Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče

Štrkastične dogodivščine v Termah 3000

Datum: četrtek, 5. julij, 2012

Vroči poletni dnevi so in še bodo. Če nimate načrtov, kje in kako jih boste preživeli, ne da bi vam »dol teklo« od vročine kot radi rečemo, potem sledite ekipi radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija«. Na zadnjo junijsko soboto so že navsezgodaj sledili soncu in se odpravili proti vzhodu. Na koncu so motor Peugeotovega jeklenega lepotca ugasnili v Moravskih Toplicah v Termah 3000.

 V osrčju Prekmurja so že ob prihodu naleteli na prijazne ljudi in na velik, vodno rekreacijski center z veliko naravne sence. Vodne užitke je mogoče doživeti v kar 31-ih pokritih in odkritih bazenih ter plavati tako v navadni kot v zdravilni, črni termomineralni vodi. To poletje pa mlado in staro čakajo še posebne, Štrkastične dogodivščine.

Za družine so v vseh Sava Hotels & Resorts od Gorenjske do Prekmurja pripravili posebno poletno ponudbo. Poimenovali so jo »Nasmehni se – letošnje počitnice bodo trajale en dan dlje«.

Za en dan daljše počitnice

Terme 3000 so med najbolj priljubljenimi termami pri nas. To ne pišemo kar tako, ampak na podlagi prejetih priznanj v vsakoletnem izboru »Naj kopališče«. Seveda se tudi letos iz dneva v dan trudijo, da bi zadovoljili slehernega gosta. Tako tudi v tem poletju ne manjka novosti. »Za družine smo v vseh Sava hotels & resorts od Gorenjske do Prekmurja pripravili posebno poletno ponudbo. Poimenovali smo jo »Nasmehni se – letošnje počitnice bodo trajale en dan dlje«. Gre za cenovno privlačne 4- in 7-dnevne pakete z dodatnim dnem brezplačnega bivanja, možnostjo kopanja v vseh Sava destinacijah, brezplačnim bivanjem za otroke in brezplačnimi animacijskimi programi z maskotami,« je o novosti povedala Barbara Stopinšek, iz Term 3000.

Slednje sicer s svojo raznolikostjo zadovoljijo okuse slehernega gosta. Udobnost bivanja nudijo hoteli, vsak tudi s svojim kopališčem, vodna doživetja so skoraj brezmejna v doživljajskem bazenskem kompleksu z enajstimi tobogani, veliko naravne sence in vsakodnevno animacijo. Stik z naravo je mogoč ob bivanju v apartmajih, bungalovih ter kampu, za aktivne urice pa je na voljo golf igrišče ter ponudba športnega parka.

Seveda vabi tudi okolica, kjer narava preseneča na vsakem koraku. Pomurje namreč navdušuje z več kot 1000 kilometri kolesarskih poti, z urejenimi potmi za tek in nordijsko hojo, tematskimi potmi ter kulturnimi in naravnimi znamenitostmi.

V destinacijah Sava Hotels & Resorts v času poletnih počitnic še posebej obogatijo spremljevalno dogajanje v vodnih parkih in organizirajo prireditve, ki so namenjene tako njihovim gostom, kot obiskovalcem iz lokalnih okolij, kjer delujejo.

Pester koledar prireditev za staro in mlado

Kot pravijo gostje Term 3000 so te sredi prekmurskih ravnic pravi raj za družine. Štrkastične dogodivščine navdušujejo prav vse družinske člane. Štrk Viki otroke zabava v in ob bazenih, uči jih plesnih korakov, pa »gučanja« po prekmursko. Medtem ko otroci uživajo in se »ne obremenjujejo« s starši, so tudi ti lahko povsem brez skrbi. Tako imajo čas zase. Lahko preberejo kakšno knjigo, zadremajo v senci, se udeležijo jutranje telovadbe, gimnastike, vodnih iger. Zvečer pa uživajo v zabavnih, glasbenih in kulturnih večerih. »Nikogar ne pustimo na »suhem«,« pravijo v Termah 3000 in vabijo tudi na številne poletne prireditve:v soboto, 7. julija, je potekal polfinalni izbor za Miss bikini, v nedeljo, 8. julija, pa spektakel Fire and Ice, ko je kuharski mojster Danilo Kozar predstavil atraktivno gostinsko akrobatiko s skulpturami iz ledu in vročimi koktejli. Vroče bo tudi avgusta, saj bo potekalo finale Miss bikini, 2. odprto prvenstvo v toboganskem spustu, zgodil se bo tudi Brazilski vikend in 4. Žariada – tekmovanje v peki na žaru. Praznovali pa bomo tudi 3. rojstni dan štrka Vikija,« je pojasnila animatorka Monika.

Koledar poletnih prereditev v Sava Hotels & Resorts >>

 

Pripravila:

Tina HUREMOVIČ

djs_vic.jpg

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije