Naj wellness

Zaključena sta že 25. izbor Naj smučišč in 8. izbor Naj wellness centrov

skupinska_Špik
četrtek, 21. april 2016

Včeraj smo v Hotelu Špik v Kranjski Gori podelili nazive "Naj" smučiščem ter snežnim parkom in priznanja družini prijaznim smučiščem, že drugo leto zapored pa smo razglasili najbolj priljubljeno tuje smučišče po izboru slovenskih smučarjev. Prva mesta so tokrat osvojila smučišča Vogel, Golte in RTC Trije kralji, med domačimi smučišči, ter avstrijsko smučišče Mokrine/Nassfeld med tujimi smučišči. Hkrati je potekala tudi podelitev priznanj najbolj priljubljenim wellness centrom. Naziv najboljšega so si v posameznih kategorijah prislužili Wellness Orhidelia, Wellness Paradiso, Wellness Club Victoria, Atlantis in Wellness Korošec.

Nagrajenci akcije Naj wellness

nw_15_16_300.jpg
petek, 18. marec 2016

Vsak teden podarjamo: bone za razvajanje, praktična darila Pevonie in Zavarovalnice Triglav.

Izžrebane nagrajenke, ki prejmejo darilni bon Wellness Cluba Victoria

wellness_victoria
sreda, 9. marec 2016

Ob dnevu žena smo za vse predstavnice nežnejšega spola pripravili še dodatne nagrade. Izmed prejetih glasov za Naj wellness smo izžrebali dodatnih 10 srečnic, ki prejmejo bon za razvajanje v Wellness Clubu Victoria!

Še več nagrad!

dodatno_victoria.jpg
ponedeljek, 7. marec 2016

Jutri je dan žena, zato smo za vse predstavnice nežnejšega spola ta teden pripravili še dodatne nagrade ob glasovanju za Naj wellness.

Nagradna igra kozmetične hiše Pevonia

potonika.jpg
četrtek, 21. januar 2016

Kozmetična hiša Pevonia v sodelovanju s Paradise Spa wellnessom organizira nagradno igro s privlačnimi nagradami.

Začel se je 8. izbor Naj wellness

nw_15_16_300.jpg
petek, 27. november 2015

Vse bolj uveljavljena in prepoznavna akcija »Naj wellness« poteka že 8. leto zapored. Izbor in predstavitve sodelujočih wellness centrov bo možno spremljati vse do spomladi, ko bodo razglašeni najbolj priljubljeni slovenski centri dobrega počutja. 

Zaključen je že 24. izbor najboljših slovenskih smučišč in 7. izbor najboljših wellness centrov

najsmucisce_wellness_15.jpg
sreda, 8. april 2015

Tudi letos so slovenske smučarke in smučarji s pomočjo ekipe radijske oddaje  "Dobro jutro, Slovenija" ocenjevali urejenost in ponudbo slovenskih smučišč in snežnih parkov v akciji "Naj smučišče 2014/15". Včeraj smo v Kristalni palači v Ljubljani podelili nazive najboljšim smučiščem. Hkrati je potekala tudi podelitev priznanj najbolj priljubljenim wellness centrom.

Samo še danes lahko glasujete za Naj wellness

naj_wellnes_14_kocka.jpg
sreda, 25. marec 2015

Danes zaključujemo tudi z glasovanjem za Naj wellness 2014/15. Zmagovalce bomo, skupaj s smučišči, razglasili v torek, 7. aprila.

Delavnica o ustrezni prehrani v Atlantisu

healthyfood.jpg
sreda, 4. marec 2015

Sprememba prehrambenih navad je dolgotrajni proces, zato vam v Fitnes kliniki želijo približati smernice ustrezne prehrane in podati praktične primere obrokov. Delavnica bo potekala v petek, 6. 3. 2015, ob 18:00.

Naredite nekaj dobrega za vašo hrbtenico

Exercises_with_a_physiotherapist.jpg
petek, 20. februar 2015

Način življenja se je v zadnjih dvajsetih letih bistveno spremenil. Z velikim napredkom na področju informacijske tehnologije posveča človek vso svojo pozornost in čas intelektualni rasti. Posledično pa drvi v pomanjkanje gibanja.

Uspešna kandidatura za BalkanSpa & Wellness Summit

summit.jpg
sreda, 11. februar 2015

Iz Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč so sporočili, da je Slovenija uspešno kandidirala za pridobitev pomembne mednarodne konference zdraviliškega talaso in wellness turizma za leto 2015.

Wellcard klub Terme Olimia

wellcard-image-568x182px-22-01-2013-jpg-4317.jpg
petek, 9. januar 2015

Včlanite se v Wellcard klub Terme Olimia in zbirajte wellness točke pri vseh nakupih, ki vam omogočajo koriščenje nagradnih bonov, popustov ter ostalih članskih ugodnosti.

Že sedmič izbiramo Naj wellness

naj_wellnes_14_kocka.jpg
petek, 12. december 2014

Vse bolj prepoznavna akcija »Naj wellness«, ki sodi pod okrilje turistično – informativnega portala »Dobro jutro, Slovenija«, bo letos potekala že 7. leto zapored.  Izbor in predstavitve sodelujočih wellness centrov bo možno spremljati vse do spomladi, ko bodo razglašeni najbolj priljubljeni slovenski centri dobrega počutja. 

Otvoritev Makeup studia Charm

charm naslovka ceniki.jpg
petek, 21. november 2014

Dosezite zapeljivost in šarm, ki bosta ustavljala poglede.

Znani so najboljši wellness centri Slovenije

prejemniki_priznanj_wellness_lo_res.jpg
petek, 25. april 2014

S podelitvijo priznanj najboljšim se je včeraj na Bledu zaključil izbor »Naj wellness 2013/14«. V izboru, ki je letos potekal že šestič zapored, je sodelovalo 14 centrov, ocenjevali pa so jih tokrat izključno obiskovalci. Glasovanje  je potekalo od konca novembra do sredine marca in v tem času se je v uredništvu »Dobro jutro, Slovenija« nabralo skoraj 15.000 glasov. Največ so jih obiskovalci namenili: Orhidelii iz Term Olimia, Wellnessu Vodnega mesta Atlantis,  ter Vitarium Spa&Clinique-u iz Šmarjeških Toplic.

Informirana steklenička i91422

sreda, 26. marec 2014

Steklenička i91422 Sport, 650ml nudi kakovostno obliko pitja informirane vode in je odlična alternativa klasičnim plastenkam za enkratno uporabo ter odlična spremljevalka pri vsakodnevnih aktivnostih. Osvojiš jo lahko, če glasuješ za Naj wellness!

Detox vikend Pevonia v Hotelu Thermana Park Laško

DETOX_VIKEND.jpg
četrtek, 20. marec 2014

VABLJENI NA EKSKLUZIVEN DETOX VIKEND SVETOVNO ZNANE KOZMETIČNE HIŠE PEVONIA

Akcije za 8. marec in 10. marec v Galalctici

Galactica_wellness02.jpg
petek, 7. marec 2014

8. marec je dan, ko si dame lahko podarite dan popolnega razvajanja v Kozmetičnem salonu Galactica, gospodje pa boste namesto »trnja in suhih sliv« deležni prav posebnega razvajanja 10. marca.

Valentinovo v Atlantisu

ljubezen-je-treba-negovati-tudi-za-valentinovo.jpg
torek, 11. februar 2014

Ljubezen je treba negovati... tudi za Valentinovo!

Objem, nežen dotik, poljub... oplemenitite svojo ljubezen in vstopite v Vodno mesto Atlantis!

Novo v Atlantisu: Čokoladna masaža

atlantis_logo.jpg
torek, 4. februar 2014

Čokoladna masaža je zagotovo več kot samo užitek, ki ga telo čuti ob masiranju.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije