Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
WP Laško

Thermana Laško odprla poletna vrata

Datum: četrtek, 16. junij, 2011
Ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« jo je, kljub deževni soboti, znova mahnila na pot in se ustavila v bližini Celja, natančneje v Laškem. Tu ima zdraviliška in velnes ponudba že dolgoletno tradicijo. Marsikdo Thermano Laško že zelo dobro pozna. Ne glede na to, pa so v tokratnih oglašanjih z gostjo pred mikrofonom zagotovo povedali še kaj novega, aktualnega.

Termalni center za staro in mlado

Termalni center se ponaša z 2.200 m2 površin, notranjimi in zunanjimi bazeni, bazenom z valovi, toboganom, Kneippovo potjo, otroškim vodnim zabaviščem, whirlpooli in bogatim savna centrom.

Pod mogočno stekleno kupolo, ki se v vročih poletni dneh odpre soncu in nudi pogled na modro nebo, se nahaja termalni center z 2.200 m2 površin, notranjimi in zunanjimi bazeni, bazenom z valovi, toboganom, Kneippovo potjo, otroškim vodnim zabaviščem, whirlpooli in bogatim savna centrom. »Tu pod stekleno kupolo potekajo tudi nore rojstnodnevne zabave za najmlajše, plavalni tečaji ter različne oblike vadbe v vodi,« je povedala Mojca Dragar iz Thermane Laško. Razkrila je še, da se je poletje v Thermani že začelo, in sicer med drugim s posebno ponudbo aktualno od 18. junija do 7. avgusta. Ta ponudba poleg standardnih vsebin bivanja in kopanja vključuje tudi dve vožnji z bobkartom na Celjski koči ter bivanje prvega otroka do 12. leta gratis. Če kdo razmišlja, kaj podariti prijatelju za darilo, potem je enkratna in izvirna možnost povabilo na gratis bivanje v Thermano Laško. Za oddih med tednom namreč velja ponudba 1 = 2.

Pomlajeni vstop v poletje

V Thermani Laško imajo tako svoj časopis dobrega počutja kot tudi Thermana klub s tremi različnimi karticami in ugodnostmi, ki jih te prinašajo.

Med trenutno najaktualnejšimi programi je Anti aging program Priori, s pomočjo katerega se zaustavi proces staranja in omogoča pomlajen vstop v poletje. Po posvetu s strokovnjakom se določijo posebni tretmaji, tem pa dodajo še običajni: nega telesa, obraza, pedikura, manikura in make-up ob odhodu.

Kartice ugodnosti

V Thermani Laško imajo tako svoj časopis dobrega počutja kot tudi Thermana klub s tremi različnimi karticami in ugodnostmi, ki jih te prinašajo. Z zlato kartico si člani kluba zagotovijo 15, z modro pa 5 odstotni popust. Posebne ugodnosti za najmlajše pa prinaša Vodomček klub kartica. Že drugo leto zapored pa poteka poletna nagradna igra za zveste obiskovalce. Z družinskim kopanjem in izpolnjenim kuponom oddanim na recepciji si je mogoče prislužiti enoletni brezplačen najem avtomobila C4 Picasso.

Podrobnosti na www.thermana.si!

 

Pripravila:

Tina HUREMOVIČ

 

Poišči Thermano na zemljevidu 

 


Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije