Naj počitnice doma

Datum: petek, 5. junij, 2020

snovik_poletje1.jpgTerme Snovik

Preverite posebno ponudbo, skrbno oblikovano za koriščenje turističnih bonov! Preživite krasne večdnevne počitnice v Tuhinjski dolini. Za namen koriščenja turističnih bonov v eko resort Term Snovik so vam pripravili posebni paket z možnostjo najema apartmaja v apartmajskih hišicah na robu gozda z vključenim zajtrkom ali pa le z nočitvijo. Poleg najema so dodali številne brezplačne storitve za aktivno preživljanje prostega časa v okolici Term.

 Preveri ostale ponudbe!

 Preveri tudi nove tematske pakete z 20 % poletnim popustom do 31.8.2020.


wellness korosec  Wellness Korošec

 V mirnem okolju, na vasi, v objemu gozdov,so v Turizmu Korošec za vas uredili 5 zelo lepo urejenih, klimatiziranih apartmajev v lesenih hišah. Poleg lepe okolice lahko uživate v wellnessu, kjer so vam na voljo 4 različni prostori za individualno razvajanje s saunami, jacuzziji, masažami in kozmetičnimi storitvami. Na voljo je jezero za plavanje in vožnjo s čolnom, ribolov, pozimi drsanje, otroško igrišče za otroke, vrt in žar, brezplačni ležalniki, nudijo najem koles, tekaških smuči, motornih sani, spust z zorbom. Sama okolica vas vabi na sprehode, kolesarjenje, planinarjenje…

V bližini je park cvetja Mozirski gaj (2min), smučišče Golte in alpinetum (5min), terme Topolšica (12min). Lahko se odpravite na kajak in rafting po reki Savinji, ribolov, na ogled znamenitosti (Snežna jama, jama Pekel, rudnik Velenje, muzeji…), jezdenje konj…

Preveri aktualne ponudbe!


GrofijaDomačija Grofija

Na 200-letni domačiji poskušajo s skupnimi močmi združevati arheološko in etnološko dediščino s turistično ponudbo. Tako se boste lahko sprehodili skozi zgodovino, ki sega vse do 2800 let nazaj. Obhodili del poti po travnikih in gozdu, kot je bilo začrtano obzidje prazgodovinskega naselja, odkrili prvo nahajališče človeške ribice, na skednju spoznali etnološko zbirko, ki prikazuje kako so nekoč živele naše babice in dedki, hranili jelene, konje in koze, posedeli pod 200 letno lipo s čajem v roki, se preizkusili v partiji tenisa ali pa se podali na krajše ali daljše pohode v okolici (Samostan Stična z verskim muzejem, Lavričeva koča na Gradišču, slapovi Kosce, izvir reke Krke s Krško jamo).

Preveri ponudbo!


Terme Čatež foto Mitja BožičTerme Čatež

V Čatežu se je razvoj zdraviliškega turizma začel ob koncu 18. stoletja. Vse odtlej skrbijo za novosti in z njimi za nova doživetja, danes pa so Terme Čatež največje naravno zdravilišče pri nas in eden najbolj atraktivnih slovenskih turističnih centrov. Ponujajo počitnikovanje v vseh letnih časih in za vse okuse. Za koriščenje bonov so pripravili še posebej zanimive pakete.

Preveri ponudbo!

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije