Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
aqualuna.jpg

Terme Olimia: Počitnice polne doživetij

Datum: ponedeljek, 7. julij, 2014

Ko so vremenoslovci napovedali vročo, s soncem obsijano soboto, so člani ekipe radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« sklenili, da se odpravijo v Terme Olimia. Kopanje, plavanje, nore vožnje po toboganih, sonce, zabava ... vse to jih je pričakalo v Aqualuni, poleg tega pa lahko tam doživite še marsikaj drugega.

Super zabava v Aqualuni

Terme Olimia se nahajajo v osrčju Kozjanskega, nedaleč stran od Celja in v bližini hrvaške meje. Gre za izredno velik turistični kompleks, ki obsega dva hotela, apartmajski hotel, vas Lipo, dva termalna centra, wellness Termalia in večkrat nagrajeni wellness Orhidelia. Center poletne zabave pa je seveda Aqualuna z najhitrejšimi in najbolj zavitimi tobogani, visokimi valovi, aqua džunglo za najmlajše in najbolj norim toboganom King Kobra.

King Kobra paketi za družine

Poleg vsakodnevne animacije pripravljajo tudi nekaj večjih dogodkov, kot sta npr. Brazilija po Braziliji s Kingstoni, ki bo na sporedu 19. julija in že tradicionalni Terme Olimia fest, 15. in 16. avgusta, z veliko znanimi glasbenimi izvajalci, različnimi plesnimi nastopi in drugimi presenečenji.

Kot je ekipi povedal Vasja Čretnik, vodja marketinga in prodaje v Termah Olimia, jih poleti obiskujejo predvsem družine, saj je ponudba za otroke še posebej bogata. Na voljo so tudi cenovno ugodni paketi, imenovani po največjem toboganu – King Kobri, kjer otroci v družbi staršev bivajo brezplačno.
Poleg vsakodnevne animacije pripravljajo tudi nekaj večjih dogodkov, kot sta npr. Brazilija po Braziliji z Kingstoni , ki bo na sporedu 19. Julija in že tradicionalni Terme Olimia fest, 15. in 16. avgusta, z veliko znanimi glasbenimi izvajalci, različnimi plesnimi nastopi in drugimi presenečenji. »Ker je Aqualuna malce odmaknjena od osrčja term, pa si je v wellnessih možno privoščiti tudi mirno razvajanje in sproščanje, zato nas z veseljem obiščejo tudi pari,« je še dodal Čretnik.
Sašo Mratinkovič, organizator dela v Termalnem parku Aqualuna, pa je dodal, da je ob bazenih dobro poskrbljeno tudi za lačne in žejne. »Na voljo so tako malice kot kosila in poskrbljeno je za vse okuse, saj ponujamo tako klasično ponudbo kot tudi zdrave obroke.«

Odkrivanje okolice

Zabavno pa ni le na kopališču ampak tudi v okolici. Zlata vas Evrope Podčetrtek ponuja veliko turističnih znamenitosti. Poleg najstarejše lekarne v Evropi si lahko ogledate še Jelenov greben, Kočo pri čarovnici, pivovarno, čokoladnico, ipd. »Gostje si zelo radi izposodijo kolesa in se odpravijo na raziskovanje,« je ekipi še zaupal Čretnik.
Animatorji pri nas vsak dan poskrbijo za zabavo gostov, program je na sporedu vsako uro – so pa aktivnosti prilagojene tako, da ustrezajo kar največ obiskovalcem.

Vse informacije lahko najdete na www.terme-olimia.com.

Oglejte si tudi TV reportažo:

Prikaži zemljevide, video posnetke in druge medije
Z aktivacijo prikaza predmeta se bodo na vaš računalnik naložili piškotki ponudnikov teh storitev, ki se lahko uporabljajo tudi za sledenje.

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije