Naj wellness

Zakaj na suhem, če lahko v vodi – vodna aerobika

vodna_aerobika.jpg
sreda, 29. februar 2012

Ste kdaj med napornim izvajanjem vaj na domači telovadni blazini ali na enem od orodij fitnes centra pomislili, kako prijeten bi bil takrat pljusk vode ali kako preprosto in seveda lažje bi bilo izvajanje posameznih vaj v vodi, kjer so že po zakonih fizike vse stvari lažje?

Denise navdušena nad kremo Lumafirm

ponedeljek, 27. februar 2012

Denise Richards, ki je med drugim ob Pierceu Brosnanu zaigrala v filmu o Jamesu Bondu Vse in še svet, je ravno v teh dneh dopolnila 41 let in še vedno izgleda naravnost sijajno. Morda pa je delček skrivnosti njene lepote tudi v kozmetiki, ki jo uporablja...

Olajšanje za suho kožo

krema.jpg
četrtek, 23. februar 2012

V zimskem času  je suha koža dokaj pogost pojav, saj se s tem problemom srečujejo tudi tisti, ki sicer niso nagnjeni k suhi koži. Naravna kožna maščoba je najboljše sredstvo za ohranjanje vlage. Če te naravne zaščite ni dovolj, se to pokaže na koži kot pomanjkanje vlažnosti. S pravilno izbiro kreme tako poskušamo nadomestiti koži lastno vlago.

Svet Idile in novega hotela v Termah Zreče

terme-zrece_panorama_2-640x480.jpg
sreda, 22. februar 2012

Tako kot vsak četrtek je bila ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« tudi minuli četrtek delovno aktivna že od zgodnjih jutranjih ur. Iz prestolnice so se odpeljali proti Celju, pa še naprej do Slovenskih Konjic, na to pa zavili v smeri zreškega Pohorja in se ustavili v Zrečah.

Last minute valentinova akcija

srcki.jpg
torek, 14. februar 2012

Odlično darilo za vse tiste, ki bi svoji boljši polovici radi podarili razvajanje...

Dišeče razvajanje v hladnih dneh

sivka.jpg
petek, 3. februar 2012

Bogato s sivko, alojo in kamilico suho olje Dry Oil Body Moisturizer vašo polt izdatno navlaži, nahrani in osveži. Zelo enostaven nanos in prijeten občutek, ki traja... Enostavno popršite in koža bo mehka kot žamet.

Z BTC Cityjem do nepozabnega Valentinovega!

srce.jpg
petek, 3. februar 2012

Odgovorite na nagradno vprašanje in osvojite Valentinov čokoladni paket za dve osebi!

Ljubezen je v zraku, Valentinovo je tu!

ponedeljek, 30. januar 2012

Privoščite si neskončne romantične trenutke v dvoje in nepozabno Valentinovo 2012 preživite v Svetu doživetij, Termalnem templju ali Deželi savn Vodnega mesta Atlantis!

Zakaj obiskujemo wellnesse?

wellness.jpg
torek, 10. januar 2012

Ameriška organizacija US Consumer Wellness Statistics, ki podrobneje spremlja obiskovalce wellnessov je objavila rezultate raziskave z naslovom" Motivacijski razlogi za obisk wellnessa".

V hipu čvrsta in sijoča koža

pe-mod-lumafirmlady_r.jpg
petek, 16. december 2011

Že po prvem nanosu kreme Pevonia Botanica lumafirm™ Repair Cream Lift&Glow bo na vaši koži viden napredek: koža bo bolj sijoča, čvrsta in napeta.

Masaže

masaze.jpg
sreda, 7. december 2011

Pospešijo krvni obtok. Revitalizirajo. Odpirajo energijske kanale. Razvajajo kožo. Odpravljajo celulit. Masaže učinkujejo!

Mrzli dnevi kličejo po razvajanju v Termah Olimia

Wellness Orhidelia
petek, 25. november 2011

Ko je bila ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« nazadnje v Podčetrtku in Termah Olimia je dišalo po poletju, bilo je vroče in polno zabave na prostem. Zdaj, ko smo že pošteno zakorakali v jesen in smo na pragu zime pa so člani omenjene ekipe preverili, kako se je v mrzlih jesenskih in zimskih dneh mogoče razvajati ter nabirati novih energij.

Pravila savnanja

savna-2.jpg
ponedeljek, 21. november 2011

Vsak ritual zahteva svoj čas in prostor. Za izobilje pozitivne energije in neomejeno količino sproščenih trenutkov je pravi kraj savna. Za boljši danes in jutri, vendar le ob upoštevanju zapovedi, ki veljajo za zdravo in učinkovito savnanje.

Nagradna igra "Kraljevsko razvajanje"

olimia-2010-23.jpg
petek, 18. november 2011

Pridružite se Termam Olimia na Facebooku, sodelujte v nagradni igri ter se potegujte za nore nagrade!

Savnajoga v Atlantisu: Savna za telo, um in dušo

savnajoga-1.jpg
petek, 11. november 2011

Vsem, ki želite obisk savne »nadgraditi« ter povečati prožnost in moč mišic, izboljšati gibljivost sklepov ali hrbtenice, v Vodnem mestu Atlantis priporočajo obisk savnajoge, programa vodene vadbe, ki tradicijo narodov severne Evrope združuje s prvinami indijske joge.

Začel se je 4. izbor za "Naj wellness" Slovenije

logotip_naj_wellness_200.jpg
torek, 8. november 2011

Vse bolj uveljavljena in prepoznavna akcija „Naj wellness“, ki sodi pod okrilje podjetja Alpe Adria Media Marketing in blagovne znamke »Dobro jutro, Slovenija«, tokrat poteka že 4. leto. Izbor in predstavitve sodelujočih wellness centrov bo možno spremljati vse do spomladi, ko bodo razglašeni najboljši slovenski centri dobrega počutja, tako po mnenju strokovnjakov kot širše javnosti.

Jutri štart izbora "Naj wellness"

četrtek, 27. oktober 2011

Vse bolj uveljavljena in prepoznavna akcija „Naj wellness“ bo tokrat potekala že 4. leto. Izbor in predstavitve sodelujočih velneških centrov bo možno spremljati vse do spomladi, ko bodo razglašeni najboljši slovenski centri dobrega počutja, tako po mnenju strokovnjakov kot širše javnosti.

Naj wellness 2010 je tudi Wellness Orhidelia

naj-wellness-2010-je-_1.png
ponedeljek, 31. maj 2010

Ekipa radijske oddaje je slavnostno razglasitev najboljših velneških centrov letos opravila v klubu Žafran v Termah Olimia. V treh različnih kategorijah so prvo mesto osvojili: Vodno mesto Atlantis, Vitarium Spa & Clinique Šmarješke toplice ter Wellness Orhidelia v Termah Olimia. Zaključek akcije »Naj wellness« je ekipa izkoristila tudi za klepet z nagrajenci domačini.

Foto utrinki z zaključne prireditve Naj wellness 2010

foto-utrinki-z-zaklj-_1.png
ponedeljek, 24. maj 2010

Minuli petek smo bili v klubu Žafran v Termah Olimia priča sklepnemu dejanju akcije "Naj wellness 2010", ki je potekala pod okriljem radijske oddaje Dobro jutro, Slovenija že tretje leto zapored. Kako je prireditev potekala in kakšni so končni rezultati akcije, si oglejte v nadaljevanju.

Naziv "Naj wellness 2010" za Orhidelio, Vitarium in Atlantis

naziv-naj-wellness-2-_1.png
sobota, 22. maj 2010

Z razglasitvijo rezultatov in podelitvijo priznanj najboljšim velneškim centrom pri nas se je končala akcija »Naj wellness 2010«, ki je letos potekala že tretje leto zapored. Zmagovalni velneški centri v treh kategorijah so, po mnenju obiskovalcev in strokovne komisije, postali: Wellness Orhidelia v Termah Olimia, Vitarium Spa & Clinique v Šmarjeških toplicah in Vodno mesto Atlantis iz Ljubljane.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije