Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
vivat1.JPG

Nogometni center in družinski bonus v Termah Vivat

Datum: četrtek, 7. julij, 2011
Na zadnji junijski dan v letu 2011 se je ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« poslušalcem različnih radijskih postaj oglasila iz Moravskih Toplic, iz Term Vivat. Term z moderno arhitekturo in bogato ponudbo ter tistim nekaj več, kar privlači goste od blizu in daleč. Ne le enkrat, ampak vedno znova. Zakaj vam razkrivamo v nadaljevanju!

Osvežitev za vse

Družinski bonus


To poletje pa je pravi hit družinski bonus. Ta namreč prinaša gratis bivanje enega otroka do 12. in enega do 4. leta ob bivanju dveh odraslih oseb.

Terme Vivat s svojo ponudbo predstavljajo idealen izbor za prijetno ohladitev v bazenih. Po besedah vodje hotela, Lidije Lah, je 50-metrski olimpijski bazen primeren za plavanje, saj ima voda v njem 27 stopinj celzija. Najmlajšim je na voljo otroški zunanji bazen, odraslim pa bazen s t. i. črno mineralno vodo. Poskrbljeno je tudi za naturiste, in sicer s plažo ter džakuzijem na strehi bazena. Seveda ne gre prezreti velneške ponudbe, vključno s salonom tajskih masaž in masažnim šotorom tik ob bazenih. To poletje pa je pravi hit družinski bonus. Ta namreč prinaša gratis bivanje enega otroka do 12. in enega do 4. leta ob bivanju dveh odraslih oseb.

Vse za športnike

Igrišče nogometnega centra ima glavno in pomožno igrišče, ki se ponaša z odpadno termo mineralno vodo ogrevano travnato površino. To omogoča igranje ter treniranje na podlagi vse dni v letu.

V Termah Vivat pa se niso osredotočili le na družine, ampak tudi na športnike. Vsako leto svojo ponudbo širijo in tako so lani zgradili svoj lasten nogometni center, ki deluje v sklopu term. »Igrišče ima glavno in pomožno igrišče, ki se ponaša z odpadno termo mineralno vodo ogrevano travnato površino. To omogoča igranje ter treniranje na podlagi vse dni v letu. Pogoji za priprave so tako optimalni,« je povedal Geza Šanca, direktor Term Vivat. Nogometno sezono v Termah Vivat so na pripravah odprli nogometaši NK HIT Gorica, pridružili pa so se jim tudi športniki iz Sarajeva, Zadra in celo Turčije. Poleg naštetih igrišč se v Termah Vivat nahajajo: igrišče za odbojko, balinišče, možno je igranje namiznega tenisa, badmintona, kolesarjenje ter odkrivanje panonskih ravnic in goric z izposojenimi skuterji.

Več na www.vivat.si!

Pripravila:
Tina HUREMOVIČ


Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije