Naj wellness

Nazaj na rubriko Naj wellness
nw_15_16_300.jpg

Začel se je 8. izbor Naj wellness

Datum: petek, 27. november, 2015

Vse bolj uveljavljena in prepoznavna akcija »Naj wellness« poteka že 8. leto zapored. Izbor in predstavitve sodelujočih wellness centrov bo možno spremljati vse do spomladi, ko bodo razglašeni najbolj priljubljeni slovenski centri dobrega počutja. 

Slovenija ima bogato tradicijo zdraviliškega turizma. Slednji je v zadnjih letih beležil skokovit razvoj, prav tako pa se je med Slovenci okrepila odgovornost ter skrb do lastnega telesa in duha. Slovenski wellness centri, ki so vir dobrega počutja in novih, pozitivnih energij, so tako vse bolj priljubljen način preživljanja prostega časa.

Hladni jesenski dnevi so kot nalašč za obisk katerega od centrov in tako tudi za začetek izbora najbolj priljubljenih. Vse od sredine novembra do konca marca prihodnjega leta bomo obiskovalcem spletnega portala predstavljali slovenske wellness centre, ki sicer dosegajo zelo visoke standarde ponudbe, pogosto pa javnosti o svojih storitvah in njihovi dostopnosti ne informirajo dovolj. Ravno osveščanje javnosti o zdravem preživljanju prostega časa je glavni namen akcije, hkrati pa z akcijo spodbujamo zdravo konkurenčnost med sodelujočimi centri, kar poskrbi tudi za dvig kakovosti storitev.

Nazaj na rubriko Naj wellness

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije