Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
atlantis.jpg

Ohladite se v Vodnem mestu Atlantis

Datum: sreda, 11. junij, 2014

V teh vročih dneh vsi iščemo možnosti za ohladitev. Ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija se je tokrat napotila v Vodno mesto Atlantis, kjer je možnosti za osvežitev na pretek, poleg tega pa vselej poskrbijo za novosti, nepozabna doživetja in razvajanja. Da tam vedo, kako se rečem streže, dokazujejo tudi številni prejeti nazivi za Naj kopališče in Naj wellness.

Rojstnodnevne vodne vragolije

Atlantis je dobro obiskan preko celega leta, zagotovo pa poleti pritegne največ obiskovalcev. »Pri nas smo že pred časom zavihali rokave, tako da smo na poletje in vročino dobro pripravljeni,« je ekipi zaupal Miha Rakar, direktor Vodnega mesta Atlantis in dodal, da se v Atlantisu skozi vse leto dogajajo najbolj nore rojstnodnevne zabave. Te so polne dogodivščin, dobre hrane, slastnih tort in nore zabave. Zanimanje zanje je, po besedah Mihe Rakarja veliko, saj nudijo nore dogodivščine za otroke in popolno sprostitev za starše.

Počitniško varstvo

V času počitnic bodo za otroke pripravili tudi super počitniško varstvo, kjer bo poskrbljeno za animacijo, prehrano, na voljo pa bodo tudi dodatne aktivnosti.

V času počitnic bodo za otroke pripravili tudi super počitniško varstvo, kjer bo poskrbljeno za animacijo, prehrano, na voljo pa bodo tudi dodatne aktivnosti kot so: učenje kitajščine ali angleščine, učenje tenisa in še marsikaj. Varstvo bo na voljo vsak dan od 7. do 17. ure, več informacij pa lahko najdete na spletni strani www.atlantis-vodnomesto.si.

Mesto sprostitve

Atlantis je v grobem razdeljen na tri dele: Svet doživetij, Dežela savn in Termalni tempelj. Svet doživetij je namenjen predvsem družinam in otrokom tisti, ki si želijo malo miru in sprostitve pa lahko uživajo v ostalih dveh. Tudi tisti, ki se poleti skrivate pred soncem, se boste v Atlantisu dobro počutili, saj so na voljo številni pokriti bazeni.

Ljudje se vse bolj zavedajo, da je treba narediti nekaj zase, poskrbeti za svoje psiho fizično počutje zato se v Atlantisu trudijo, da svoje goste razvajajo 365 dni na leto. »Ponujamo različne vrste masaž, kopanje, savne, frizerski salon, kozmetični salon, ... Pred kratkim smo odprli tudi nov Strokovni center zdravja, kjer ponujamo rehabilitacije po poškodbah, individualne vadbe, LPG terapije, terapije z ribicami in še marsikaj. Pri nas tako zagotovo vsak najde program zase. Mi pa ni treba verjeti na besedo – pridite in se prepričajte, « je zaključil Rakar.

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije