Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
Terme Ptuj

Obeta se pestro poletje v Termah Ptuj

Datum: torek, 7. maj, 2013

Na prvo majsko soboto se je ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija odpravila v najstarejše slovensko mesto, Ptuj. Blagodejne učinke tamkajšnje termalne vode so poznali že stari Rimljani, danes pa Terme Ptuj ponujajo še mnogo več. S pestro, raznoliko in kakovostno ponudbo vsakič znova poskrbijo, da se gostje k njim radi vračajo.

Odprte tudi zunanje površine

Letos so še posebno velik poudarek dali organizaciji plavalnih tečajev, ki bodo tudi zelo bogato vsebinsko obarvani. Ob plavanju se bodo tako otroci lahko naučili še cirkuških spretnosti, raznih iger, sodelovali bodo na eko delavnicah, …

Tik pred prvomajskimi prazniki namreč tam odprejo zunanji del termalne riviere, ki poleg olimpijskega bazena za bolj resne plavalce, nudi tudi številne tobogane in druge atrakcije za tiste zabave željne. Kot je ekipi povedal Gorazd Bedenčič, svetovalec uprave Sava turizem, bo letošnje poletje pri njih še posebej veselo, saj se obetajo številni koncerti (Kingston, Tabu, Modrijani, Rock Partyzani,…), pripravili bodo Dneve komedij, ter vsakodnevno poskrbeli za raznovrstne animacije.

»Letos smo še posebno velik poudarek dali organizaciji plavalnih tečajev, ki bodo tudi zelo bogato vsebinsko obarvani. Ob plavanju se bodo tako otroci lahko naučili še cirkuških spretnosti, raznih iger, sodelovali bodo na eko delavnicah, … Res si želimo, da bi otrokom ponudili nepozabno dogodivščino, ki bi jo prihodnje leto z veseljem ponovili,« je dodal Benedečič.

Številne možnosti nastanitve in pester animacijski program

Ljudje so različni in v Termah Ptuj skušajo ustreči  vsem, zato ponujajo več različnih vrst nastanitve. Prenočite lahko v hotelu, apartmajih, bungalovih, mobilnih hišicah, ali kampu, prav posebno doživetje pa je Vinska vas, kjer lahko prenočite v čisto pravem vinskem sodu.

Prenočite lahko v hotelu, apartmajih, bungalovih, mobilnih hišicah, ali kampu, prav posebno doživetje pa je Vinska vas, kjer lahko prenočite v čisto pravem vinskem sodu.

»Gostom, ki se za to možnost odločijo, ponudimo tudi možnost zajtrka v postelji, kar doživetje naredi še bolj romantično,« nam je še zaupal Benedečič, ki zagotavlja, da pri njih znajo poskrbeti za goste ter jih razvajati na vsakem koraku.

Monika Klinc, vodja animacije, je ekipi povedala, da že v teh dneh pripravljajo pester animacijski program – tako v vodi, kot zunaj nje. »Udeležite se lahko številnih aktivnosti – npr. aqua zumbe, aqua aerobike, se preizkusite v badmintonu, malem nogometu ali odbojki na mivki. Za otroke pa smo pripravili 3-urno varstvo z animacijo,« je še dodala.

 

Več na www.sava-hotels-resorts.com/sl/ptuj!

 

Glasuj za Naj kopališče 2013 tukaj!

Oglejte si TV reportažo:

Prikaži zemljevide, video posnetke in druge medije
Z aktivacijo prikaza predmeta se bodo na vaš računalnik naložili piškotki ponudnikov teh storitev, ki se lahko uporabljajo tudi za sledenje.

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije