Naj smučišče 2010/11

Odpiranje prog na Rogli

rogla-228x155.jpg
ponedeljek, 29. december 2014

Z današnjim dnem so uspeli urediti tekaške proge. Za klasičen način teka je proga urejena na tistih delih, na katerih je dovolj snega.

"Naj smučišče" že dvajsetič uspešno za nami

zaključna Naj smučišče
ponedeljek, 28. marec 2011

V smučarskem centru Cerknu se je v petek iztekla ne samo jubilejna, ampak tudi rekordna sezona akcije Naj smučišče. Potem ko so člani ekipe radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« obiskovali smučarske centre in jih predstavljali na 10ih radijskih postajah, so smučarke in smučarji oddali rekordnih več kot 45.000 glasov. Vas zanima, kdo je stal na stopničkah in kako je razglasitev potekala? Oglejte si...

Največ glasov za smučišča: Ribniško Pohorje, Golte in Cerkno

prejemniki_priznanj-800x600-5.jpg
petek, 25. marec 2011

Pod okriljem podjetja Alpe Adria Media Marketing in uredništva »Dobro jutro, Slovenija« se je končal jubilejni, 20. izbor najbolj priljubljenih slovenskih smučišč. V smučarskem centru Cerkno so na najvišjo stopničko stopili predstavniki smučišča Ribniško Pohorje, Golte in Smučarskega centra Cerkno. 87 smučišč je prejelo rekordnih več kot 45 tisoč glasov.

V jubilejni akciji "Naj smučišče" rekordno število glasov

ns.jpg
petek, 18. marec 2011

V podjetju Alpe Adria Media Marketing smo v zimski sezoni 2010/2011 že 20-ič zapored pripravili izbor najbolj priljubljenih slovenskih smučišč. V treh mesecih se je v uredništvu »Dobro jutro, Slovenija« nabralo rekordnih 45 tisoč glasov, kar je dvakrat več kot v preteklih sezonah. Zaključek akcije »Naj smučišče« bo v petek, 25. marca, v Smučarskem centru Cerkno.

Nagrajenci akcije Naj smučišče

ns.jpg
petek, 11. marec 2011

Objavljamo zadnje tedenske nagrajence glasovanja za "Naj smučišče 2010/11". Preverite, če ste med njimi tudi vi.

Izžrebana glavna nagrada akcije Naj smučišče

četrtek, 10. marec 2011

Včeraj je bila izžrebana glavna nagrada akcije Naj smučišče: smuči in smučarski komplet Elan. In nagrado prejme...

Oglejte si TV reportaže z Mariborskega Pohorja, Soriške planine in Kranjske Gore

ns.jpg
torek, 8. marec 2011

Vabljeni k ogledu še zadnjih treh TV reportaž, posnetih v okviru akcije "Naj smučišče 2010/11".

Naj smučišče: Tri smučišča Ribniškega Pohorja

ribnisko_pohorje-2.jpg
četrtek, 24. februar 2011

Bila je ena prav posebna sobota, saj so se z njo začele letošnje zimske počitnice. In ker so še vedno prave zimske temperature, po hribih dovolj snega, se obetajo počitniški dnevi polni užitkov. Ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« se je odločila, da si jih privošči na vrhu Pohorja, natančneje na Ribniškem Pohorju. Razlogov za ta izbor je precej, kateri so glavni pa preberite v nadaljevanju.

Oglejte si TV reportaži s Starega vrha in Rogle

ns.jpg
četrtek, 24. februar 2011

Dodani sta dve novi reportaži. Oglejte si ju!

Naj smučišče: Gremo na sneg, gremo na Mariborsko Pohorje

pohorje-2.jpg
torek, 22. februar 2011

Četrtek je med drugim tudi dan za radijsko oddajo »Dobro jutro, Slovenija« in akcijo »Naj smučišče 2010/2011«. V okviru te ekipa omenjene oddaje pridno obiskuje slovenska smučišča. Center, kjer so se ustavili v minulih dneh ponuja več kot 40 kilometrov urejenih smučarskih prog od nadmorske višine 325 do 1327 metrov. Gre za skoraj mestno smučišče. Seveda je to Mariborsko Pohorje, priljubljena zimska smučarska destinacija za vse generacije.

Oglejte si TV reportaže s slovenskih smučišč

ns.jpg
petek, 18. februar 2011

V sklopu akcije Naj smučišče tudi v letošnji sezoni, v sodelovanju s TUR TV, snemamo TV reportaže. Oglejte si do sedaj posnete!

Naj smučišče: Smučišče Golte in Terme Dobrna – zmagovita kombinacija

ponedeljek, 14. februar 2011

V četrtek se je ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija odpravila na Golte, kjer je v lepem, ravno prav toplem dnevu zaužila vse lepote visoke kraške planote na vzhodnem obrobju Savinjskih Alp. Golte ali, kot jim pravijo domačini, Mozirske planine, po višinah sodijo v sredogorje. Tam že 40 let deluje gorski turistični center. Gondolsko žičnico so postavili leta 1969.

Naj smučišče: Fantastični smučarski dnevi na Rogli

Rogla
četrtek, 10. februar 2011

Februarsko sobotno dopoldne je bilo rezervirano za Klimatsko turistični center Rogla. Pri izbiri tega smučarskega centra seveda ne morete zgrešiti. Je preizkušeno, družinam prijazno smučišče, z urejenimi programi, okusnimi gurmanskimi specialitetami, zabavo na snegu in vsakoletnimi novostmi.

Naj smučišče: Na Celjski koči že več kot 40 smučarskih dni

dsc_0362-640x480-2.jpg
petek, 4. februar 2011

Nad mestom se dani in nad mestom, kjer so nekoč vladali celjski knezi, se je tudi zadnjo januarsko soboto obetal nov dan. V dopoldanskih urah ga je ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« preživela na Celjski koči, že osem let nepremagljivem slovenskem naj smučišču v kategoriji manjših smučarskih centrov.

Naj smučišče: Na Krvavcu je prava zima!

torek, 1. februar 2011

Prijazen in nasmejan pozdrav je ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« v zadnjih januarskih dneh preko radijskih valov poslala iz prijaznega in vedno nasmejanega Rekreacijsko turističnega centra Krvavec. Smučanje, smučanje in še enkrat smučanje je tisto, kar so si privoščili v izobilju. Dodali so še ostale zanimivosti, ki na Krvavec privabljajo ljudi od blizu in daleč.

Naj smučišče: Trije kralji - sončna stran Pohorja!

jakec-4.jpg
petek, 28. januar 2011

Kot so člani ekipe radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« obljubili, so se v sobotnem dopoldnevu oglasili iz manjšega, a nadvse priljubljenega smučarskega centra. Dve progi različnih težavnosti, naraven sneg z dodatkom kompaktnega ter ugodne cene smučarskih vozovnic so najpogosteje omenjene prednosti Rekreacijsko turističnega centra Jakec Trije Kralji. O ostalih prednostih in novostih v zimi 2010/2011 pa v nadaljevanju.

Naj smučišče: Zasnežene zimske dni na Kopah

četrtek, 27. januar 2011

Več kot šest kilometrov prog, na nadmorski višini do 1.500 metrov, boom ponudba in prava pancer tanz zabava. Vse to ekipo radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« vsako leto znova privlači in privabi kam drugam kot v Gorsko turistični center Kope. Zabavno vzdušje in zimsko ponudbo so tudi tokrat v radijski oglašanjih predstavili s pomočjo sogovornikov pred mikrofonom. Preverite, kaj so povedali!

Naj smučišče: Pri nas, na Soriški planini je lepo!

soriska-planina-6.JPG
četrtek, 20. januar 2011

Ko boste kdaj v prihodnosti ali celo že danes razmišljali, kam bi se odpravili, da bi lahko občudovali prekrasno naravo, se malo smučali, dobro jedli in na sploh uživali, potem se spomnite na radijsko oddajo »Dobro jutro, Slovenija« in na Soriško planino od koder se vam je v okviru izbora »Naj smučišče« oglasila tudi ekipa omenjene radijske oddaje.

Naj smučišče: Kranjska Gora obratuje s polno paro

img_3-1-kopija.JPG
ponedeljek, 17. januar 2011

Druga januarska sobota je bila poseben dan iz dveh razlogov. Prvi je bil ta, da se je ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« že zgodaj zjutraj oglasila iz Kranjske Gore, kjer se je obetal nov smučarski dan, drugi pa je bil ta, da je prav v Kranjski Gori potekala tudi brezplačna šola smučanja z najboljšimi učitelji – člani Združenja učiteljev in trenerjev smučanja Slovenije. Izžrebanci, ki so se prijavili na www.dj-slovenija.si so si nataknili smuči in njihova dogodivščina se je začela.

Naj smučišče: Zima je na Cerknem pravi užitek

cerkno2-1.jpg
sreda, 12. januar 2011

Člani ekipe radijske oddaje »Dobro jutro,Slovenija« so prepričani, da je treba biti ves čas v pogonu in izkoristiti vsako priložnost za nova doživetja. Zato tudi v prvih dneh novega leta niso počivali. Dve 6-sedežnici, dve 4-sedežnici, 2-sedežnici, dve vlečnici, dva traka za najmlajše, 70 hektarjev smučarskih površin in 7 kilometrov tekaških prog. Tako bi na kratko in v številkah opisali Smučarski center Cerkno – kjer zima postane užitek.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije