Naj smučišče

Nazaj na rubriko Naj smučišče
jakec4.jpg

Trije kralji – na najlepši strani Pohorja!

Datum: četrtek, 27. februar, 2014

Ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« je tokrat sobotno dopoldne preživela na manjšem, a nadvse priljubljenem smučišču. Prepričali so se, da na smučišču Jakec Trije kralji rade smučajo predvsem družine, saj so proge izvrstno urejene, cene ugodne, domačini pa vedno pripravljeni pomagati.

Družinam prijazno

Smučišče se nahaja 1300 metrov visoko na Pohorju, med Roglo in Arehom,  približno 16 kilometrov nad Slovensko Bistrico. Spada med manjša smučišča in ima 2 vlečnici, proge pa so rdeče in modre zahtevnosti. »Večino pozornosti pri nas namenjamo družinam, zato so zanje na voljo številne ugodnosti. Letos smo uvedli tudi sezonsko družinsko vozovnico. Tudi tereni so primerni za različne nivoje znanja, tako da vsak član družine lahko najde progo zase,« je ekipi povedal Aleš Juhart, vodja smučišča. »Poleg smučišča imamo hotel s 3 zvezdicami, v katerem je na voljo 105 ležišč, poleg tega pa tudi bowling s štirimi stezami, savne, jakuzzi in fitnes. Tako lahko, ne glede na vreme, želje in potrebe, poskrbimo za aktivnosti skozi ves dan,« je še pojasnil Juhart.

Posebno pozornost namenjajo tudi varnosti na smučišču, saj sta vsak dan na smučišču dva nadzornika in en reševalec. V zadnjih letih so s preventivo število poškodb na smučišču uspeli bistveno zmanjšati.

Več informacij na www.jakec.si!

 

Glasuj za Naj smučišče 2013/14!

Nazaj na rubriko Naj smučišče

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije