Naj wellness

Nazaj na rubriko Naj wellness
Wellness Orhidelia

Mrzli dnevi kličejo po razvajanju v Termah Olimia

Datum: petek, 25. november, 2011
Ko je bila ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« nazadnje v Podčetrtku in Termah Olimia je dišalo po poletju, bilo je vroče in polno zabave na prostem. Zdaj, ko smo že pošteno zakorakali v jesen in smo na pragu zime pa so člani omenjene ekipe preverili, kako se je v mrzlih jesenskih in zimskih dneh mogoče razvajati ter nabirati novih energij.

Prestižna Orhidelia

Orhidelia razvaja na vsakem koraku. Poseben glasbeni bazen nudi užitke v podvodnem koncertu, zvočni programi v savnah in bazenih pa navdušujejo z zvoki himalajskih, kristalnih posod in gongov.

Orhidelia je arhitekturna poezija očem in kolaž izbranih luksuznih detajlov duši. Je praznik originalnosti in presežek čutnosti. Je najprestižnejši termalni kompleks pri nas in preko naših meja. »Prestižnost se ne kaže le z visokimi nagradami nagrajeni arhitekturni zasnovi, temveč tudi v razvajanju gostov. Slednje že ob vstopu »opremimo« s kopalnim plaščem in brisačo v lični torbi, tako da gostje tovrstnih svojih stvari ne potrebujejo,« je o wellnessu Orhidelia v Termah Olimia povedala Sabina Stipčič, vodja wellnessa.

Orhidelia sicer razvaja na vsakem koraku. Poseben glasbeni bazen nudi užitke v podvodnem koncertu, zvočni programi v savnah in bazenih navdušujejo z zvoki himalajskih, kristalnih posod in gongov. Vsak dan izvajajo tibetanske vaje pomlajevanja, po novem pa tudi učijo, kako prečistiti in stimulirati energijske kanale v telesu ter tako odpraviti blokade v telesu. Tako v finskih kot v parnih, turških savnah potekajo vodeni programi. V prvih ob uporabi jogurta, olivnega olja, grozdja, v drugih pa z oblogami: medeno, blatno mediteransko ali čokoladno. V času počitka postrežejo s čaji, ki jih sami pripravljajo patri bližnjega olimskega samostana. Vse našteto je dokaz, da je v Termah Olimia wellness zares način življenja in da je to pravi kraj, da si ljudje vzamejo čas zase, za sprostitev in duha, za krepitev imunskega sistema in polnjenje izpraznjenih življenjskih energij.

V Terme Olimia na počitnice ali Silvestrovanje

Trenutna največja uspešnica je paket »Napolnite se z energijo«. Ta vključuje kopanje, sproščanje v savnah, obisk Orhidelie in eno od številnih masaž.

Mrzli jesenski in zimski dnevi kar kličejo po razvajanju. V Termah Olimia si jih je mogoče privoščiti v različnih oblikah. Če vam primanjkuje časa, potem si vzemite dan zase, v nasprotnem primeru pa vikend ali celo še kakšen dan več. Trenutna največja uspešnica je, po besedah Mojce Korpar iz marketinga Term Olimia, paket »Napolnite se z energijo«. Ta vključuje kopanje, sproščanje v savnah, obisk Orhidelie in eno od številnih masaž.

Seveda pa so aktualni tudi miklavževi, božični in novoletni paketi. Dva dobra moža bosta poskrbela za užitke najmlajših in s tem seveda tudi celotne družine, zadnja noč v letu pa bo nekaj posebnega kar na štirih lokacijah. Silvestrovanje bo potekalo v hotelih Sotelia in Breza (v teh nudijo za rezervacije do konca novembra 15-odstotni popust), silvestrovalo se bo tudi v gostišču Lipa ter tradicionalno v kopalkah v bazenskem kompleksu Termalija. Letošnja rdeča nit bo Afrika. Ponudba bazenov v Termaliji je sicer še obogatena, in sicer s povsem novim toboganom.

Več na www.terme-olimia.com!

 

Pripravila:

Tina HUREMOVIČ

Nazaj na rubriko Naj wellness

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije