Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
29summerthermalriviera-640x480.jpg

V Termah Čatež oddih in sprostitev na vsakem koraku

Datum: sreda, 25. maj, 2011
Indijanci, termalna riviera, ki praznuje 20 let, kamp odprt 365 dni v letu, gusarski zaliv in vodna doživetja za mlado in staro…vse to in še več so Terme Čatež. Kraj, kjer se je na majsko soboto ustavila tudi ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« in preverila, kaj se dogaja v ter ob 12.400 m2 vodnih površin.

V družbi Term Čatež kar v štirih destinacijah

Tobogani, vodne drče, bazen z valovi, hitra reka, otroški bazen z igrali, gusarski otok in olimpijski bazen že čakajo na obiskovalce.

Čatež, Mokrice, Koper in Portorož so kraji, kjer s svojo ponudbo »domuje« blagovna znamka Terme Čatež in so kraji, kjer preživljanje prostega časa nudijo v šestih hotelih, prijetnih počitniških apartmajih in kampu s 490-imi enotami ter ADAC-ovo oceno najboljšega kampa v Sloveniji.

»Poletna in zimska termalna riviera v Termah Čatež nudijo vodno zabavo na skupaj več kot 12.400 kvadratnih metrih vodnih površin. Termalna voda je rdeča nit celotnega razvoja in ponudbe, med drugim tudi atraktivnih programov v velnes in spa centru,« je povedala Nataša Mihajlovič iz Term Čatež ter hkrati izpostavila, da v Čatežu poskrbijo za animacijo vse dni v letu. Za najmlajše organizirajo vrtec, za starejše vodno aerobiko na termalni rivieri, športne igre za majhne in velike ter večerni program za vse generacije. Poleg naštetega so tudi eden večjih ponudnikov kongresnih zmogljivosti v Sloveniji. Biser teh je hotel golf Grad Mokrice v neposredni bližini katerega je tudi golf igrišče z 18 luknjami. Ponudbo bogati tudi v mediteransko okolje ujeta Marina Portorož. Residence marina Porotorož je apartmajsko naselje s 70 apartmaji, vrhunsko kulinarično ponudbo, športnim centrom s 17-imi teniškimi igrišči in manjšim bazenom.

Vodna zabava za vse generacije

S prihodom pomladi so znova postavili indijansko vas s 25-imi šotori, lani pa so v gusarskem zalivu na jezeru zgradili še pravo gusarsko vas z 20-imi plavajočimi hiškami na vodi in teraso s pogledom na jezero.

V Termah Čatež obljubljajo, da so za letošnje poletje na poletni termalni rivieri pripravili še bogatejši animacijski program. Na ogled bodo gledališke predstave in koncerti, za zabavo bo poskrbel škrat Čatež, v klubu bodo odmevali ritmi salse, v slaščičarni Urška bodo poskrbeli za sladka razvajanja, na bazenih pa bo, tako kot vsako leto, potekala vrhunska vodna zabava za vse generacije. Tobogani, vodne drče, bazen z valovi, hitra reka, otroški bazen z igrali, gusarski otok in olimpijski bazen že čakajo na obiskovalce.

»S prihodom pomladi smo znova postavili indijansko vas s 25-imi šotori. Ti so postavljeni v petih krogih, in sicer tako, da upoštevajo indijanske zakonitosti zapisane v legendah ter njihovo spoštovanje do narave. Indijanska avantura je drugačna od vsakdana in primerna za vso družino. V šotoru lahko bivajo štiri osebe, in sicer že od 69 evrov na dan. Najem šotora za eno noč vključuje tudi dva dni kopanja na termalni rivieri,« je dejal Roman Cvetkovič iz Term Čatež. Poleg Indijancev pa so v Termah Čatež »doma« tudi gusarji. Ti so že pred leti zasidrali svojo ladjo, si leta 2002 postavili otok, lani pa si v gusarskem zalivu na jezeru zgradili še pravo gusarsko vas z 20-imi plavajočimi hiškami na vodi in teraso s pogledom na jezero. V hiškah lahko biva do pet oseb, velike pa so 25 m2. Seveda pa v Termah Čatež nudijo tudi bivanje v hotelih in apartmajih.

Več na www.terme-catez.si!

 

Pripravila:

Tina HUREMOVIČ

 

Poišči na zemljevidu

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije