Novice

Z lastnim butlerjem v gore – samo na smučišču Turracher Höhe

butler_turacher
petek, 21. oktober 2016

Na Turracher Höhe se lahko zanesete na zanesljivo zasneženost, popolno pripravljene široke proge in idilično naravo z jezerom v središču pogorja Nockberge, poleg tega pa še na veliko mero kakovosti storitev, saj vas čaka lastni smučarski butler!

Odlična ideja za darila

snovik_kolaz.jpg
petek, 21. oktober 2016

Prihaja tisti čas v letu, ko se vsi sprašujemo, kaj podariti. Privoščite svojim najdražjim najboljše - Kapljice zdravja Term Snovik.

Salomon za ženske

salomon ženske
četrtek, 20. oktober 2016

Salomon že vrsto let posveča veliko pozornosti razvoju ženske smučarske opreme. Ta je prilagojena nežnejšemu spolu v vseh pogledih. Od barvne lestvice pa vse do najbolj skritih podrobnosti, ki na koncu naredijo ogromno razliko. Ne glede na to, ali govorimo o smučarskem čevlju, očalih, čeladi, ali smučeh - vsi detajli so prilagojeni ženskam, da boste na smučišču lahko samo še uživale, hkrati pa tudi izstopale in izgledale preprosto čudovito!

Prenovljeni Svet doživetij v Atlantisu

svet doživetij novo
četrtek, 20. oktober 2016

Za vaše otroke so prenovili otroški bazen z igrali, zato bo v času krompirjevih počitnic obisk Vodnega mesta Atlantis še bolj radosten in razigran!

Zimski vozni red Adrie Airways

letalo
četrtek, 20. oktober 2016

V nedeljo, 30. oktobra 2016, Adria Airways prehaja na zimski vozni red. V zimski sezoni, ki traja do 26. marca 2017, Adria Airways povečuje število tedenskih povezav na svojih linijah.

V Slovenski planinski muzej s Požgancem

Planinski muzej
sreda, 19. oktober 2016

Slovenski planinski muzej predstavlja NOV produkt, ki vam bo pomagal do edinstvenega doživljanja naših gora skozi oči gorskega vodnika in velikega prijatelja Jakoba Aljaža – skozi oči Požganca.

V Lipici bodo izbrali naj žrebička

lipicanci.jpg
sreda, 19. oktober 2016

Združenje rejcev lipicanca Slovenije (ZRLS), ki povezuje več kot 120 zasebnih rejcev teh plemenitih konj v Sloveniji, bo v soboto in nedeljo, 22. in 23. oktobra, predstavilo svoja najboljša žrebeta, kobile in žrebce ljubiteljem konj in obiskovalcem Lipice.

Pivo&burger fest v Ljubljani

pivo_burger_fest.jpg
sreda, 19. oktober 2016

Tik pred zaključkom sezone kulinaričnega uživanja in druženja na prostem bosta Pogačarjev trg v Ljubljani ponovno zavzela najbolj slastna kulinarična kompanjona, pivo in burger. Vsi oboževalci sočnega para, ki se je v zadnjih letih na naših tleh vzpel do neslutene slave, bodo v predstavah najboljših slovenskih ponudnikov lahko uživali na Pivo&burger festu v soboto in nedeljo, 22. in 23. oktobra, in sicer od 11. do 23. ure.

Dan fotografije

foto oprema
torek, 18. oktober 2016

Celodnevni dogodek, ki je namenjen vsem fotografom, ne glede na to, na katero blagovno znamko prisegajo in v katero kategorijo fotografov se uvrščajo.

Rožnati oktober v Velenju

roza pentlja
torek, 18. oktober 2016

Društvo za boj proti raku Velenje v sodelovanju z Mestno občino Velenje, Zdravstvenim domom Velenje, Univerzo za 3. življenjsko obdobje Velenje, Inštitutom Integra, Osnovno šolo Gorica in Šolo za storitvene dejavnosti bodo v petek, 21. oktobra 2016, od 10. do 12. ure na velenjski Promenadi pripravili prireditev Rožnati oktober v Velenju.

Podpis pogodbe o partnerstvu Slovenije »ITB Convention & Culture Partner« na ITB Berlin 2017

ITB_Berlin_stojnica_464508.jpg
torek, 18. oktober 2016

Včeraj je v Ljubljani potekal podpis pogodbe o partnerstvu Slovenije v prihodnjem letu na največji turistični borzi ITB Berlin. Naša država se bo kot »Convention & Culture Partner« med 8. in 12. marcem pod okriljem Slovenske turistične organizacije (STO) na omenjeni globalni turistični borzi predstavila kot država partnerica, kar predstavlja odlično priložnost za povečanje prepoznavnosti naše dežele kot privlačne zelene, aktivne in zdrave destinacije s poudarkom na trajnostnem razvoju in bogati slovenski kulturi na nemškem trgu.

Stripdelavnica za otroke

Zverinice_iz_stripa-320x213.jpg
ponedeljek, 17. oktober 2016

STRIPBURGERJEVA STRIPDELAVNICA ob razstavi Jazbec in Puščavska roža na Vodnikovi domačiji v Ljubljani.
Sobota in nedelja., 22. in 23. oktober 2016, 10.00-17.00
mentorja: David Krančan in Andrej Štular
Pohitite, na voljo je le še nekaj mest!

Noč čarovnic za otroke v Rovih pod starim Kranjem

Noč čarovnic
ponedeljek, 17. oktober 2016

Vsako jesen se konec oktobra v Rovih pod starim Kranjem odpre pravljični svet, ki je viden samo otrokom. Tega oktobra se po temnih vogalih skriva čarovnica Alja, ki se med ljudmi ne zna lepo obnašati in izgleda strašno, a se ji ob srečanju z otroki otopli srce. Po tunelih se plazijo ogromni pajki in kače velikanke, ki pa so v resnici le nenevarni ljubljenčki čarovnika Tomaža. Ob šepetu pravljične čarovnice, ki doni med stenami, se naježijo kocine, a ko zaslišite besede, so le nežna pravljica.

Čelada Atomic automatic in očala Revent Q - vedno pripravljeni na spremenljive razmere na smučišču!

Atomic_celada
ponedeljek, 17. oktober 2016

Nova smučarska čelada Automatic je prva s tehnologijo Live Fit 3D, ki se popolnoma prilagodi obliki glave, medtem ko Tri-Brid konstrukcija zagotavlja odlično blaženje udarcev. Nova smučarska očala Revent Q se odlično podajo k Automatic čeladi. So vrhunska smučarska očala z novim sistemom Quick Click Lens, ki omogoča hitro in enostavno menjavo stekelc. Live Fit tehnologija pa zagotavlja popolno prileganje obrazu. Tako boste vedno pripravljeni na spremenljive razmere na smučišču.

Družinam prijazen smučarski program na smučišču Obertauern

Obertauern_Winter_27_2.jpg
petek, 14. oktober 2016

S privlačnim celovitim paketom 'Bobbyjeva snežna pustolovščina' (Bobby's Schneeabenteuer') bo smučarskemu naraščaju na igriv in uspešen način predstavljeno smučanje in deskanje - in sicer pod karseda ugodnimi in družinam prijaznimi pogoji.

Otroška predstava Čevljar in palčka

Kolenc
petek, 14. oktober 2016

Vsi mali in velikevabljeni na ZABAVNO OTROŠKO PREDSTAVO ČEVLJAR IN PALČKA, v soboto, 15. 10. 2016, ob 11.00 uri, v Zadružnem domu Zadvor!

Na knjižnem sejmu v Šardži bodo predstavili 1,5 milijona knjig

Knjige
petek, 14. oktober 2016

Na letošnjem Mednarodnem knjižnem sejmu v Šardži (SIBF), tretjem največjem knjižnem sejmu na svetu, bo sodelovalo 1420 založnikov iz 60 držav, ki bodo v enajstih dneh predstavili več kot 1,5 milijona knjig.

Prvi smučarski čevlji, ki se prilegajo od zunaj in od znotraj

salalmon custom shell
četrtek, 13. oktober 2016

Stopala so kot prstni odtisi. Pri Salomonu se zavedajo, da niti dve nista enaki, še naši lastni ne. Da bi uspešno botrovali takemu izzivu in našli popolno prileganje, je bilo potrebno razmišljati izven okvirov.

Festival nakupov in zabave v BTC City Ljubljana

FNZ_2016
četrtek, 13. oktober 2016

Dogajanje na letošnjem jesenskem Festivalu nakupov in zabave v BTC City Ljubljana bo že tradicionalno v soboto, 15. oktobra in nedeljo, 16. oktobra 2016.

KockeFest

kocke1.jpg
četrtek, 13. oktober 2016

Kocke klub organizira 17. KockeFest –jesen 2016 – LEGO delavnico in razstavo LEGO kreacij. V OŠ Koseze, Ljubljana, v soboto, 15. in nedeljo, 16. oktobra od 10:00 do 15:00.

Najnovejše v tej rubriki

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije