Naj wellness

Nazaj na rubriko Naj wellness
naj_wellnes_14_kocka.jpg

Že sedmič izbiramo Naj wellness

Datum: petek, 12. december, 2014

Vse bolj prepoznavna akcija »Naj wellness«, ki sodi pod okrilje turistično – informativnega portala »Dobro jutro, Slovenija«, bo letos potekala že 7. leto zapored.  Izbor in predstavitve sodelujočih wellness centrov bo možno spremljati vse do spomladi, ko bodo razglašeni najbolj priljubljeni slovenski centri dobrega počutja. 

V zadnjih letih se je med Slovenci okrepila odgovornost ter skrb do lastnega telesa in duha. Slovenski wellness centri, ki so vir dobrega počutja in novih, pozitivnih energij, so tako vse bolj priljubljen način preživljanja prostega časa.

Hladni zimski dnevi so kot nalašč za obisk katerega od centrov in tako tudi za začetek izbora najbolj priljubljenih. Akcija »Naj wellness« bo že sedmič zapored potekala pod okriljem spletnega portala »Dobro jutro, Slovenija«. Glavni namen akcije ni tekmovanje med centri, temveč osveščanje javnosti o zdravem preživljanju prostega časa. Hkrati pa seveda spodbujamo tudi zdravo konkurenčnost med sodelujočimi centri, kar poskrbi tudi za dvig kakovosti storitev.

Sodelujoči centri so razvrščeni v tri kategorije: turizem veliki in turizem mali ter rezidenti. Njihov seznam se nahaja tudi na spletni glasovnici, kjer obiskovalci lahko tudi glasujejo za svojega favorita.

Pri spodbujanju zdravega načina življenja, premagovanju stresa in ostalih tegob sodobnega sveta, si bomo v uredništvu »Dobro jutro, Slovenija« pomagali tudi s številnimi nagradami, ki jih bomo tedensko razdeljevali med glasovalce.

Izboru »Naj wellness«, se bo kmalu pridružil še izbor z najdaljšo tradicijo, izbor »Naj smučišče 2014/15«.

Nazaj na rubriko Naj wellness

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije