Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
inline_gal_1.otvoritev_termalne.formule.jpg

V Termah Čatež dve novi atrakciji

Datum: sreda, 20. junij, 2012

Prvi pravi poletni vikend je tudi ekipo radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« spodbudil, da dan izkoristi za vodna doživetja, za norčije in vragolije na prostem, ob ter v vodi. Nič niso oklevali, izbrali so preizkušeno destinacijo – to so Terme Čatež. Nič se niso ušteli. Da je temu res tako, potrjujejo tudi spodnje vrstice.

Poletje v Termah Čatež na štirih lokacijah

Sončen in živahen utrip je v teh dneh na kar štirih lokacijah, kjer delujejo in goste razveseljujejo Terme Čatež. Mokrice, Koper, Portorož in Čatež skupaj ponujajo bivanje v šestih različnih hotelih, apartmajih, kampu s petimi zvezdicami, 500 kamp parcelami in dvema prestižnima nazivoma po mnenju ADAC-a in akcije Naj kamp. Mokrice s hotelom Golf grad Mokrice so biser poslovnega turizma ter raj za ljubitelje golfa. Ti uživajo v igri na edinstvenem golf igrišču z 18-imi luknjami. »V Marini Portorož je mogoče privezati svojo barko ali si to izposoditi. Prenočiti pa je mogoče tudi v luksuznih apartmajih, uživati v izbrani kulinariki ter se pomeriti v belem športu na enem od 17-ih teniških igrišč,« je o ponudbi Term Čatež v Portorožu povedala Nataša Mihajlovič iz marketinga Term Čatež. V Kopru in Čatežu pa ponujajo doživljajske počitnice, ki jim daleč naokrog ni para.

Doživetja v Čatežu

Prva adrenalinska novost je termalna formula, druga atrakcija pa je, skladno z letošnjim olimpijskim vzdušjem, Čatež eye.

V Čatežu si je mogoče privoščiti klasično bivanje v hotelu, apartmajih ali v kampu, ter vedno bolj priljubljeno bivanje na jezeru v gusarskem zalivu v 20-ih plavajočih hiškah ali v bližnji indijanski vasi v 25-ih pravih indijanskih šotorih. Več kot 12.400 m2 vodnih površin pa je garancija za vodno zabavo za vse generacije. »To pa še ni vse. Ponudba animacijskih programov je iz leta v leto bogatejša. Tako vabimo na prireditve in koncerte, na tečaje deskanja na zimski termalni rivieri, na košarkarski tabor Matjaža Smodiša, na igrišče na mivki na odbojko in rokomet, po novem pa tudi na gusarske družinske igre na poletni termalni rivieri, poletno šolo angleščine in plesna tekmovanja,« je o animacijskih programih še dejala Mihajlovičeva.

Dve novi atrakciji – termalna formula in Čatež eye

Čeprav so v Termah Čatež že lani postregli s številnimi novostmi, pa letos presenečajo z dvema povsem novima, norima vodnima atrakcijama. Prva adrenalinska novost je termalna formula. »Gre za prave dirke. Po treh enako dolgih prograh se bo mogoče spuščati posamezno ali v paru. Izbirali bomo celo najhitrejše tekmovalce v različnih kategorijah. Za najboljše bomo v začetku septembra pripravili veliko tekmovanje z glavno nagrado – 365-imi vstopnicami za termalno riviero,« je o prvi novosti povedala Nevenka Petan iz marketinga Term Čatež. Druga atrakcija pa je, skladno z letošnjim olimpijskim vzdušjem, Čatež eye. Z njim se bo mogoče popeljati 35 metrov visoko in si z višine pogledati okolico ter same terme. Pozornost pa si zaslužijo tudi kavbojci, ki so se pridružili gusarjem in indijancem. Ljubitelji westernov si lahko, v bližini indijanske vasi, privoščijo bivanje v kavbojskem vozu s štirimi ležišči, kuhinjo in hladilnikom. V neposredni bližini je tudi lokostrelsko strelišče s 3D tarčami.

Več informacij na www.terme-catez.si!

 

Pripravila:

Tina HUREMOVIČ

djs_vic.jpg

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije