Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
atlantis.jpg

Vodno mesto Atlantis, središče zabave in nepozabnih doživetij

Datum: torek, 9. april, 2013

Zime se letos res noče in noče posloviti, zato se je ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« odločila, da se bo odpravila poletju naproti. Odšli so v mesto, kjer 365 dni na leto sije sonce - v Vodno mesto Atlantis, središče zabave in nepozabnih doživetij za obiskovalce vseh starosti.

Vodna oaza sredi Ljubljane

Atlantis je res prava vodna oaza, saj ponuja številne bazene, savne in masaže. Z raznolikimi programi poskrbijo za vse obiskovalce – stare od 0 do 99 let.

Ekipa se je na lastne oči prepričala, da v Atlantis slabo vreme nima vstopa - tam vlada razposajeno poletno vzdušje tudi v teh dneh. »Turobno deževno vreme, ki je večino ljudi pretekle dni spravljalo v slabo voljo je pravzaprav idealno za obisk Atlantisa, saj pri nas sije sonce 365 dni v letu,« je ekipi zaupal Miha Rakar, direktor Vodnega mesta Atlantis. »Pohvalimo se lahko, da smo res prava vodna oaza, saj ponujamo številne bazene, savne in masaže. Z raznolikimi programi poskrbimo za vse obiskovalce – stare od 0 do 99 let,« je dodal.

Seveda so nad obiskom najbolj navdušeno otroci, ki imajo na voljo različne bazene, igrala, tobogane in druge atrakcije. »Pika na i v Svetu doživetij pa so rojstnodnevne zabave, ki so popolno doživetje tako za otroke kot tudi za odrasle, ki so s tem  popolnoma razbremenjeni, saj le pripeljejo otroke, za vse ostalo pa poskrbimo mi. Otroke pričakajo izkušeni animatorji, ki poskrbijo za zabavo v vodi, nato pa še za prigrizek in seveda obvezno torto,« je še povedal Rakar.

Različni programi za vse starosti

Pika na i v Svetu doživetij  so rojstnodnevne zabave, ki so popolno doživetje tako za otroke kot tudi odrasle.

Mojca Hrženjak, izvršna poslovna direktorica Atlantisa je ekipi povedala, da sicer res največ pozornosti posvečajo animaciji za otroke, vendar pa znajo dobro poskrbeti tudi za starejše obiskovalce. Ti se lahko razvajajo v Termalnem templju, si privoščijo  masažo ali obiščejo eno izmed 16ih savn, kjer ves dan potekajo zanimivi programi; vrtinčenja zraka, pilingi, blatne savne in kot posebna poslastica – čokoladna savna.

Poskrbijo tudi za ljubitelje adrenalina. Kot je povedala Hrženjakova, se je v Atlantisu možno potapljati sicer maksimalno tri metre globoko, je pa to odlična priložnost za učenje osnov in odlična priprava na potope v morju.

Glede na to, da se Atlantis nahaja v Ljubljani, ni odveč omeniti velikega brezplačnega parkirišča in garažne hiše. Zelo enostavno dostopen pa je tudi  z vlakom, s čimer si priborite še 25 % popust na vstopnico.

Več na www.atlantis-vodnomesto.si!

 

Glasuj za Naj kopališče 2013 tukaj!

Oglejte si TV reportažo:

Prikaži zemljevide, video posnetke in druge medije
Z aktivacijo prikaza predmeta se bodo na vaš računalnik naložili piškotki ponudnikov teh storitev, ki se lahko uporabljajo tudi za sledenje.

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije