Novice

Nazaj na rubriko Novice
zivzav.jpg

Družinski zimski živ žav na Celjski koči

Datum: četrtek, 17. februar, 2011
Na Celjski koči pripravljajo na začetku letošnjih zimskih počitnic, v soboto, 19. februarja zabavo za vso družino, dogodek so poimenovali »Družinski živ žav«. Obljubljajo živahno in veselo vzdušje skozi cel dan. Za prave ritme bo skrbela skupina Rok'n'band, ta dan bo organizirana brezplačna šola smučanja, za zabavo otrok bo poskrbel priljubljen animator Tomi, s svojo razposajeno ekipo, ki bo skrbela, da se bodo otroci veselo gibali na svežem zraku, spoznavali nove prijatelje, sproščali domišljijo in se nevede naučili novih znanj.

Prireditev bo po besedah prokuristke TRC Celje, Petre Zlatoper, darilo Celjanom kot uvod v vesele počitnice, še zlasti tistim otrokom, ki med počitnicami ne gredo nikamor.

»V Celju imamo veliko možnosti za aktivno preživljanje prostega časa, ena izmed možnosti je tudi smučišče na celjski koči, kjer imamo posodobljeno vlečniško napravo, imamo pa tudi sodoben sistem umetnega zasneževanje in ustrezno razsvetljavo, ki omogoča prijetno smuko tudi zvečer«, pove Petra Zlatoper, ki si želi, da bi čim več Celjanov prišlo uživati zimske radosti na njihovo smučišče, ki je od centra mesta oddaljeno le dobrih deset minut.

Smučišče je še posebej prilagojeno za najmlajše smučarje, imajo otroški poligon s 90 metrskim tekočim trakom.

Poleg zabave za celo družino, pripravljajo v restavraciji hotela Celjska koča tudi nekaj prav posebnih dobrot, med drugim bo dišalo po domačem šmornu in prav posebnih predpustnih sladicah.

Kaj se bo še dogajalo:

 • Otroške delavnice v Paviljonu,
 • Otroški poligon za male smučarje,
 • Vožnja z učiteljem smučanja,
 • Vožnja staršev med stožci na smučišču,
 • Fotografiranje za cekin z maskoto,
 • Brezplačen test smuči,
 • Izdelava podob iz balona,
 • Celodnevna zabava s skupino ROK'N'BAND,
 • Poslikava obraza,
 • Smučanje maskot,
 • Čarovnik na smučišču,
 • PRESENEČENJE DNEVA: Demonstracija vožnje z motornimi sanmi

Vabljeni na družinski, športni in zimski živ žav.

Splet: www.celjska-koca.si

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

Mozartova glasba na Drugem valu Filharmoničnih spletnih koncertov

note
četrtek, 26. november 2020

Člani Orkestra Slovenske filharmonije vas bodo v dveh večerih popeljali v svet komorne glasbe Wolfganga Amadeusa Mozarta (1756-1791).

Na Krvavcu optimistično v zimsko sezono

Smučišče Krvavec
sreda, 25. november 2020

Družba RTC Krvavec je pred začetkom sicer še negotove smučarske sezone organizirala spletno novinarsko konferenco, na kateri je direktor družbe Janez Janša v družbi ambasadorja Krvavca Jureta Koširja predstavil letošnje novosti, ki se obetajo ljubiteljem domačih smučarskih strmin. V primeru ugodnih vremenskih razmer in sproščenih ukrepov se boste na smučanje na Krvavec lahko podali že v začetku decembra.

V Moravskih Toplicah povezujejo trajnostno mobilnost in gastronomijo

gibanica1.jpg
sreda, 25. november 2020

Pozitivna zgodba prihaja iz destinacije Moravske Toplice na primeru Gostilne Zeleni gaj, ki v obdobju drugega vala pandemije skuša povezati trajnostno gastronomijo s trajnostno mobilnostjo. Pričujoča zgodba je odlična trajnostna praksa sicer zelene destinacije, prejemnice bronastega trajnostnega znaka Slovenia Green.

Ljubljana na seznamu top 25 manjših mest na svetu

LJUBLJANA_POLETI.jpeg
torek, 24. november 2020

Priznana britanska revija Monocle je objavila letni pregled majhnih mest »Small Cities Index« in Ljubljano uvrstila med 25 najboljših.

Slovenska oranžna vina na Kitajskem

Logo_Orange_wine
torek, 24. november 2020

Enajst primorskih vinarjev se je v preteklem tednu, na sejmu Wine to Asia v Shenzhenu predstavilo s svojimi oranžnimi vini pod okriljem Orange Wine Festivala. 

Kamp Šobec pridobil okoljski znak »Zeleni ključ«

šobec
ponedeljek, 23. november 2020

Kamp Šobec, največja nastanitev v destinaciji Radol'ca, je za svoje odgovorno in trajnostno delovanje prejel mednarodni trajnostni znak za nastanitvene objekte »Zeleni ključ«.

Dva slovenska prejemnika priznanja Turistična prizma za kakovost v turizmu

thermana_nocna.jpg
ponedeljek, 23. november 2020

V okviru spletne izvedbe mednarodnega turističnega sejma in konference WESTM 2020 so bili razglašeni dobitniki priznanj »Turistična prizma za novo kakovost v turizmi v jugovzhodni Evropi«. Med prejemniki sta tudi Hotel Thermana Park in Zaloščan vina De Adami.

ETC četrtletno poročilo o turizmu v Evropi

Potovanje Corona
četrtek, 19. november 2020

Evropska potovalna komisija (ETC) je objavila tretje četrtletno poročilo (Q3) o trendih in napovedih letošnjih potovanj. Evropski turizem se sooča z negativnimi vplivi epidemije, mednarodna potovanja v evropske države so močno upadla, številke kažejo, da se je število prihodov obiskovalcev več kot prepolovilo.

Urejanje poti v soteski Vintgar na relaciji Slap Šum – sv. Katarina

soteska Vintgar
sreda, 18. november 2020

Občina Bled je v oktobru in novembru urejala in sanirala pešpot v sotesko Vintgar, in sicer na odseku Slap Šum – sv. Katarina na Homu.

Kaj početi doma z otroki?

btc_ms_otroci.jpg
sreda, 18. november 2020

Včasih nam preprosto zmanjka idej kaj početi z otrokom in v teh dneh je to še toliko bolj aktualno, zato smo za vas pripravili nekaj idej za kvalitetno preživljanje prostega časa doma. In kaj je najboljše? Veliko zabave, za malo denarja.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije