Nasvet za izlet

Nazaj na rubriko Nasvet za izlet
pivo

Druga sezona obratovanja Fontane piv Zeleno zlato

Datum: sreda, 12. april, 2017

S 1. aprilom 2017 so v Žalcu uspešno stopili v drugo sezono obratovanja Fontane piv Zeleno zlato. Ambasador Fontane je postal Tadej Toš. V prvih 12-ih dneh so prodali že več kot 8.000 vrčkov.

 Fontana piv Zeleno zlato zopet navdušuje obiskovalce. Ker so letošnjo sezono dodali šesto točilno mesto, obiskovalec lahko izbira med šestimi vrstami piv zvarjenih iz kakovostnega slovenskega hmelja. Na željo številnih obiskovalcev, ki želijo poskusiti prav vse vrste piv, ki jih ponuja Fontana, so ponudbo degustacijske količine povečali na 6-krat 1 dl piva. Od včeraj si tako lahko obiskovalec natoči 6-krat po 1 dl piva. Ta ponudba velja tudi za vse tiste vrčke, ki na uporabo čakajo še doma, saj je čip za vse vrčke enako sprogramiran. Cena vrčka Fontana Zeleno zlato s 6-imi degustacijami po 1 dl piva ostaja 8 EUR. Da doživetje postane nepozabno, lahko vrček, ki ga je zasnoval sloviti oblikovalec Oskar Kogoj, odnesete domov.

Trenutno je na Fontani naslednja ponudba piv:

1. pipa: Svetli Kukec (domače savinjsko pivo) 4,9 %

2. pipa: Zeleni Štajerc - zeleno pivo B&B pivovarne 4,5 % - ambasador med pivi

3. pipa: Temno kovaško pivo lager pivovarne Hotela pod Roglo 5,6 %

4. pipa. Bakreni medium ale pivovarne Adam Ravbar 5,5 %

5. pipa: Svarun pivovarne Lobik 5 %

6. pipa: Hercule Witbier – pšenično pivo kraft pivovarne Tektonik  4,8 %

S tem je obiskovalec dobil možnost, da z enim vrčkom preizkusi prav vse vrste piv, ki jih ponuja Fontana, lahko pa se odloči in spije več enega ali drugega piva. Piva bodo tekom sezone tudi menjali, pri tem pa sledili sodobnim trendom v pivovarstvu in željam obiskovalcev.

 

Nazaj na rubriko Nasvet za izlet

Najnovejše v tej rubriki

Festival pohodništva Dolina Soče

Soča
četrtek, 19. september 2019

V septembru in oktobru (20.9.-6.10.), najlepših mesecih za pohode, je v Dolini Soče vsako leto organiziran Festival pohodništva. Lepote narave in spomenike preteklosti lahko odkrivate pod vodstvom izkušenih vodnikov.

Rokov tek

tek11.jpg
sreda, 18. september 2019

Po devetih letih se 21. septembra v Šmarje pri Jelšah vrača veliki mednarodni športno-rekreativni dogodek - Rokov tek. Pri organizaciji maratona sodeluje pet občin, tri Obsotelja in Kozjanskega ter dve s Hrvaške, s čimer nosi tek tudi simbolni pomen povezovanja obeh držav.

Ljubljana Coffee Festival 2019

kava
torek, 17. september 2019

Domači in tuji ponudniki bodo predstavljali svoje znamke kave na pokušinah. Festival bo spremljala tudi ponudba ulične hrane, craft piva in koktejlov.

11. Sladka Istra

sladkaistra_040.jpg
torek, 17. september 2019

Mednarodni festival sladic in sladkih izdelkov Sladka Istra je največja tovrstna prireditev v Sloveniji. Sladka Istra je vsakič znova odlična priložnost za spoznavanje istrske kulinarike in priložnost za okušanje tradicionalnih slovenskih sladic in drugih novodobnih sladkih mojstrovin, katerih avtorji so vrhunski domači in tuji slaščičarski umetniki.

14. Otroški bazar

bazar3.jpg
torek, 10. september 2019

Tudi v letošnjem letu na Otrošem bazarju ne bo manjkalo otroških delavnic, pisanih plesnih in pevskih nastopov, pisanih maskot, tematskih delavnic, športnih delavnic na zunanji ploščadi, in predstavitve na razstavnih prostorih! Vabljeni na Gospodarsko razstavišče v ljubljani, 14. in 15. septemv+bra 2019.

23. Bollé - Originalni tek okrog jezera in Oj' Kulinarika Fest

bled_otok.jpg
torek, 10. september 2019

Veslaški center Bled, Mala Zaka, 15. 9. 2019, 10:00

30. Pikin festival

pika
ponedeljek, 9. september 2019

Največji družinski festival v Sloveniji v sedmih dneh obišče več kot 100.000 obiskovalcev. Festival z veličastno, 30-letno tradicijo je nepozabno doživetje za vsakega obiskovalca.

Spremeni tok zgodovine na Starem gradu Celje

Celje VR
četrtek, 5. september 2019

VR doživetje "Spremeni tok zgodovine" je turistični produkt, ki ga sedaj lahko doživite na Starem gradu v Celju. Produkt je prejemnik srebrnega priznanja Regionalne gospodarske zbornice Celje za inovativnost 2019, ideja pa je bila že v letu 2017 nagrajena s strani Slovenske turistične organizacije.

Dnevi narodnih noš in oblačilne dediščine

 Dnevi narodnih noš in oblačilne dediščine
sreda, 4. september 2019

Dnevi narodnih noš na tak način poudarjajo pomen oblačilne dediščine ter opozarjajo na spoštovanje narodnih noš kot kulturne vrednote. Odlikuje jih dolgoletna tradicija, saj uspešno potekajo že od leta 1966. Mednarodna zveza folklornih festivalov jim je zaradi kakovostne vsebine podelila status mednarodno priznanega festivala.

Otroci bodo ponovno tekli za otroke

btc_ms_otroci.jpg
torek, 3. september 2019

Srčnost, dobrodelnost in medsebojno sodelovanje so vrednote, ki vodijo v lepši jutri in jih zato velja razvijati že pri najmlajših. V to verjame tudi podjetje Skaza, ki bo 7. septembra na velenjskem stadionu priredilo že četrti dobrodelni tek Otrok otroku. Na tradicionalnem dogodku, ki letos poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja, otroci iz vse Slovenije s tekom pomagajo svojim vrstnikom v stiski. Z zbranimi sredstvi bodo tokrat mladi tekači polepšali življenje najmlajšim, ki se soočajo z avtizmom.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije