Nasvet za izlet

Nazaj na rubriko Nasvet za izlet
pivo

Druga sezona obratovanja Fontane piv Zeleno zlato

Datum: sreda, 12. april, 2017

S 1. aprilom 2017 so v Žalcu uspešno stopili v drugo sezono obratovanja Fontane piv Zeleno zlato. Ambasador Fontane je postal Tadej Toš. V prvih 12-ih dneh so prodali že več kot 8.000 vrčkov.

 Fontana piv Zeleno zlato zopet navdušuje obiskovalce. Ker so letošnjo sezono dodali šesto točilno mesto, obiskovalec lahko izbira med šestimi vrstami piv zvarjenih iz kakovostnega slovenskega hmelja. Na željo številnih obiskovalcev, ki želijo poskusiti prav vse vrste piv, ki jih ponuja Fontana, so ponudbo degustacijske količine povečali na 6-krat 1 dl piva. Od včeraj si tako lahko obiskovalec natoči 6-krat po 1 dl piva. Ta ponudba velja tudi za vse tiste vrčke, ki na uporabo čakajo še doma, saj je čip za vse vrčke enako sprogramiran. Cena vrčka Fontana Zeleno zlato s 6-imi degustacijami po 1 dl piva ostaja 8 EUR. Da doživetje postane nepozabno, lahko vrček, ki ga je zasnoval sloviti oblikovalec Oskar Kogoj, odnesete domov.

Trenutno je na Fontani naslednja ponudba piv:

1. pipa: Svetli Kukec (domače savinjsko pivo) 4,9 %

2. pipa: Zeleni Štajerc - zeleno pivo B&B pivovarne 4,5 % - ambasador med pivi

3. pipa: Temno kovaško pivo lager pivovarne Hotela pod Roglo 5,6 %

4. pipa. Bakreni medium ale pivovarne Adam Ravbar 5,5 %

5. pipa: Svarun pivovarne Lobik 5 %

6. pipa: Hercule Witbier – pšenično pivo kraft pivovarne Tektonik  4,8 %

S tem je obiskovalec dobil možnost, da z enim vrčkom preizkusi prav vse vrste piv, ki jih ponuja Fontana, lahko pa se odloči in spije več enega ali drugega piva. Piva bodo tekom sezone tudi menjali, pri tem pa sledili sodobnim trendom v pivovarstvu in željam obiskovalcev.

 

Nazaj na rubriko Nasvet za izlet

Najnovejše v tej rubriki

Pustovanje na Viru pri Domžalah

Pustovanje Vir
sreda, 19. februar 2020

Tudi letos bo v Pustni deželi Vir veljalo pravilo, da kdor ni za pusta, naj se odseli vse do avgusta.

Tartinijev karneval v Piranu

piran_tartini.jpg
sreda, 19. februar 2020

Tartini in njegova glasba bosta letos zaznamovala tudi pustne dogodke. Tartinijev karneval bo ponudil bogat otroški program, glasbeni nastop v baročno beneškem slogu, revijo beneških mask, sladke pustne dobrote in atraktiven svetlobni show. Poskrbljeno bo tudi za brezplačen avtobusni prevoz.

Veliki pustni karneval v Cerknici

cerknica.jpg
ponedeljek, 17. februar 2020

Cerkniški pustni karneval slovi po svojih velikih figurah, ki so delo akademskih umetnikov in temeljijo na biološkem in mitološkem bogastvu Notranjske.

Ledena trofeja na jezeru Jasna 2020

ledena trofeja
torek, 11. februar 2020

DOGODEK JE ODPOVEDAN! Na pravljičnem jezeru Jasna v Kranjski Gori se obeta prava hokejska senzacija. 15. februarja se bo na ledenem jezeru trlo ljubiteljskih in klubskih hokejistov, ki se bodo borili za en cilj – osvojitev LEDENE TROFEJE. Rdeča nit dogodka je hokej na prostem, ki vsem udeležencem nudi edinstveno in pristno doživetje športa ter narave. Dobrodošli so vsi polnoletni rekreativni igralci. Poleg hokejskega tekmovanja bo tudi zelo pester spremljevalni program za družine.

Na Ptuju pripravljajo vseslovensko seniorsko pustovanje

kurent_ptuj.JPG
petek, 7. februar 2020

Tudi letos bo Zadruga Mozaik Generacij organizirala Seniorsko pustovanje 2020, ki bo potekalo v okviru 60. Kurentovanja v Karnevalski dvorani na Ptuju v četrtek 20. februarja od 10. do 18. ure. Poskrbljeno bo za pester glasbeni program, ter okusno pustno pojedino. Najbolj izvirne, še posebej lastnoročno izdelane, skupinske in posamične maske bodo bogato nagrajene. Pustovanja se bo udeležila tudi Aleksandra Pivec, ki je ambasadorka Seniorskega pustovanja 2020.

Prešernov smenj

presernov_smenj.jpg
četrtek, 6. februar 2020

Prešernov smenj, ki odene Kranj v podobo 19. stoletja in obudi spomin na našega največjega pesnika dr. Franceta Prešerna, je ena najbolj prepoznavnih slovenskih prireditev ob kulturnem prazniku, 8. februarja.

23. Tradicionalni pohod in turni smuk na Galetovec

Galetovec_pohod
sreda, 29. januar 2020

02.02.2020  /  08:30h  /  Zborno mesto: Dom krajanov Bohinjska Bela

Gradovi Kralja Matjaža

gradovi_kralja_matjaza.jpg
ponedeljek, 20. januar 2020

Že osemindvajsetič zapovrstjo, bodo ponovno zadnji vikend v januarju (24. 01. 2020 - 26. 01. 2020) na novi lokaciji, Matevžavi travniki pod stadionom v centru Črni na Koroškem pripravili že 28. zimsko pravljico imenovano Gradovi kralja Matjaža, kjer so od leta 1993 zgradili že 1331 snežnih gradov in skulptur. Z veseljem vam sporočajo, da so pred prijave že odprte, torej lahko s klikom na prijavni obrazec na spletni strani Občine Črna na Koroškem svojo ekipo že prijavite.

Jabitour v Svečini že prihodnjo pomlad

Košara jabolk
torek, 31. december 2019

V Svečini bo prihodnje leto, natančneje prvi vikend marca, zaživela Svečinska jabolčna in sadna pot - Jabitour. Izdali so ilustrirani turistični zemljevid, kmalu pa bodo po trasi postavljene vse informativne table.

Legenda o potopljenem zvonu

Bled_zvon3.jpg
torek, 24. december 2019

Tudi letos bo Legenda o potopljenem zvonu na božični dan, 25. decembra, ob 17. uri zaživela v Grajskem kopališču. Pri uprizoritvi bodo sodelovali Društvo za podvodne dejavnosti Bled, žonglerska skupina Čupakabra, pletnarji, društvo BPS in sopranistka Janja Hvala. Vstop prost.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije