Naj wellness

Nazaj na rubriko Naj wellness
naziv-naj-wellness-2-_1.png

Naziv "Naj wellness 2010" za Orhidelio, Vitarium in Atlantis

Datum: sobota, 22. maj, 2010

Z razglasitvijo rezultatov in podelitvijo priznanj najboljšim velneškim centrom pri nas se je končala akcija »Naj wellness 2010«, ki je letos potekala že tretje leto zapored. Zmagovalni velneški centri v treh kategorijah so, po mnenju obiskovalcev in strokovne komisije, postali: Wellness Orhidelia v Termah Olimia, Vitarium Spa & Clinique v Šmarjeških toplicah in Vodno mesto Atlantis iz Ljubljane.

Pod okriljem podjetja Alpe Adria Media Marketing je izbor »Naj wellness« letos potekal tretje leto zapored. »V treh mesecih je ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« predstavila 19. sodelujočih slovenskih velneških centrov. Zanje je bilo prejetih več kot 8.000 glasov, svoje ocene pa je dodala strokovna komisija,« je ob zaključku akcije »Naj wellness 2010« povedala Barbara Boh, direktorica podjetja Alpe Adria Media Marketing. Končna uvrstitev sodelujočih velneških centrov je tako ponderirana ocena javnosti in strokovne komisije.

»Tudi v letošnjem letu strokovna komisija obiskovala in ocenjevala sodelujoče velneške centre. Elementi, ki smo jih upoštevali pri ocenjevanju, so vključevali vse od ocene storitev, komunikacije, do čistoče in infrasturkture samega velneškega centra.  Zanimivo je predvsem to, da so se ocene  letošnjega leta razlikovale od tistih izpred leta poprej, kar pomeni, da so nekateri velneški centri izboljšali svojo ponudbo. Tako je tiste najboljše odlikovala strokovno in korektno opravljena storitev ter celostna ponudba, ki je premišljeno in ciljno izdelana. Akcija »Naj wellness« se bo nadaljevala tudi prihodnje leto in upamo, da bo še več velneških centrov pristopilo k akciji, saj je velika medijska odzivnost pokazala pravilno usmeritev akcije, ki naj vodi v še večjo kakovost velneških centrov« nam je povedala Katja Blažič, urednica revije Wellness, ki je bila skupaj z mag. Slavko Gojčič članica strokovne komisije.

Priznanja »Naj wellness 2010« so bila podeljena v treh kategorijah. V kategoriji turizem veliki je zmagal Wellness Orhidelia v Termah Olimia, ki je prejel tudi največ glasov obiskovalcev. Na drugo mesto so se povzpeli v Thermani Laško, na tretje pa v Wellness centru Balnea v Dolenjskih toplicah. V kategoriji turizem mali so se zmage veselili v velneškem centru Vitarium Spa & Clinique v Šmarjeških toplicah, drugo mesto je osvojil Wellness Živa v hotelu Golf na Bledu, tretje mesto pa je pripadlo Energijskemu wellness centru Arena v hotelu Arena v Mariboru. V kategoriji rezidenti je prvo mesto osvojilo Vodno mesto Atlantis iz Ljubljane, drugo mesto Sunny Studio iz Ljubljane in tretje Wellness Harmonija iz Mengeša.

Izbor »Naj wellness« iz leta v leto dokazuje, da je pomemben kažipot slehernemu posamezniku pri izbiri obiskov velneških centrov, v katerih naj se počuti prijetno in zaželeno, kar lahko vpliva tudi na spremembo njegovega življenjskega sloga. Strokovna ocena je dodana vrednost, ki naj pomaga ponudnikom pri dilemah, ki se nanašajo na opredeljevanje in oblikovanje velneške ponudbe.

Nazaj na rubriko Naj wellness

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije