Novice

Povečan obisk gostov iz tujine v slovenskih zdraviliščih

Terme Čatež

V slovenskih naravnih zdraviliščih se nadaljuje trend iz začetka leta, zabeležili so povečan obisk gostov iz tujine, ki jih je bilo za 2 % več kot v prvih šestih mesecih preteklega leta.

Letos podarite užitke v Vodnem mestu Atlantis!

Atlantis

December ima svoj čar. Znati ga je treba uživati in se ne pustiti ujeti v kremplje nakupovalne mrzlice ter gneče. Zato se je ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija te dni odpravila v Vodno mesto Atlantis. Mesto, kjer si lahko privoščite užitke zase ter hkrati poskrbite, da boste užitke podarili tudi svojim najbližjim.

Delimo smučarske vozovnice...

soriska-planina-10.JPG

V uredništvu "Dobro jutro, Slovenija" smo tokrat za vas pripravili posebno akcijo. V tednu dni bomo namreč podelili 7 smučarskih vozovnic za različna slovenska smučišča. Nagradna igra poteka od 20. - 26. januarja 2011!

1. večer opolnomočenja - s projekcijo čudovitih fotografij BOČA

PRISRČNO VAS VABIMO NA ZANIMIV DOGODEK V ROGAŠKI SLATINI - 1.VEČER OPOLNOMOČENJA - GIBANJE JA, MI LA…

V slovenskih naravnih zdraviliščih v prvih štirih mesecih leta 2012 za 5 % več tujih prenočitev

Temre Lendava

V mesecu aprilu so v Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč (SSNZ) zabeležili 11-odstotni porast prihodov tujih gostov in 13-odstotni porast njihovih prenočitev. Prihodov domačih gostov je bilo v primerjavi z lanskim aprilom 19 odstotkov manj in njihovih prenočitev prav tako.

Podravka IGRARIJE

Le še nekaj dni nas loči od tradicionalnega velikega finalnega tekmovanja »Podravkine igrarije«! Na finalnem dogodku, ki bo potekal 25. avgusta v Thermani Laško, bo med sabo tekmovalo 20 družin iz vse Slovenije, ki so od maja do avgusta na različnih lokacijah po Sloveniji sodelovale v predtekmovanjih in dosegle najboljše rezultate na posameznih Podravkinih igrarijah.

Tamburanje va Kostele 2012

tamburanje.jpg

Vabljeni na tradicionalno kulturno - etnološko prireditev TAMBURANJE VA KOSTELE, ki bo potekala 14. in 15. avgusta 2012. Vstopnine ni!

Gratis izlet s splavom po Krki

rudolfov splav

Vsaka prijavljena oseba, ki ob rezervaciji izleta Makedonija; turistično – kulinarična tura sporoči…

Na brezplačno razvajanje na turistično kmetijo Urška

hisa_dobrega_pocutja1_760x348.jpg

Turistična kmetija Urška - eden od Naj podeželskih wellness centrov, vas vabi, da jih obiščete! Odgovorite na nagradno vprašanje in vikend paket za eno osebo je z malo sreče lahko vaš.

44. Minfos

Minfos2014_StudioBoutique37.jpg

Organizatorji 44. MINFOS-a, Turistično društvo Tržič, Društvo prijateljev mineralov in fosilov Slovenije ter Občina Tržič vas skupaj z dolgoletnim partnerjem, Prirodoslovnim muzejem Slovenije, prisrčno vabijo na Mednarodne dneve mineralov, fosilov in okolja, ki bodo potekali 14. in 15. maja.

17. pohod in tek Vogršček

pohodnika-podezelje-trta-2.jpg

V nedeljo, 17.7. Start ob 8.30 uri pri jezu Vogršček.Mednarodna prireditev, v okviru FIASP IN IVV. Na izbiro so proge na 6 – 12 – 16 km.

Najnovejše v tej rubriki

Pripravite se na Wings for Life s triatloncem Matejem Markovičem

markovic.jpg
četrtek, 3. april 2014

Ste pripravljeni na veliki majski tekaški dogodek? Tekaška sezona je tu, pred nami so lepi spomladanski dnevi in  še dober mesec za pripravo na odličen rezultat na WINGS FOR LIFE WORLD RUN. Vabimo vas, da trenirate skupaj z triatloncem Matej Markovičem, ki bo za vas pripravil nekoliko drugačen trening.

8. Br’stovska Špargljada, Koloosmica in Špargljev pohod

sparglji.jpg
sreda, 2. april 2014

Kdaj: nedelja, 6. april 2014

Na Rogli smuka za 1 evro

pomladnasmuka-po.jpg
sreda, 2. april 2014

V zadnjih dnevih obratovanja smučišča, se je Rogla odločila za prav posebno ugodnost. Za zaupanje in zvestobo v, ne ravno tipični sezoni, se bo smučarjem zahvalila z enotno dnevno smučarsko vozovnico za simboličen 1 evro.

Nov kozmetični salon v Atlantisu

bjutik.jpg
sreda, 2. april 2014

V predverju Vodnega mesta Atlantis v neposredni bližini mesta nakupov in zabave, je odprl vrata nov kozmetični salon Bjutik.

Split je mesto, ki je vredno obiska

split1.jpg
torek, 1. april 2014

Ameriški portal BuzzFeed je Split uvrstil med "19 najbolj šarmantnih mest, ki so vredni ogleda preden se odpravite na drugi svet". Nekatera izmed teh mest so Alberobello v Italiji, Santorini v Grčiji in Wengen v Švici.

Slovenija z aprilom bližje češkim in poljskim turistom

praga.jpg
torek, 1. april 2014

Slovenski nacionalni prevoznik Adria Airways z aprilom vzpostavlja novi letalski povezavi med Ljubljano in Prago ter Ljubljano in Varšavo.

Časovni stroj na Ljubljanskem gradu - od Emone do mestnega simbola

casovni_stroj.jpeg
torek, 1. april 2014

Podajte se na časovno popotovanje skozi šest prelomnih obdobij, ki so zaznamovala zgodovino Ljubljanskega gradu. Vodijo vas kostumirani grajski vodniki v vlogah različnih zgodovinskih osebnosti.

9. Luža na Krvavcu

luza.jpg
ponedeljek, 31. marec 2014

Sonce vedno bolj razvaja, sneg se topi in vse že kaže na pravo pomlad. S pričetkom pomladi so se začele tudi priprave na deveto, zdaj že legendarno Lužo, ki bo potekala ta vikend na Krvavcu.

Britanski geji na poročna potovanja v Slovenijo

otocec.jpg
ponedeljek, 31. marec 2014

Slovenija se je uvrstila na ekskluziven zemljevid želenih destinacij za potovanja britanskih gejev, ki se lahko po novem v Veliki Britaniji enakopravno poročajo.

Že tretja vseslovenska dobrodelna akcija zbiranja rabljenih očal

recikliraj_ocala.jpg
petek, 28. marec 2014

Akcija potekala od 27. marca do 23. maja 2014, očala pa je tudi letos možno oddati na območju celotne Slovenije in sicer v vseh 74 poslovalnicah podjetja Hofer, ki je že drugo leto zapored partner pri tem uspešnem projektu.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije