Naj wellness

Nazaj na rubriko Naj wellness
prejemniki_priznanj_wellness_lo_res.jpg

Znani so najboljši wellness centri Slovenije

Datum: petek, 25. april, 2014

S podelitvijo priznanj najboljšim se je včeraj na Bledu zaključil izbor »Naj wellness 2013/14«. V izboru, ki je letos potekal že šestič zapored, je sodelovalo 14 centrov, ocenjevali pa so jih tokrat izključno obiskovalci. Glasovanje  je potekalo od konca novembra do sredine marca in v tem času se je v uredništvu »Dobro jutro, Slovenija« nabralo skoraj 15.000 glasov. Največ so jih obiskovalci namenili: Orhidelii iz Term Olimia, Wellnessu Vodnega mesta Atlantis,  ter Vitarium Spa&Clinique-u iz Šmarjeških Toplic.

Glavni namen izbora je širši javnosti posredovati čim več informacij in podatkov o wellnessu in o zdravem načinu življenja na splošno, ter seveda  o konkretni ponudbi slovenskih wellness centrov. »Hkrati pa se z izborom spodbuja zdrava konkurenčnost med centri in s tem dviguje kakovost storitev v njih,« so prepričani v uredništvu Dobro jutro, Slovenija.

Sodelujoči centri so bili razvrščeni v tri kategorije: turizem-veliki in turizem-mali ter rezidenti.

_MG_2847.JPG

V kategoriji turizem-veliki je tudi tokrat največ glasov prejel Wellness Orhidelia iz Term Olimia. Na drugo mesto se je uvrstil Wellness Balnea iz Dolenjskih Toplic, na tretje pa Wellness Spa center Thermane Laško.

_MG_2821.JPG

V kategoriji turizem-mali je prvo mesto osvojil Vitarium Spa & Clinique center v Termah Šmarješke Toplice. Vzpon do drugega mesta je uspel Valens Augusta Wellnessu iz Term Ptuj, na tretje mesto pa se je uvrstil Wellness Term Banovci.

_MG_2782.JPG

Med rezidenti je zmago znova slavilo Vodno mesto Atlantis. Stopničko nižje se je uvrstil Športni in wellness center Galactica, na tretjem mestu pa je pristal novinec v akciji – butični Victoria Wellness Club.

Rezultati_wellness_13_14.pdf (601.2 MB)
Nazaj na rubriko Naj wellness

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije