Naj wellness

Nazaj na rubriko Naj wellness
terme-zrece_panorama_2-640x480.jpg

Svet Idile in novega hotela v Termah Zreče

Datum: sreda, 22. februar, 2012

Tako kot vsak četrtek je bila ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« tudi minuli četrtek delovno aktivna že od zgodnjih jutranjih ur. Iz prestolnice so se odpeljali proti Celju, pa še naprej do Slovenskih Konjic, na to pa zavili v smeri zreškega Pohorja in se ustavili v Zrečah.

Že večkrat so opazili vabljive jumbo plakate z napisom Idila, tokrat pa so se odločili, da preverijo, kaj nov wellness in spa center s tem imenom v Termah Zrečah ponuja. Ob obisku Term Zreče so si ogledali še nov hotel Atrij superior.

Nov, drugačen, idiličen svet

Posebnost wellness in spa centra Idila so štirje, tematsko različni idilični svetovi, v prvih dneh delovanja pa je požel številne pozitivne odzive.

11. februarja je v Termah Zreče svoja vrata na široko odprl nov wellness in spa center Idila. Gre za zadnjo novost v omenjenih termah, s katero gostom ponujajo novo dimenzijo sanjskega razvajanja ob vznožju zelenega Pohorja. S prepletom prijetnosti, domačnosti in prijaznosti v drugačnem, idiličnem svetu, nudijo celo paleto novih oblih razvajanja ter sprostitve.

»Posebnost našega wellness in spa centra Idila so štirje, tematsko različni idilični svetovi. Svet »Idila lepote« nudi vse za nego telesa in obraza. Pravi hit pa je LPG-Liftmasaža, s katero dosežemo globinsko prenovo kože, pomlajen obraz in na novo oblikovano telo,« je prvi svet idile predstavila Maja Pavlič, wellness svetovalka v wellness in spa centru Idila ter v nadaljevanju predstavila še ostale tri svetove. Idila Orienta je svet tajske terapije, Idila natura med drugim ponuja masažo z mošnjički pohorskih zelišč, Idila razvajanja v dvoje pa splet idiličnih ritualov v dvoje v džakuziju, finski savni ter na terasi na prostem. Wellness in spa center Idila je v prvih dneh delovanja požel številne pozitivne odzive in na obraz gostov privabil še dodatne nasmehe. Sicer pa predstavlja dodatno ponudbo v že obstoječi hotelski, termalni in savna ponudbi Term Zreče.

Nov hotel Atrij superior

Poleg 2-posteljnih sob so v hotelu Atrij za goste uredili tudi luksuzne apartmaje z masažno kadjo, turško in finsko savno ter ogretimi keramičnimi ležišči.

Dober mesec dni starejša novost Term Zreče (v primerjavi z wellness in spa centrom Idila) je hotel Atrij superior. Ta se smiselno vklaplja v arhitekturno celoto skupaj z obstoječim Hotelom Dobrava 2000 in prinaša 45 novih sob, nove seminarske prostore, dodatno restavracijo in že prej omenjeni wellness in spa center Idila.

»Hotel je tako okolju, sledili smo trendom t. i. eko gradnje in si prislužili tudi eko marjetico, kot gostom prijazen. Vez med človekom in naravo je vzpostavljena preko naravnih materialov, tudi avtohtonih, kot sta les in pohorski kamen. Temu je dodanih še veliko steklenih površin, ki naredijo prostor naravni svetlobi, edinstveno pohištvo ter vijolično obarvane stene sob,« je nov hotel na kratko predstavila Marija Hren iz oddelka za trženje v Uniturju. Poleg 2-posteljnih sob so za goste uredili tudi luksuzne apartmaje z masažno kadjo, turško in finsko savno ter ogretimi keramičnimi ležišči. »Vse naše goste razvajamo od prihoda dalje. V sobah jih namreč čaka košarica pohorskih jabolk in domač jabolčni sok,« je še dodala Hrenova ter vse skupaj povabila na v Zreče in na Roglo. Trenutno najugodnejši so ski & spa paketi, ki vključujejo polpenzionsko ponudbo v Termah Zreče in smučarsko vozovnico za smučanje na Rogli. Cene se gibljejo od 56 evrov dalje za bivanje v vilah do 79 evrov za bivanje v povsem novem hotelu Atrij superior. Nesmučarjem pa priporočajo paket Zima, zima bela, in sicer po ceni od 147 evrov dalje za tri nočitve. Številne ugodnosti imajo tudi otroci. V nekaterih primerih bivajo celo brezplačno.

Več na www.rogla.eu in www.terme.zrece.eu!

 

Pripravila:

Tina HUREMOVIČ

Nazaj na rubriko Naj wellness

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije