Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče

V sredo bodo podeljena priznanja "Naj kopališče"

Datum: petek, 19. oktober, 2012

V sredo, 24. oktobra 2012 bodo v Termah Banovci že dvaindvajsetič podeljena priznanja »Naj kopališče 2012«. V sodelovanju s Plavalno zvezo Slovenije pa bo potekala tudi razglasitev Naj plavalca/ke.

Vse od maja do sredine septembra je ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« in portala www.dj-slovenija.si pridno obiskovala slovenska kopališča in svojim poslušalcem ter bralcem predstavljala njihove novosti, aktivnosti ter ponudbo. Medijsko odmevna akcija je letos potekala že 22. leto zapored in ravno tradicija izbora ter njegova prepoznavnost je verjetno razlog za veliko število glasov, ki jih vsako leto prejmemo v uredništvo. Letos so jih 103 slovenska kopališča prejela skoraj 70 000!

»Število prejetih glasov vsekakor dokazuje, da so kopalci akcijo vzeli za svojo, kar nas seveda zelo veseli. Enako velja tudi za upravljavce kopališč, ki vsako leto znova prepoznavajo pozitivne učinke akcije za njihovo promocijo in so dovzetni tudi za komentarje ter konkretne predloge, ki jim jih namenjajo obiskovalci. Vsako leto znova se namreč pokaže, kako pomemben je domači gost za slovenski turizem. Predvsem v teh gospodarsko turbulentnih časih se je potrebno zavedati pomembnosti gosta, ki se morda vse manj odloča za daljšo odsotnost od doma, vsekakor pa nujno potrebuje kratek oddih, sprostitev, obenem pa za svoj denar pričakuje kar največ,« je povedala Barbara Boh, izvršna namestnica direktorja AA-Press d.o.o.

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije