Naj smučišče

Nazaj na rubriko Naj smučišče
Logotip_Naj_Smučišče_2013-14_moder.jpg

Naj smučišča 2013/14 so Vogel, Golte, Celjska koča in snežni park Rogla

Datum: petek, 11. april, 2014

Ekipa radijske oddaje  "Dobro jutro, Slovenija" je preteklo bolj blago zimo ponovno spremljala dogajanje na slovenskih smučiščih, smučarji pa so ocenjevali ponudbo in urejenost. Zato so včeraj v Mariboru že 23. leto zapovrstjo v akciji  "Naj smučišče 2013/14"podelili nazive najboljših malim, velikim in srednjim smučiščem ter snežnim parkom, pa tudi priznanja družini prijaznim smučiščem.

Med najboljšimi so tokrat pristala smučišča Vogel, Golte, Celjska koča in snežni park Rogla. Oddajo lahko vso leto spremljate na kar 6 radijskih postajah po vsej Sloveniji in na spletni strani naj.smucisce.si.

 Nad letošnjo smučarsko sezono so se pritoževali vsi, tako smučarji kot upravljavci smučišč. A ti so se kljub bolj slabi snežni odeji trudili, da bi željnim smučarskih užitkov ponudili čim več. Poslušalci radijske oddaje "Dobro jutro, Slovenija", ki deluje pod okriljem portala portala www.dj-slovenija.si in RTV Slovenija, so zato ta trud nagradili s 25 000 glasovi in izbrali "Naj smučišče 2013/14" v treh kategorijah: mala, srednja in velika smučišča ter snežni parki, podelili pa so tudi nazive »Družini prijazno smučišče«.  Nazive so podelili včeraj v prostorih regionalnega RTV centra Maribor v družbi pevke Ane Bezjak in kitarista Igorja Bezgeta iz glasbene zasedbe Papir.

 Najvišje in letos najdlje delujoče slovensko smučišče je tokrat očaralo največ smučarjev, saj so bili ti najbolj zadovoljni s ponudbo, varnostjo, smučarskimi progami, dodatno zabavo in cenami na smučišču Vogel, ki je dobilo naziv "Naj smučišče 2013/14" v kategoriji velikih smučišč. V kategoriji srednje velikih smučišč je že četrtič zapored  ta naziv odneslo smučišče Golte in v kategoriji malih smučišč ponovno Celjska koča. Med snežnimi parki je očitno brez konkurence snežni park Rogla, ki je ta naziv odnesel že tretjič zapored, »Družini prijazno smučišče« pa so tokrat postala smučišča Rogla, Trije Kralji, Kranjska Gora in Cerkno.

Dobitniki priznanj.jpg

Tudi to zimo so željni užitkov ocenjevali slovenske wellnesse, a nagrajenci bodo tokrat znani šele čez dva tedna, 24. aprila. Ekipa oddaje "Dobro jutro, Slovenija" pa gre tudi to poletje na slovenska kopališča in išče »Naj kopališče 2014«.

Rezultati_smucisca_13_14.pdf (391.4 MB)
Nazaj na rubriko Naj smučišče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije