Notranjska

Dogodki:

eba_postojnska_jama.jpg

Postojnska jama v finalnem izboru za nagrado European Business Awards

Datum: petek, 15. januar, 2016

V tekmovanju za nagrado »The European Business Awards« (EBA) je družba Postojnska jama d. d. po izboru strokovne žirije že postala eden od nacionalnih prvakov med 32.000 najboljšimi podjetji iz 33 držav Evrope. Pod pokroviteljstvom mednarodnega podjetja RSM se poleg strokovnega izbora začenja tudi glasovanje po izboru javnosti.

Nagrada European Business Awards ima namen prepoznati in spodbujati poslovno uspešna podjetja po vsej Evropi. Izbor podpirajo sedma največja mednarodna revizijska hiša RSM, angleška državna agencija za mednarodno poslovanje UKTI, mednarodna finančna družba ELITE in PR Newswire, vodilna svetovna agencija na področju komuniciranja.

Adrian Tripp, direktor EBA: »Poleg strokovnega izbora je glasovanje javnosti izboru zelo pomemben del nagrade, saj podjetja na ta način svoje dosežke predstavijo širši javnosti. Zato si želimo, da bi si vsi, ki želijo v tem tekmovanju podpreti predstavnika svoje države, vzeli čas za ogled videa in oddali svoj glas.«

V preteklem letu so se tekmovanja udeležila najboljša podjetja vseh članic EU, Turčije, Norveške, Švice, Srbije in Makedonije.

Na spletni strani EBA je objavljen predstavitveni film družbe Postojnska jama d.d., ki prikazuje uspešno poslovanje in razlog za njeno zgodbo o uspehu, zaradi česar se je že uvrstila med nacionalne prvake v svoji državi.

Marjan Batagelj, predsednik uprave je v predstavitvenem filmu povedal: »Vse kar počnemo, je namenjeno zadovoljnemu gostu in to delamo s ponosom, saj upravljamo z največjo turistično znamenitostjo Slovenije. Veseli smo, da imamo to poslanstvo. Postojnska jama in vsi zaposleni, ki se trudimo, da je obisk edinstveno doživetje, vam bomo hvaležni za vaš glas.«

Glasovanje bo odprto do 26. februarja 2016, glasujete pa lahko tukaj.

 

Vir: TTA

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije