Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
Priznanja_najKopališče

V Termah Banovci podelili priznanja Naj kopališčem in Naj plavalcem

Datum: petek, 26. oktober, 2012

V sredo, 24. oktobra, smo v Termah Banovci podelili priznanja najbolj priljubljenim slovesnkim kopališčem v poletju 2012. Akcija je pod okriljem uredništva Dobro jutro, Slovenija potekala že 22. leto zapored, letos pa so se podelitvi prvič pridružili predstavniki Plavalne zveze Slovenije, ki so podelili priznanja najboljšim plavalcem in plavalkam.

 

 

 

cms_object_id_44870 cms_object_id_44872

Povabljence je prva nagovorila Lea Hofman, izvršna direktorica Term Banovci, nato pa še predsednik Plavalne zveze Slovenije, mag. Miran Kos, ki je tudi podelil priznanja najboljšim plavalcem.

cms_object_id_44873  cms_object_id_44874

Foto levo: V kadetski kategoriji sta se najbolje odrezala Iza Senčar (in trener Nace Majcen) in Žan Pogačar s trenerjem Alešem Rebcem.

Foto desno: Med mladinkami si je naslov Naj plavalke prislužila Nastja Govejšek in z njo trener Jure Primožič. Priznanje za najboljšega med mladinci je prejel Peter John Stevens, za kar se ima zagotovo v veliki meri zahvaliti trenerju Luki Berdajsu.

cms_object_id_44875

Z odličnimi nastopi na številnih mednarodnih tekmovanjih si je naziv Naj plavalka 2012 v absolutni kategoriji priplavala Anja Klinar. Za njene uspehe je zagotovo zaslužen tudi njen trener Miha Potočnik, zato je tudi on prejel priznanje. Med moškimi je letos še posebej izstopal Damir Dugonjič, ki mu ob strani stoji trener Matija Medvešek. Damir je trenutno na študiju v Ameriki, zato je po priznanje prišla njegova mama.

cms_object_id_44879 cms_object_id_44876

Ravno ko je voditeljica Alenka želela razglasiti Naj kopališča jo je presenetil gusar Edi - gusar, ki v Termah Banovci vsako poletje zabava staro in mlado. Alenki je podaril pravi gusarski cekin, zato mu je dovolila, da ji je pomagal podeliti priznanja.

cms_object_id_44878  cms_object_id_44894

Foto levo: Najprej je prišla na vrsto kategorija naravnih kopališč, kjer je tretje mesto osvojila Osrednja plaža Portorož. Priznanje je prevzel Neset Dulai, vodja sektorja turistične infrastrukture v podjetju Okolje Piran. Priznanje za drugo mesto je romalo na Grajsko kopališče Bled - Mirku Ulčarju, direktorju Infrastrukture Bled d.o.o. Prvo mesto v kategoriji naravnih kopališč pa si je prislužil Simonov zaliv v Izoli. Priznanje je prejel Dean Kocjančič, direktor operative PE San Simon resort.

Foto desno: V kategoriji letnih kopališč so kopalci na tretje mesto uvrstili Letno kopališče Kranj. Priznanje je prejel Branko Fartek, direktor Zavoda za šport Kranj. Priznanja za drugo mesto so se tudi letos razveselili v Celju. V knežje mesto je priznanje odnesel  Ivan Pfeifer, direktor ZPO Celje. Največ glasov v kategoriji letnih kopališč je tudi letos prejela ljubljanska Laguna. 

 

cms_object_id_44881  Naj kopališče 2012­_095.JPG

Foto levo: V kategoriji pokritih bazenskih kopališč so na stopničkah stari znanci. Na tretjo se je povzpel Vodni Park Bohinj. Priznanje je v Bohinjsko Bistrico odnesla Nataša Andlovec, vodja marketinga. Dovolj glasov za preboj na drugo mesto so letos zbrali v AquaParku Žusterna. Po priznanje je prišla Suzana Poldan, pomočnica direktorja Termalne riviere. Zmagovalec kategorije pokritih kopališč je, kot že vrsto let zapored, tudi tokrat Vodno mesto Atlantis. Po priznanje je prišla Mojca Hrženjak, izvršna poslovna direktorica Vodnega mesta Atlantis.

Foto desno:V kategoriji  manjših termalnih kopališč letos na tretjem mestu najdemo novega dobitnika priznanja - Rimske terme. V njihovem imenu je priznanje prevzela Evelin Kranjc, vodja trženja in prodaje. Mesto višje se je uvrstilo Zdravilišče Radenci. Priznanje je prevzela Jožica Sečko, vodja wellnessa in kopališča v Zdravilišču Radenci. Največ glasov v kategoriji malih termalnih kopališč pa je prejel svet termalnih užitkov Term Snovik. Priznanje je s ponosom prevzel direktor, Ivan Hribar.

cms_object_id_44883

Bližajo se krompirjeve počitnice, ko se Terme Banovci spremenijo v deželo Krumpekov. Alenko sta prišla pozdravit Ata Krump in Krumpeta, ki sta ji nato pomagala podeliti priznanja v kategoriji srednje velikih termalnih kopališč.

cms_object_id_44884  cms_object_id_44885

Foto levo: Na tretjem mestu med srednje velikimi termami so letos Terme Dolenjske Toplice. Priznanje je prevzela Vesna Jankovič, vodja področja za wellness v Termah Krka. Stopničko višje se je uspelo uvrstiti Termam Banovci. Priznanje je šlo v roke  Lei Hofman,  izvršni direktorici Term Banovci. Prvo mesto pa so si prislužili v Thermani Laško. Po priznanje je prišel Dejan Jelen, wellness mentor Thermane Laško.

Foto desno:  V kategoriji velikih termalnih kopališč je letos po dolgih letih prišlo do preobrata. Na tretjem mestu so Terme 3000. Priznanje je prevzel vodja kopališča Dejan Horvat. Na drugem mestu so tokrat Terme Čatež. Stekleno skulpturo smo izročili Daliborju Fackoviču, direktorju Termalne riviere Term Čatež. Najboljše veliko termalno kopališče v letu 2012 pa so Terme Olimia. Prvega mesta se je razveselila Sabina Stipčič, vodja wellnessa in bazenov.

cms_object_id_44886

 

Po skupinskem fotografiranju so se povabljenci z veseljem lotili preizkušanja Prleških dobrot.

 


Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije