Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
terme-zrece_panorama_2-640x480.jpg

Terme Zreče in Rogla – prava kombinacija razvajanja in aktivnih počitnic

Datum: petek, 15. julij, 2011
Ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« na svojih potepanjih vselej srečuje prijazne, gostoljubne in nasmejane ljudi. Teh je v izobilju tudi v Termah Zreče in Klimatsko turističnemu centru Rogla. Ne le da so nasmejani zaposleni, veselih obrazov so tudi številni gostje. V Zrečah in na Rogli jih namreč vabijo, da prav tu najdejo svoj nasmeh. Pravi tukajšnji biser je vsekakor neokrnjena narava, nekaj zase pa bodo našli vsi ljubitelji dobre kulinarike, razvajanja v velnesu in športnih aktivnosti.

Vabljeni na  zeleno modre počitnice

Terme Zreče ponujajo prave zeleno modre počitnice. Poleg kopanja v termah gostom lahko ponudijo uživanje v zelenju in senci bližnjega gozda, v okviru katerega je tudi gozdni vodni park. Le pol ure stran pa skok na 1.500 metrov nadmorske višine, v pravo svežino klimatskega zdravilišča Rogla, kjer se lahko udeležite mnogih aktivnosti, od kolesarjenja, sprehodov, spoznavanja Lovrenških jezer in adrenalinskega spuščanja na poletnem sankališču. Vse bolj priljubljen je na Rogli tudi center zunanjih športov.

V Termah Zreče so pripravili ugoden Hura družinski paket, kjer se družina z dvema odraslima in enim otrokom cel dan lahko zabava že za 27 €.

Barbara Soršak, direktorica velnesa v Termah Zreče: "Veseli smo, da v Termah Zreče lahko gostom ponudimo različne nepozabne počitnce. Tako za družine, kjer se lahko otroci lahko zabavajo na drčah in se udeležujejo marsikatere animacije, kot za tiste, ki si želijo več miru in se lahko umaknejo v senco gozdov. Za vse vajene več razvajanja in udobja pa je na voljo velnes center, z mnogimi letošnjimi novostmi. Še posebej smo ponosni na naš Hura družinski paket, kjer se družina z dvema odraslima in enim otrokom lahko zabava že za 27 €. Predvsem se trudimo ponuditi trenutke sprostitve in osvežitve po dostopnih cenah".

Med najboj „vroče“ letošnje programe zagotovo sodi Družinski super hit, naj si bo na Rogli ali v Zrečah, pri čemer imajo gostje na voljo 3 in 5 dnevne pakete s polpenzionom. Gostje ponavadi bivajo v bungalovih ali apartmajih, saj so zelo prostorni, s svojo lastno kuhinjo, imajo pa tudi možnost nastanive v hotelu. Ob športnih aktivnostih pa so deležni tudi kopanje v temalnih bazenih Term Zreče. Zelo dobro je poskrbljeno za animacijo otrok, saj so za njih pripravili zabavne igre, norčije v škratovi hiški, jezdenje ponija in še kaj. Še namig v kolikor se še odločate kako preživeti preostanek dopusta - modra številka za rezervacije in več informacij 080 73 77.

Poleg novih kapacitet na voljo tudi odlična kulinarična doživetja

V Termah Zreče ne počivajo, za svoje goste skrbijo 24 ur na dan, poleg tega pa ves čas stremijo k razvoju in nadgradnji ponudbe. Zaključujejo novo pridobitev – tretje krilo hotela Dobrava, ki bo imenovan Atrij, ter s tem kompleks Term Zreč, ki bo tako nudil 600 ležišč, kar pomeni boljšo konkurenčno prednost tako na domačem kot tujih trgih. V mesecu oktobru sledi še odprtje vrhunskega velnes centra.  Posebno pozornost pa namenjajo tudi gostinski ponudbi.

Marija Deu Vrečer, direktorica hotelirstva in gostinstva term Zreče: "Naša dolgoletna želja je, da je kulinarika pri nas neponovljiva, da so kulinarična doživetja pristna in se jih v tej obliki ne da izkusit nikjer drugje. Tako smo se skupaj z ostalimi ponudniki odločili, da pristopimo k projektu Okusimo Roglo. Trenunto je že 42% vse hrane, ki jo nabavimo, pridelane na našem lokalnem področju, kar dodaja vrednost tudi naši gostinski ponudbi, saj je hrana sveža, domača in kvalitetna".

Ne zamudite zdravega dne s Petro Majdič

Že nekaj let je njihov zaščitni znak tudi vrhunska športnica Petra Majdič in ponovno so pripravili nepozabni Zdrav dan s Petro Majdič, ki bo potekal 23. 7. 2011.

Terme Zreče s svojo zdravilno vodo in klimo blagodejno vplivajo na rehabilitacijo vrhunskih športnikov ter seveda vseh ostalih, ki se zavedajo, da je zdravje največje bogastvo.

Breda Einfalt, trženje: "Že nekaj let organiziramo Zdrav dan s Petro Majdič na Rogli, ki bo tokrat v soboto, 23. junija. Na ta dan se nam pridruži res veliko število obiskovalcev, kajti vsi gostje so zelo navdušeni nad programom in seveda Petro samo. To soboto bo pomagala voditi nordijsko hojo, organizirani bodo gorski teki, pohodi, kolesarjenje, gostje pa se bodo lahko preizkusili tudi v našem outdoor športnem parku v t.i. Skike-u, kjer gre za kombinacijo rolkanja in teka na smučeh."

Po športnih aktivnostih na sprostitev v velnes center

Po napornih športnih aktivnostih se seveda prileže pravo razvajanje. Tudi na to v Termah Zreče niso pozabili in zato so za letos pripravili kar dve novosti.

Maja Pavlič, velens svetovalka: "To poletje imamo posebno zanimivost v našem velnes centru. Poleg vseh klasičnih in tajskih masaž,  smo pripravili posebni aromatični tretma z malinami in jasminom. Ta vključuje peeling celega telesa in masažo z masažno kremo jasmina in maline. Primerna je za vsakogar, ki si želi malo razvajanja in osvežitve."

Poleg omenjene novosti pa si lahko obiskovalci v  tajskem centru privoščijo masažo Toksen, kjer se s pomočjo lesenega pripomočka, narejenega iz svetega lesa tamarin,  sproščajo vibracije po celem telesu tako, da se vzpostavi energetski sistem, sprostijo se mišice, razvozlajo se vozlički. Zadeva je toliko bolj zanimiva, ker se izvaja zunaj, ob bazenih, v prijetnem zavetju šotorov.

Več na www.unitur.eu!

 

Pripravila: Barbara Boh


Poišči Terme Zreče na zemljevidu

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije