Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
img_2647-640x480.JPG

Terme Topolšica - oaza miru

Datum: sreda, 10. avgust, 2011
Ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« še kako dobro ve, da se po jutru dan pozna, zato so zgodaj vstali, sedli v avto družbe Porsche Slovenija in se zapeljali v oazo miru, zelenja, ptičjega petja in zdravilne termalne vode. Ustavili so se namreč v Termah Topolšica, odlični izbiri za poletni oddih in hkrati dneve polne rekreacije ter doživetij v naravi.

Veliko za videti in doživeti

Ob prihodu v Terme Topolšica človeka pričaka topel nasmeh in domače vzdušje, preseneti ga mirno in zeleno okolje, daleč od ponorelega ter stresnega sveta.

V zadnjem času so dosedanji ponudbi dodali novo. Zgradili so apartmajsko naselje s 27 apartmajskimi enotami ter nov velneški center Zala.

»Pri nas ima gost kaj videti in doživeti. Imamo vso potrebno ponudbo na enem mestu. Tako za športne navdušence kot za tiste, ki si želijo popolnega oddiha ali morda kakovostne rehabilitacije,« je povedal Davorin Aram iz prodaje Term Topolšica ter dodal, da vse našteto dopolnjuje še dobro razmerje med ceno in kvaliteto. V zadnjem času so dosedanji ponudbi dodali novo. Zgradili so apartmajsko naselje s 27 apartmajskimi enotami ter nov velneški center Zala. Že nekaj let se ponašajo z zunanjim bazenskim kompleksom Zora ter notranjimi bazeni. Temelj celotne ponudbe pa je seveda termomineralna voda s številnimi zdravilnimi učinki. Bogata je namreč s kalcijem in magnezijem, kar pomeni, da lajša revmatska obolenja, lažja srčna obolenja ter blaži postoperativna stanja.

Odlična zasedenost 

Vroča poletna ponudba s 5-dnevnimi paketi od 198 in vikend paketi od 92 evrov dalje je botrovala 100 odstotni zasedenosti apartmajskih kapacitet ter dobrih 80 odstotni zasedenosti hotelskih sob.

Vroča poletna ponudba s 5-dnevnimi paketi od 198 in vikend paketi od 92 evrov dalje je botrovala 100 odstotni zasedenosti apartmajskih kapacitet ter dobrih 80 odstotni zasedenosti hotelskih sob.

»Številni gostje uživajo v vodnem parku Zora, ki je vpet v zeleno okolje in katerega bazeni so razporejeni po etažah, tako da se voda med njimi pretaka. Skupaj imamo 1.760 m2 vodnih površin in kar 10.000 m2 površin za sončenje ter poležavanje. V muhastih dneh pridejo še kako prav notranji bazeni ter hotelske savne in velnes Zala,« je za radijsko oddajo »Dobro jutro, Slovenija« dejala Andreja Černevšek, vodja prodaje v Termah Topolšica. V velneškem centru Zala se je mogoče priključiti skupinski terapiji, si pregreti telo v Svetu savn z enajstimi različnimi savnami, terapijami z medom, blatom ali soljo ali si privoščiti svojo, t. i. V. I. P. savno. Vabita tudi kavarna in restavracija z razgledom in velneškimi meniji ter različne masaže. Med slednjimi je zagotovo nekaj posebnega masaža s toplimi filipinskimi školjkami.

O tem in ostali ponudbi pa na www.terme-topolsica.si!

 

Pripravila:

Tina HUREMOVIČ

 

Poišči Terme Topolšica na zemljevidu

Dogodki in novice v Savinjski regiji >>

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije