Namen obdelave in varstvo podatkov


V uredništvu Dobro jutro, Slovenija spoštujemo vašo zasebnost, zato vašega e-naslova ne bomo javno objavili ali posredovali tretji osebi.

 

Vaše podatke pridobivamo, hranimo in oblikujemo le za nasledje namene:

  • vodenje baze naročnikov na e-novice
  • statististične raziskave (skupno število prijavljenih, število prijav in odjav glede na posamezno akcijo, časovno obdobje ipd.)
  • obveščanje o novostih, zanimivostih, dogodkih, nagradnih igrah in aktualnih ponudbah podjetja ter turističem dogajanju v Sloveniji in tujini, pri čemer to obveščanje nikoli ne bo preseglo povprečne frekvence dveh sporočil na teden
  • anketiranje uporabnikov
  • občasno obveščanje o ponudbi, ugodnostih, posebnih ponudbah, promocijah, akcijah in drugih partnerjev Dobro jutro, Slovenija, bodisi da gre za komercialno bodisi nekomercialno vsebino, pri čemer to obveščanje nikoli ne bo preseglo povprečne frekvence treh sporočil na teden

Upravljalec podatkov bo v primeru pošiljanja sporočil iz prejšnjega odstavka uporabnikom na enostaven način omogočil odjavo od prejemanja sporočil.

Podatki bodo varovani skladno z zahtevami Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in v nobenem primeru ne bodo posredovani tretjim osebam.

Upravljalec podatkov se zavezuje, da bo zbrane podatke hranil le toliko časa, kolikor bo nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani.

 

O piškotkih 

Naša spletna stran uporablja piškotke (majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik) le v primeru da:

- spremenite izbiro jezika ali se v stran prijavite z uporabniškim imenom in geslom. V tem primeru se na vaš računalnik naloži piškotek CAKEPHP, s pomočjo katerega si stran zapomni vašo izbiro jezika ali prijavo. Ta piškotek traja le dokler ne zaprete brskalnika.

- izrecno aktivirate prikaz vgrajenih medijskih vsebin (npr. YouTube video posnetkov, Google zemljevidov...). V teh primerih se na vaš računalnik naložijo piškotki ponudnikov teh storitev ter piškotek, ki si zapomni vašo željo, da so te vsebine aktivirane (piškotek dv_show_media s trajanjem enega leta).

Drugih piškotkov naše spletno mesto ne uporablja. 

 

Upravljalec podatkov:

Jernej Boh s.p.

Gumnišče 50

1291 Škofljica

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije