Naj smučišče

Nazaj na rubriko Naj smučišče
celjska_koca2.jpg

Odlična smuka na Celjski koči

Datum: torek, 11. februar, 2014

V dneh, ko je zima res pokazala svoje zobe, se je ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija odpravila preverit razmere na že več let najboljše slovensko smučišče v kategoriji manjših smučišč, Celjsko kočo. Gre praktično za mestno smučišče, saj je od centra Celja oddaljeno slabih 20 minut.

Malo smučišče z veliko ponudbo

Smučišče se nahaja na 634 metrih nadmorske višine in ponuja čudovit pogled na Savinjsko dolino. Kot je ekipi zaupala Maja Voglar, predstavnica podjetja ZPO Celje, smučišče spada med mala smučišča, smučarji pa imajo na voljo otroški poligon in dve vlečnici. »Kljub temu, da smo majhno smučišče, imamo vse, kar imajo veliki – tudi različne šole smučanja, kjer se prvih zavojev na snegu učijo tako odrasli, kot tudi otroci,« je še dodala Voglarjeva.

Za prihajajoče dni so pripravili cenovno zelo ugodne Zimske BOOM pakete. To so 3 ali 5 dnevni paketi, na bazi polpenziona z vključeno smučarsko karto.

Trenutno smučišče čez vikend smučišče obratuje cel dan; od 9:00 do 21:00 ure in to v celoti. Kot je povedala Voglarjeva, se bodo maksimalno potrudili, da bo smučišče odprto čim dlje, zagotovo pa bo obratovalo za nočno smuko. Vse aktualne informacije o obratovanju smučišča lahko najdete na spletni strani www.celjska-koca.si.

Ugodni BOOM paketi

Celjska koča ni samo smučišče, ponuja zabavo, šport in pustolovščine v vseh letnih časih. Kot je ekipi povedala Nina Skale, vodja Celjske koče, nudijo športno zabavo v sožitju z naravo. Priljubljena je tudi restavracija, kjer lahko poskusite številne specialitete ali pa se le pogrejete ob kaminu. V hotelu je na voljo 74 ležišč, v sklopu 17-ih dvoposteljnih sob, enega apartmaja za družine in skupinskih ležišč.

»Za prihajajoče dni smo pripravili cenovno zelo ugodne Zimske BOOM pakete. To so 3 ali 5 dnevni paketi na bazi polpenziona z vključeno smučarsko karto. Namenjeni so predvsem družinam z majhnimi otroki, ki se šele učijo prvih smučarskih zavojev. Ti imajo na Celjski koči odlično priložnost, saj imamo otroški poligon dolžine kar 60 metrov, ki je odličen za učenje,« je še dodala.

Prav posebno ponudbo so pripravili za prihodnji Valentinov vikend, ko bodo ob rezervaciji romantične večerje v dvoje (v soboto, 15. februarja) vse zaljubljence obdarili z 3-urno nočno smuko.

 

Glasuj za Naj smučišče 2013/14!

Nazaj na rubriko Naj smučišče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije