Naj kopališče

Nazaj na rubriko Naj kopališče
Terme Topolšica

Vonj po poletju v Termah Topolšica

Datum: petek, 17. maj, 2013

Ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« se je v soboto znova odpravila raziskovat ponudbo slovenskih kopališč. Tokrat so se odpeljali v Terme Topolšica; oazo miru, zelenja, ptičjega petja in zdravilne termalne vode. Na lastne oči so se prepričali, da so omenjene terme odlična izbira tako za poletni oddih kot za pomladne dni polne rekreacije ter doživetij v naravi.

Različne možnosti nastanitve

Hotel Vesna ima 180 lepo urejenih sob, restavracijo s samopostrežnimi obroki ter lepo urejen notranje-zunanji bazenski kompleks, na voljo pa je tudi 27 enot apartmajev, ki so bili odprti pred dvema letoma in so med gosti zelo priljubljeni.

Terme Topolšica se nahajajo v prelepi zeleni dolini in so le 10 km oddaljene od Velenja, nudijo pa visokokakovostno hotelsko ponudbo. Kot je ekipi povedala Maja Medved je njihov glavni hotel Hotel Vesna, ki ima 180 lepo urejenih sob, restavracijo s samopostrežnimi obroki ter lepo urejen notranje-zunanji bazenski kompleks. »Ponudbo dopolnjuje Hotel Mladika, ki je namenjen predvsem osebam na zdravljenju multiple skleroze, imamo pa tudi 27 enot apartmajev, ki so bili odprti pred dvema letoma in so med gosti zelo priljubljeni. Čez poletje bo na apartmajskem naselju potekala tudi kmečka tržnica – zjutraj lokalni ponudniki postavijo stojnice, kjer lahko kupite kar potrebujete,« je še dodala.

Edinstveno razvajanje v Wellnessu Zala

Kljub temu, da so Terme Topolšica blizu skoraj vsem Slovencem,  se boste v njihovem wellness centru Zala počutili, kot da ste svetlobna leta oddaljeni od ponorelega in stresnega sveta. Kot je ekipi razkrila Andreja Černevšek, vodja trženja v Termah Topolšica, tam za goste resnično poskrbijo od glave do pet, saj ponujajo zelo pestro izbiro programov za vse, ki želijo poskrbeti zase. »Poleg številnih masaž in neg je gostom na voljo tudi zelo lep svet savn z dvema ogromnima terasama (na eni je omogočeno tudi FKK sončenje), ter vrhunsko opremljen fitnes center,« je še dodala Černevškova.

Poudarila je tudi možnost najema zasebnih prostorov, ki jih gostje lahko najamejo za tri ure in si tako priskrbijo maksimalno udobje ter diskretnost. Na voljo je pet prostorov, v vsakem pa se nahajajo finska in parna savna, jakuzzi, velik prostor za sprostitev ter poln mini bar, goste pa pričakajo tudi sadje, oreščki in suho sadje.

O tem in ostali ponudbi  na www.terme-topolsica.si!

Odprt tudi vodni park Zora

Dogajanje ob bazenu bodo popestrili tudi s številnimi prireditvami.

Največ obiskovalcev v terme seveda prihaja na kopanje. Kot je ekipi povedal Andrej Skok iz trženja, so trenutno odprti vsi notranji in zunanji bazeni. V notranjem delu je kopalcem na voljo pol-olimpijski plavalni bazen, namenjen predvsem rekreativnim plavalcem, notranje-zunanji bazen pa je nekoliko toplejši in namenjen počivanju in relaksaciji. Vodni park Zora je odprt v poletnem času, v njem pa se nahajata dva večja in en manjši, prelivajoči se bazen, pa tudi 100m tobogan, ki je zelo priljubljen pri najmlajših obiskovalcih.

Dogajanje ob bazenu bodo popestrili tudi s številnimi prireditvami. »Poletje začnemo s Pozdravom poletju, ki se bo zgodil 22. junija. Dogodek je namenjen šolarjem in njim bomo tudi brezplačno delili sladoled. Konec julija pa pripravljamo humanitarni tek, kjer bomo zbirali denarna sredstva za otroke obolele z rakom. Zaključek teka bo v vodnem parku Zora in tam sledi zabava za obiskovalce vseh starosti,« je še dodal Skok.

Glasuj za Naj kopališče 2013 tukaj!

Nazaj na rubriko Naj kopališče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije