Naj smučišče

Nazaj na rubriko Naj smučišče
Logo_naj_smucisce

Pričela se je akcija "Naj smučišče 2014/15"

Datum: četrtek, 8. januar, 2015

Akcija bo potekala že štiriindvajseto leto zapored, kot vedno pa bodo najboljša slovenska smučišča tudi tokrat izbirali in izbrali smučarji in smučarke. Letos bo prvič moč glasovati tudi za avstrijska in italijanska smučišča.

Zima se je letos pričela malo kasneje, kot smo bili vajeni. Smučarji in smučarke so vse do konca leta nestrpno pričakovali sneg ali pa vsaj nizke temperature, ki bi omogočile umetno zasneževanje. No, smučarska sezona se je sedaj pričela in z njo tudi izbor »Naj smučišče«, katerega glavni cilj je predstavljati in promovirati slovenska smučišča. Letos smo izbor še razširili in vključili tudi izbrana avstrijska in italijanska smučišča, saj se čez mejo vsako leto odpravlja veliko Slovencev. Tako bodo tudi sosedje dobili povratne informacije svojih slovenskih gostov.

Glasovanje poteka preko tiskanih glasovnic na sodelujočih slovenskih smučarskih centrih ter na spletni strani naj.smucisce.si.

Da je smučanje v Sloveniji še vedno eden od najbolj priljubljenih športov, dokazuje tudi število glasov. Lani je bilo teh več kot 25.000. Pri tem je seveda v pomoč tudi bogat nagradni sklad, saj vsako leto med posameznike, ki oddajo svoj glas za »Naj  smučišče« podelimo številne nagrade pokroviteljev. Ob koncu akcije bomo podarili smuči Salomon, vsak teden pa različne praktične nagrade (čelade in očala Briko, smučarske palice Leki, kape Salomon, smučarske vozovnice in številne druge lepe nagrade).

Glasovanje bo potekalo vse do pomladi, zmagovalci pa bodo znani konec marca.

Nazaj na rubriko Naj smučišče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije