Naj wellness

Po zdravje in vitalnost v BTC City

vadba.jpg
četrtek, 24. januar 2013

Dan se pozna po jutro, tega se zelo zavedajo v Športnem centru Millenium in Vodnem mestu Atlantis.

Začel se je 5. izbor "Naj wellness"

naj_wellness_300_250.jpg
ponedeljek, 3. december 2012

Vse bolj uveljavljena in prepoznavna akcija »Naj wellness«, ki sodi pod okrilje radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija«, letos poteka že 5. leto.  Izbor in predstavitve sodelujočih wellness centrov bo možno spremljati vse do spomladi, ko bodo razglašeni najboljši slovenski centri dobrega počutja, tako  po mnenju strokovnjakov kot širše  javnosti.

Pevonia predstavila revolucionarno odkritje na področju anti aginga

pevonia_predstavitev.jpg
torek, 27. november 2012

V Grand hotelu Sava Rogaška v Rogaški Slatini je svetovno priznana blagovna znamka Pevonia gostila najbolj prestižne  wellnesse v Sloveniji, ki svoje stranke razvajajo s proizvodi Pevonia.

V Thermani Laško so ponudbo obogatili z Ayurvedo

Ayurveda masaža 1.jpg
petek, 23. november 2012

Ayurveda je veda o življenju, ki temelji na spoznanju, da smo ljudje celota duha in telesa. Deli nas na tri tipe oz. doše (Vata, Pita, Kapha). Vsakemu tipu naj bi bili prilagojeni ustrezna prehrana in način življenja, telesne vaje, masaže, očiščevalne kure in meditacija.

Četrti SPA-CE privabil spa in velnes ponudnike centralne Evrope

spa_ce.jpg
ponedeljek, 24. september 2012

Poslovna borza SPA-CE je v štirih letih postala največja borza zdraviliškega in velnes turizma centralne Evrope, zanjo se vsako leto zanima vedno večje število ponudnikov in kupcev spa ter velnes storitev. SPA-CE bo potekal 25. in 26. oktobra 2012 v Termah Zreče.

Z vlakom v Naj wellness v Termah Olimia

Wellness Orhidelia
četrtek, 26. april 2012

Tisti, ki so redna družba ekipe radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« vedo, da ta praktično nikoli ne počiva. Pred dnevi so s sezono 2011/2012 dokončno opravili z izboroma »Naj wellness« in »Naj smučišče«, v popolni pripravljenosti pa že napovedujejo začetek akcij »Naj kopališče« in »Naj kamp«. Omenjeni akciji sta na nek način napovedali tudi aprilski obisk. Z vlakom Slovenskih železnic so se odpeljali iz prestolnice proti vzhodu in se ustavili v Termah Olimia.

Do neverjetnih ugodnosti že za samo 1 €

sreda, 11. april 2012

Izkoristite neverjetno ponudbo, ki vam nudi ugodnejše športne aktivnosti ali wellness razvajanja že za SAMO 1 €. Se vprašate kako je to mogoče?  1 € = 10 €

Europarkov dan za zdravje - Vitafit

petek, 30. marec 2012

V nakupovalnem središču Europark bodo v soboto, 31. marca 2012, cel dan potekale aktivnosti, posvečene zdravju in skrbi zanj, s predstavitvijo izdelkov in storitev za zdravo življenje. Zabavna, poučna in športna prireditev s humanitarno noto je namenjena vsem generacijam.

Zadnji nagrajenci akcije Naj wellness

logotip_naj_wellness_200.jpg
torek, 20. marec 2012

Izžrebali smo zadnje letošnje nagrajence akcije Naj wellness. Preverite, če ste med njimi...

Jasmin ponovno preseneča in nagrajuje

jasmin_nagrajuje.jpg
ponedeljek, 19. marec 2012

Tokrat podarjajo super sprostilno razvajanje v Termah Olimia. Poleg tega je akcija naravnana tudi družbeno koristno, saj bodo za vsak vaš podarjen cvet Varni hiši v Mariboru namenili 0,1 EUR.

Pevonia nagrajuje na Facebooku

love.jpg
torek, 6. marec 2012

Če se hočete resno znebiti celulita in učvrstiti svojo kožo, potem morate svoje telo najprej razstrupiti. Razstrupljevalna nega z algami bo vašo kožo uspešno rešila strupov ter jo prenovila. Koža bo tako idealno pripravljena na nadaljne anticelulitne ali učvrščevalne nege.

Zakaj na suhem, če lahko v vodi – vodna aerobika

vodna_aerobika.jpg
sreda, 29. februar 2012

Ste kdaj med napornim izvajanjem vaj na domači telovadni blazini ali na enem od orodij fitnes centra pomislili, kako prijeten bi bil takrat pljusk vode ali kako preprosto in seveda lažje bi bilo izvajanje posameznih vaj v vodi, kjer so že po zakonih fizike vse stvari lažje?

Denise navdušena nad kremo Lumafirm

ponedeljek, 27. februar 2012

Denise Richards, ki je med drugim ob Pierceu Brosnanu zaigrala v filmu o Jamesu Bondu Vse in še svet, je ravno v teh dneh dopolnila 41 let in še vedno izgleda naravnost sijajno. Morda pa je delček skrivnosti njene lepote tudi v kozmetiki, ki jo uporablja...

Olajšanje za suho kožo

krema.jpg
četrtek, 23. februar 2012

V zimskem času  je suha koža dokaj pogost pojav, saj se s tem problemom srečujejo tudi tisti, ki sicer niso nagnjeni k suhi koži. Naravna kožna maščoba je najboljše sredstvo za ohranjanje vlage. Če te naravne zaščite ni dovolj, se to pokaže na koži kot pomanjkanje vlažnosti. S pravilno izbiro kreme tako poskušamo nadomestiti koži lastno vlago.

Svet Idile in novega hotela v Termah Zreče

terme-zrece_panorama_2-640x480.jpg
sreda, 22. februar 2012

Tako kot vsak četrtek je bila ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« tudi minuli četrtek delovno aktivna že od zgodnjih jutranjih ur. Iz prestolnice so se odpeljali proti Celju, pa še naprej do Slovenskih Konjic, na to pa zavili v smeri zreškega Pohorja in se ustavili v Zrečah.

Last minute valentinova akcija

srcki.jpg
torek, 14. februar 2012

Odlično darilo za vse tiste, ki bi svoji boljši polovici radi podarili razvajanje...

Dišeče razvajanje v hladnih dneh

sivka.jpg
petek, 3. februar 2012

Bogato s sivko, alojo in kamilico suho olje Dry Oil Body Moisturizer vašo polt izdatno navlaži, nahrani in osveži. Zelo enostaven nanos in prijeten občutek, ki traja... Enostavno popršite in koža bo mehka kot žamet.

Z BTC Cityjem do nepozabnega Valentinovega!

srce.jpg
petek, 3. februar 2012

Odgovorite na nagradno vprašanje in osvojite Valentinov čokoladni paket za dve osebi!

Ljubezen je v zraku, Valentinovo je tu!

ponedeljek, 30. januar 2012

Privoščite si neskončne romantične trenutke v dvoje in nepozabno Valentinovo 2012 preživite v Svetu doživetij, Termalnem templju ali Deželi savn Vodnega mesta Atlantis!

Zakaj obiskujemo wellnesse?

wellness.jpg
torek, 10. januar 2012

Ameriška organizacija US Consumer Wellness Statistics, ki podrobneje spremlja obiskovalce wellnessov je objavila rezultate raziskave z naslovom" Motivacijski razlogi za obisk wellnessa".

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije