Naj wellness

Dnevi odprtih vrat Strokovnega centra zdravja v Atlantisu

Fitnes klinika 2.JPG
sreda, 22. januar 2014

V Vodnem mestu Atlantis so ponosno odprli nov, sodoben Strokovni center zdravja. V njem se bodo izvajali programi Fitnes klinike, LPG endermologije, Individualnih terapij in Terapije z ribicami.

Božično darilo, ki ga ne smete zamuditi

PE-PRD-XmasBox2013-LuminousNewYear_CM.jpg
sreda, 4. december 2013

Enkratno presenečenje s podpisom kozmetične hiše Pevonia. Vedno novo, iskano in zaželeno. Za razvajanje in maksimalen učinek proti staranju … Krema  za obraz in mleko telo iz linije lumafirm z nežnimi sestavinami narave za sijoč videz … v toaletni torbici. 

Začenja se 6. izbor Naj wellness

Logotip_Naj_Wellness_2013-14_zelen.jpg
četrtek, 21. november 2013

Vse bolj uveljavljena in prepoznavna akcija »Naj wellness«, ki sodi pod okrilje turistično – informativnega portala »Dobro jutro, Slovenija«, bo letos potekala že 6. leto zapored.  Izbor in predstavitve sodelujočih wellness centrov bo možno spremljati vse do spomladi, ko bodo razglašeni najbolj priljubljeni slovenski centri dobrega počutja. 

Galaktična preobrazba v Športnem in wellness centru Galactica v polnem teku

preobrazba.png
petek, 15. marec 2013

V Športnem in wellness centru Galactica so v lanskem letu imeli razpisan natečaj za Galaktično preobrazbo. Ideja za natečaj se jim je porodila zaradi svojih rednih strank, ki v njihov center zahajajo prav zaradi želje po zdravem načinu življenja.

Znebite se celulita in preoblikujte postavo!

lpg_figura.jpg
ponedeljek, 11. marec 2013

Sedaj je pravi čas, da še pred prihodom toplih dni poskrbite za svoj videz, znebite se celulita, preoblikujte postavo, pomladite svoj obraz.

Novo v Atlantisu: Paket Atlantis Prestige

atlantis_prestige.jpg
četrtek, 21. februar 2013

Paket Atlantis Prestige vključuje osebno spremstvo in individualni pristop Wellness hostese za luksuzno razvajanje.

Ljubezen je treba negovati... tudi za Valentinovo!

vma_dezela_savn.jpg
sreda, 13. februar 2013

Privoščite si neskončne romantične trenutke v dvoje in nepozabno Valentinovo 2013. Preživite ga v Svetu doživetij, Termalnem templju ali Deželi savn Vodnega mesta Atlantis!

Vzemite si čas zase

Topolšica 6
četrtek, 7. februar 2013

V vrvežu sodobnega življenja, se vse premalokrat spomnimo ustaviti in vzeti čas zase. Terme Topolšica zato v teh dneh razveseljujejo z vikend paketi za popolno sprostitev in uživanje. Sodelujte v nagradni igri in osvojite čudovite nagrade!

Power Repair linija – učinkovita nega v boju z znaki staranja!

Pevonia Power Repair 250x250.jpg
petek, 25. januar 2013

Najbolj prodajana linija Pevonia  za nego obraza prihaja na naš trg z dodatno izboljšanimi formulami serumov in v novem luksuznem pakiranju.  Preprečuje znake staranja in vidno izboljša teksturo kože, zmanjša vidne gube in poskrbi za elastičnost.

Po zdravje in vitalnost v BTC City

vadba.jpg
četrtek, 24. januar 2013

Dan se pozna po jutro, tega se zelo zavedajo v Športnem centru Millenium in Vodnem mestu Atlantis.

Začel se je 5. izbor "Naj wellness"

naj_wellness_300_250.jpg
ponedeljek, 3. december 2012

Vse bolj uveljavljena in prepoznavna akcija »Naj wellness«, ki sodi pod okrilje radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija«, letos poteka že 5. leto.  Izbor in predstavitve sodelujočih wellness centrov bo možno spremljati vse do spomladi, ko bodo razglašeni najboljši slovenski centri dobrega počutja, tako  po mnenju strokovnjakov kot širše  javnosti.

Pevonia predstavila revolucionarno odkritje na področju anti aginga

pevonia_predstavitev.jpg
torek, 27. november 2012

V Grand hotelu Sava Rogaška v Rogaški Slatini je svetovno priznana blagovna znamka Pevonia gostila najbolj prestižne  wellnesse v Sloveniji, ki svoje stranke razvajajo s proizvodi Pevonia.

V Thermani Laško so ponudbo obogatili z Ayurvedo

Ayurveda masaža 1.jpg
petek, 23. november 2012

Ayurveda je veda o življenju, ki temelji na spoznanju, da smo ljudje celota duha in telesa. Deli nas na tri tipe oz. doše (Vata, Pita, Kapha). Vsakemu tipu naj bi bili prilagojeni ustrezna prehrana in način življenja, telesne vaje, masaže, očiščevalne kure in meditacija.

Četrti SPA-CE privabil spa in velnes ponudnike centralne Evrope

spa_ce.jpg
ponedeljek, 24. september 2012

Poslovna borza SPA-CE je v štirih letih postala največja borza zdraviliškega in velnes turizma centralne Evrope, zanjo se vsako leto zanima vedno večje število ponudnikov in kupcev spa ter velnes storitev. SPA-CE bo potekal 25. in 26. oktobra 2012 v Termah Zreče.

Z vlakom v Naj wellness v Termah Olimia

Wellness Orhidelia
četrtek, 26. april 2012

Tisti, ki so redna družba ekipe radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« vedo, da ta praktično nikoli ne počiva. Pred dnevi so s sezono 2011/2012 dokončno opravili z izboroma »Naj wellness« in »Naj smučišče«, v popolni pripravljenosti pa že napovedujejo začetek akcij »Naj kopališče« in »Naj kamp«. Omenjeni akciji sta na nek način napovedali tudi aprilski obisk. Z vlakom Slovenskih železnic so se odpeljali iz prestolnice proti vzhodu in se ustavili v Termah Olimia.

Do neverjetnih ugodnosti že za samo 1 €

sreda, 11. april 2012

Izkoristite neverjetno ponudbo, ki vam nudi ugodnejše športne aktivnosti ali wellness razvajanja že za SAMO 1 €. Se vprašate kako je to mogoče?  1 € = 10 €

Europarkov dan za zdravje - Vitafit

petek, 30. marec 2012

V nakupovalnem središču Europark bodo v soboto, 31. marca 2012, cel dan potekale aktivnosti, posvečene zdravju in skrbi zanj, s predstavitvijo izdelkov in storitev za zdravo življenje. Zabavna, poučna in športna prireditev s humanitarno noto je namenjena vsem generacijam.

Zadnji nagrajenci akcije Naj wellness

logotip_naj_wellness_200.jpg
torek, 20. marec 2012

Izžrebali smo zadnje letošnje nagrajence akcije Naj wellness. Preverite, če ste med njimi...

Jasmin ponovno preseneča in nagrajuje

jasmin_nagrajuje.jpg
ponedeljek, 19. marec 2012

Tokrat podarjajo super sprostilno razvajanje v Termah Olimia. Poleg tega je akcija naravnana tudi družbeno koristno, saj bodo za vsak vaš podarjen cvet Varni hiši v Mariboru namenili 0,1 EUR.

Pevonia nagrajuje na Facebooku

love.jpg
torek, 6. marec 2012

Če se hočete resno znebiti celulita in učvrstiti svojo kožo, potem morate svoje telo najprej razstrupiti. Razstrupljevalna nega z algami bo vašo kožo uspešno rešila strupov ter jo prenovila. Koža bo tako idealno pripravljena na nadaljne anticelulitne ali učvrščevalne nege.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije