Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče

V Terme Ptuj prihaja Tajfun

Datum: sreda, 22. junij, 2011
Potem ko se je ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« ustavila v Termah Snovik, so se konec tedna znova podali na pot in svoj mobilni studio postavili v Termah Ptuj. V teh je poletna sezona že v polnem pogonu in v polni pripravljenosti na njen vrhunec, ki bo julija in avgusta. Kaj to pomeni v praksi pa v nadaljevanju.

Mogočen največji tobogan

Čeprav so se Terme Ptuj doslej ponašale z največjim toboganom v Sloveniji, so prekosili same sebe in največjemu dodali še večjega. Poimenovali so ga Tajfun, po njem pa se bo mogoče popeljati od 24. junija dalje.

Največji tobogan je speljan z večnadstropnega stolpa in je edinstven s svojo dinamiko, saj se kopalci po njem lahko spuščajo tudi v trojnem obroču do pet oseb naenkrat.

»Tajfun izgleda fenomenalno. Je mogočen, udarne, poletne oranžne barve,« se je pohvalila Milena Mojzeš, direktorica Grand hotela Primus.

Andrej Klasinc, direktor Term Ptuj pa je dodal:»Največji tobogan je speljan z večnadstropnega stolpa in je edinstven s svojo dinamiko, saj se kopalci po njem lahko spuščajo tudi v trojnem obroču do pet oseb naenkrat. Po prvih 70 metrih zavojev sledi velik plato, na katerem večkrat spremenijo smer in se ponovno usmerijo v tobogansko cev z več zavoji.«

Tajfun ni adrenalinski tobogan in je namenjen tudi družinam. Sicer pa Tajfun ni edina letošnja novost Term Ptuj. Stavijo namreč tudi na bogatejšo in pestrejšo ponudbo ter na ugodne počitniške pakete. Po besedah Mojzeševe prvi otrok do 12. leta ob spremstvu staršev v Grand hotelu Primus, naj hotelu v letu 2010, biva brezplačno, enako velja za vse otroke do 6. leta starosti. Ti brezplačno bivajo in se tudi spuščajo po toboganih. Privlačni so tudi velnes paketi z naravno kozmetiko, nege telesa z zeleno kavo, nega obraza s kaviarjem in  seveda različne možnosti bivanja, od hotela, namestitve v bungalovih, apartmajih ter počitniških hišicah v kampu.

Poletje prežeto z zabavo in rekreacijo

Zabavno bo predvsem ob vikendih, pa na tradicionalnih prireditvah. Med njimi velja izpostaviti: odbojko na mivki, skok z 90-metrskega žerjava, 4. rimske igre in tekmovanje v toboganskem spustu.

Že pred uradnim začetkom poletja se je v Termah Ptuj zaključil filmski festival, na koledarju prireditev pa je očitno, da bo poletje prežeto z animacijo, številnimi dogodki in koncerti. Zabavno bo predvsem ob vikendih, pa na tradicionalnih prireditvah. Med njimi je Anita Hozjan, vodja prodaje v Termah Ptuj izpostavila odbojko na mivki, skok z 90-metrskega žerjava, 4. rimske igre, ki bodo potekale predzadnji avgustovski vikend in tekmovanje v toboganskem spustu, ki bo sledilo teden dni kasneje.

Več na www.terme-ptuj.si!

 

Pripravila:

Tina HUREMOVIČ

 

Poišči Terme Ptuj na zemljevidu 


Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije