Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče

V Termah Banovci vselej sončno razpoloženje

Datum: četrtek, 8. november, 2012

V okviru izbora “Naj kopališče 2012” je konec oktobra potekala razglasitev najboljših slovenskih kopališč v minuli kopalni sezoni. Obiskovalke in obiskovalci kopališč ste od maja do začetka oktobra glasove oddali kar 100 različnim kopališčem. Skupaj se je tako glasov zbralo rekordnih 70.000. Med nagrajenci so tudi terme v katerih je potekala slavnostna 22. razglasitev “Naj kopališče” po vrsti in kjer se je na obisku ustavila ekipa radijske oddaje “Dobro jutro, Slovenija”. Gre za Terme Banovci, med drugim z enim od najvišjih priznanj nagrajene terme.

Vedno dovolj sonca

V akciji "Naj kopališče" so se Terme Banovci letos uvrstile na visoko drugo mesto v kategoriji srednje velikih termalnih kopališč.

V Termah Banovci pravijo, da imajo sonca vedno dovolj. Če ta ne sije z neba, pa ga pričarajo v hotelskem naselju Zeleni gaj, kampu Sončni gaj ter na termalnem kopališču. Sončno, z nasmehi na obrazih je bilo tudi ob podelitvi najvišjih priznanj v akciji “Naj kopališče 2012”. Terme Banovci so se namreč uvrstile na visoko drugo mesto v kategoriji srednje velikih termalnih kopališč. To priznanje, kot pravijo, predstavlja potrditev dobrega dela zaposlenih in je lovorika, na kateri pa, zagotavljajo, ne bodo spali. Tudi v prihodnje se bodo trudili, da bo sleherni gost zadovoljen zapustil Prlekijo ter njihove terme. Sicer so svoje namestitvene kapacitete v času krompirjevih počitnic povsem napolnili. Stacionarnim gostom pa so se pridružili še enodnevni, ki so si privoščili kopanje s kosilom ter razvajanje v wellnessu in savnah. V slednjih vsak dan presenečajo z različnimi programi: s cimetom, citrusi, čokolado, jogurtom. Odlično prijajo tudi masaže z vseh kontinentov: kitajska, afriška, indijska masaža glave …

Vonj po domačem

Skupaj s Turističnim društvom Banovci ter občino Vržej bodo letos že 13. leto zapored pripravili Banovsko božično vas z razstavo, ocenjevanjem in izborom najlepših jaslic.

Ne le zabava z gusarji za otroke in odrasle, ampak tudi kulinarika navdušuje staro in mlado. V Termah Banovci vselej diši po domačem. Prleška tünka, zaseka, ajdovi žganci z ocvirki, ajdov krapec, gibanica pečena v krušni peči, domač ržen kruh … to je le nekaj nadvse okusnih prleških jedi.

Do konca leta čarobno in lepo

V dneh, ko se pripravljajo na veselo martinovanje, ki bo potekalo na martinovo soboto, pa potekajo tudi že priprave na čaroben in lep decembrski čas. Skupaj s Turističnim društvom Banovci ter občino Vržej bodo letos že 13. leto zapored pripravili Banovsko božično vas z razstavo, ocenjevanjem in izborom najlepših jaslic.

Več na www.sava-hotels-resorts.com/sl/banovci

 

Pripravila:

Tina HUREMOVIČ

djs_vic.jpg


Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije