Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
snovik_poletni_oddih.jpg

Terme Snovik: Počitnice v zelenem objemu

Datum: sreda, 18. junij, 2014

Pretekli vikend se je ekipa oddaje »Dobro jutro, Slovenija« ponovno odpravila raziskovat ponudbo slovenskih kopališč. Tokrat jih je pot zanesla v najvišje ležeče slovenske terme – Terme Snovik. Tam so jih poleg čudovite narave in ptičjega petja pričakali tudi zanimivi sogovorniki, ki so na kratko predstavili njihovo ponudbo.

Blagodejna termalna voda

Terme Snovik so ene mlajših slovenskih term, njihova priljubljenost pa iz leta v leto narašča. Nahajajo se v zelenem objemu Kamniških planin, v osrčju Slovenije, zato so zelo lahko dostopne z vseh strani.  Tudi to je razlog, da privabljajo številne dnevne goste, ponujajo pa tudi možnost nastanitve v  74 apartmajih, ki so komfortno opremljeni na nivoju štirih zvezdic in 30 dvoposteljnih sob. 

Za dobro počutje gostov poskrbijo z odlično gostinsko ponudbo in pestrim animacijskim programom, bazenski kompleks pa je primeren za vsako vreme in vse letne čase, saj obsega 500 m2 notranjih in 500m2 zunanjih površin.

Kot je ekipi zaupal Ivan Hribar, direktor Term Snovik, je osnovni produkt term  termalna voda, ki je zelo blagodejna za kožo, prebavo in kosti. »Smo pa pri nas že od vsega začetka naravnani trajnostno in dobro sodelujemo z okoljem. Tako skupaj s turističnim društvom  in športnimi društvi prirejamo številne dogodke in prireditve. Poleg tega imajo obiskovalci na voljo več kot 40 km pohodnih poti, odlične možnosti za kolesarjenje in še marsikaj,« je še dodal.

Pestro dogajanje ob bazenu

Čudovita narava, v katere osrčju se nahajajo Terme Snovik, že sama poskrbi za sprostitev gostov, za dobro počutje pa poskrbijo tudi z odlično gostinsko ponudbo in pestrim animacijskim programom. Že ta vikend je ob bazenu potekala prireditev Utrip mladosti in kolesarski vzpon na Veliko planino. V začetku julija pripravljajo tradicionalno tekmovanje v pripravi postrvi, izbor miss in mistra, festival palčka Snovička in še marsikaj zanimivega se obeta to poletje.

Kot je ekipi povedala  Andreja Uštar se gostje, ki bi pri njih želeli ostati več dni, lahko odločijo za penzionske storitve, ali pa le za najem apartmajev. Bazenski kompleks je primeren za vsako vreme in vse letne čase, saj obsega 500 m2 notranjih in 500m2 zunanjih površin. Na voljo so tudi tobogani in igrala za najmlajše, tako da je zabava zagotovljena.

Podrobnosti najdete na www.terme-snovik.si.

Oglejte si tudi TV reportažo:

Prikaži zemljevide, video posnetke in druge medije
Z aktivacijo prikaza predmeta se bodo na vaš računalnik naložili piškotki ponudnikov teh storitev, ki se lahko uporabljajo tudi za sledenje.

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije