Naj smučišče

Nazaj na rubriko Naj smučišče
jakec1.jpg

Prava zima na Treh kraljih

Datum: torek, 10. februar, 2015

Ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« se je letos ponovno odpravila tudi na Pohorje in sicer na manjše, a predvsem pri družinah nadvse priljubljeno, smučišče Jakec – Trije kralji. Kot so se prepričali na lastne oči, so snežne razmere tam odlične, cene ugodne, pestra pa je tudi ponudba popoldanskih aktivnosti. 

RTC Jakec ima 4 smučarske proge z dvema vlečnicama, ki so zelo primerne za prve smučarske zavoje.

Rekreacijsko turistični center Jakec Trije kralji se nahaja sredi Pohorja med Roglo in Arehom, 16 kilometrov nad Slovensko Bistrico. Najvišji vrh je 1344m visoki Veliki vrh, kjer je tudi vrh smučišč. Kot je ekipi povedal Božo Juhart imajo 4 smučarske proge z dvema vlečnicama, ki so zelo primerne za prve smučarske zavoje, pa tudi zahtevnejši smučarji so navdušeni nad njimi. Njihova glavna ciljna skupina so predvsem šole v naravi in družine, katerim posvečajo še prav posebno pozornost.

»Vsak dan poskrbimo, da gostom ni dolgčas tudi po tem, ko smuči že postavijo v kot. Popoldan se lahko pogrejejo v savni, razgibajo na fitnesu ali zabavajo na bowlingu, za najmlajše pa imamo urejeno igralnico,« je še dodal Juhart. Vse našteto je zagotovo razlog, da je hotel zelo dobro zaseden, saj so skoraj razprodani vse do sredine marca.

Snežne razmere so te dni ugodne, zato res ni razloga, da ne bi vsega napisanega preverili kar sami. Ob vikendih so na voljo cenovno zelo ugodni BUM paketi, nekaj postelj pa imajo prostih tudi še med zimskimi počitnicami.

Več informacij: www.jakec.si

 

Nazaj na rubriko Naj smučišče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije