Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
3000_bazeni640x480.jpg

Pestro poletje v Termah 3000

Datum: sreda, 12. junij, 2013

V soboto se je ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija odpravila proti vzhodu, v deželo štorkelj. Za svoj cilj si je namreč izbrala Terme 3000 v Moravskih Toplicah. Tam so jih pričakali že pregovorno prijazni Prekmurci  in velik vodno rekreacijski center, kjer je moč plavati tako v navadni kot v zdravilni, črni termo-mineralni vodi.

Letos 50 let obstoja term

Letos mineva 50 let od kar so terme obiskali prvi kopalci. »Temu je botrovala naša edinstvena črna termalno-mineralna voda, ki je danes priznano naravno zdravilno sredstvo. Za krepitev zdravja in dobrega počutja zato k nam prihajajo vse generacije. Družine so predvsem navdušene nad raznolikim vodnim svetom, tobogani, pestro animacijo in številnimi možnostmi aktivnega oddiha v lokalnem okolju, pari se radi razvajajo v objemu sprostitvenih programov, aktivni pa se odpravijo na potep po naši regiji. Prav vse pa vedno znova navdušujemo z našo odlično kulinariko,« je povedala Barbara Stopinšek, predstavnica za odnose z javnostmi, in dodala, da je bivanje možno v hotelih različnih kategorij, apartmajih, s slamo kritih Panonskih hiškah in v lepo urejenem kampu.

Letos mineva 50 let od kar so Terme 3000 obiskali prvi kopalci. Temu je botrovala edinstvena črna termalno-mineralna voda, ki je danes priznano naravno zdravilno sredstvo.

Vodne atrakcije za vse okuse

Terme 3000 so zagotovo pravi kraj za oddih, šport in rekreacijo. Kot je ekipi zaupal Dejan Horvat, tam ponujajo vodne užitke tako za tiste umirjene, željne razvajanja, kot za tiste, ki iščejo adrenalinske atrakcije. »Gostje imajo pri nas na razpolago 11 zunanjih in notranjih bazenov različnih velikosti in oblik. Ena od posebnosti je skakalni bazen, ki omogoča skoke v vodo z enega, treh ali petih metrov. Za malo bolj pogumne priporočamo spust po Aqua loop-u. Gre za prvi tobogan s 360 stopinjskim obratom in četrti najhitrejši tobogan v Evropi. Za tiste, ki si želijo še več adrenalina, pa je tu tobogan Kamikaza, kjer lahko doživite učinek prostega pada,« je razkril Horvat. »Poleg tega so seveda na voljo tudi tobogani za najmlajše, za katere še posebej poskrbi naša maskota Štrk Viki,« je še dodal.

V Termah 3000 vsako poletje poskrbijo tudi za pester zabavni program, letos pa bo ta še posebej pester, saj  praznujejo 50 let obstoja. »Začnemo že junija s koncertom Borisa Novkoviča, sledi odprto prvenstvo spuščanja po Aqua loop toboganu, v juliju bomo gostili Modrijane in Sidharto, v avgustu pa se obeta finalni izbor Miss bikini, na koncu pa se bomo od poletja poslovili s koncertom skupine Tabu,« je dogajanje strnil Horvat.

Več na www.sava-hotels-resorts.com/sl/moravske-toplice!

 

Glasuj za Naj kopališče 2013 tukaj!

Oglejte si TV reportažo:

Prikaži zemljevide, video posnetke in druge medije
Z aktivacijo prikaza predmeta se bodo na vaš računalnik naložili piškotki ponudnikov teh storitev, ki se lahko uporabljajo tudi za sledenje.

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije