Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
kranjska_gora1-1.jpg

Poletna doživetja v Kranjski Gori

Datum: četrtek, 20. junij, 2013

Poletne počitnice so pred vrati in z njimi tudi številna poletna doživetja. Ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« se je prepričala, da lahko nepozabne poletne dni preživite v Kranjski Gori, ki je idealen kraj za preživljanje aktivnih počitnic. Poleg tega pa se obetajo tudi številne prireditve; že to nedeljo se pričenjajo Kekčevi dnevi, pestro dogajanje pa se bo nadaljevalo vse poletje.

Poletje v Kekčevi družbi  

 

Kekčevi dnevi se pričnejo to nedeljo in bodo trajali vse do nedelje, 30. junija. Dogajanje bo res zelo pestro, vse informacije o dogajanju na posamezen dan pa so na voljo na spletni strani www.kranjska-gora.si.

Kekčeva pesem bo letos po Kranjski Gori odmevala že dvanajstič zapored. Kot je ekipi zaupal Blaž Veber iz LTO Kranjska Gora, bo rdeča nit letošnje prireditve spoznavanje Slovenije. »Spoznavali jo bomo skozi zgodbe in pravljice, poleg tega pa se bodo zvrstile številne gledališke predstave, ustvarjalne delavnice in glasbene nastope. Prireditev se prične to nedeljo in bo trajala vse do nedelje, 30. junija. Dogajanje bo res zelo pestro, zato predlagam, da informacije o dogajanju na posamezen dan poiščete na naši spletni strani www.kranjska-gora.si,« je še dodal Veber.

Poleg številnih prireditev, ki popestrijo poletno dogajanje, Kranjska Gora nudi števile možnosti za preživljanje aktivnih počitnic. Po Vebrovih besedah je zadnje čase poudarek predvsem na kolesarjenju, saj imajo zelo lepo urejeno kolesarsko traso, ki je dolga več kot 24 km. Ob poti pa si kolesarji seveda lahko privoščijo tudi okrepčilo. Za tiste, ki imajo radi malo več adrenalina pa poskrbijo v kolesarskem parku, ki je eden najbolj zahtevnih in atraktivnih v Sloveniji. Park je vsako leto bolj poznan in obiskan, letos pa so kot novost pripravili tudi park za najmlajše.

Kranjska Gora je odlično izhodišče tudi za sprehode tako v sredogorje kot tudi v visokogorje, saj leži ob robu Triglavskega narodnega parka. »Od tu je le korak do Julijskih Alp, poleg tega pa nas obdajajo tudi Karavanke, skozi katere smo v lanskem letu trasirali pot Alpe Adria trail, ki ima začetek na Grossgloknerju, nato pa se preko Koroške, Kranjske Gore, Vršiča sprehodite do Jadranskega morja,« je še povedal Veber.

Poletna ponudba za vsak žep

Za junij so pripravili ugodno ponudbo za bivanje v hotelu Špik, kjer lahko tri dni preživite že za 68 € po osebi, otrok do 6. leta pa biva celo gratis.

Kranjska Gora z okolico s svojo široko ponudbo in naravnimi danostmi destinacija za vse generacije v vseh letih časih, poleti pa še posebej zaželena pri tistih, ki želijo svoje počitnice preživeti aktivno in v naravi. »V vročih poletnih dneh so temperature pri nas ravno pravšnje, zato smo v naših hotelih pripravili različne pakete, njihove cene pa smo malo ohladili. Tako smo za junij pripravili ugodno ponudbo za bivanje v hotelu Špik, kjer lahko tri dni preživite že za 68 € po osebi, otrok do 6. leta pa biva celo gratis. Poleg tega imamo za poletne dni pripravljene številne ugodne pakete za družine,« je ekipi povedal Borut Dubrovič iz marketinga Hit Alpinea.

Več informacij  na www.hitholidays-kg.si.

Vsekakor velja izkoristiti ugodne možnosti nastanitve, saj bo dogajanje preko celega poletja res pestro. Pripravljajo namreč številne prireditve, ena od teh bo tudi Zgornjesavski piknik, ki bo tokrat potekal kar štiri dni (od 15. do 18. avgusta), v katerih se bo zvrstilo veliko zanimivega dogajanja  in dobre glasbe. Pestro bo tudi dogajanje ob Eurobasketu 2013, saj bo LTO Kranjska Gora pripravila številne spremljevalne prireditve, tekme pa si bo ves čas možno ogledati v prireditvenem šotoru.

 

Glasuj za Naj kopališče 2013 tukaj!

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije