Novice

Nazaj na rubriko Novice
foto-utrinki-z-zaklj-_1.png

Foto utrinki z zaključne prireditve Naj wellness 2010

Datum: ponedeljek, 24. maj, 2010

Minuli petek smo bili v klubu Žafran v Termah Olimia priča sklepnemu dejanju akcije "Naj wellness 2010", ki je potekala pod okriljem radijske oddaje Dobro jutro, Slovenija že tretje leto zapored. Kako je prireditev potekala in kakšni so končni rezultati akcije, si oglejte v nadaljevanju.

   foto-utrinki-z-zaklj-_2.png  Župan Podčetrtka Peter Misja in Vasja Čretnik, vodja marketinga v termah Olimia sta preizkušala Wellness koktaile znanega barmana Aleša Ogrina. foto-utrinki-z-zaklj-_3.png Foto desno: Sabina Stipčič, vodja wellnessa in bazenov v Termah Olimia (levo) in Sonja Poljanšek Škrabec, lastnica Sunny Studia (v sredini), s prijateljico, so hitro našle skupne točke za pogovor.

foto-utrinki-z-zaklj-_5.png foto-utrinki-z-zaklj-_4.png 

Barbara Boh, direktorica Alpe Adria Media Marketinga, je zabavala Tineta Brodnjaka, prokurista Sava hotelov Bled (foto levo), Franci Potočnik, urednik oddaje "Dobro jutro, Slovenija" pa ekipo Energijskega wellness centra Arena (foto desno). foto-utrinki-z-zaklj-_6.png Ko je na oder stopila Alenka Vodušek, voditeljica oddaje Dobro jutro, Slovenija je šlo zares...

foto-utrinki-z-zaklj-_7.png foto-utrinki-z-zaklj-_8.png

Uradni del se je pričel s pozdravni govori, najprej je zbrane pozdravil župan Podčetrtka Peter Misja, nato Zdravko Počivalšek, direktor Term Olima, nato pa še Barbara Boh, direktorica Alpe Adria Media Marketinga. foto-utrinki-z-zaklj-_9.png Po pevskem nastopu Tine Gačnik - Tiane so bile na vrsti podelitve priznanj najboljšim v posameznih kategorijah.

cms_object_id_476 cms_object_id_477

V kategoriji "Rezidenti"  je priznanja podelil Franci Potočnik. Na sliki levo s Sonjo Poljanšek Škrabec, lastnico Sunny Studia, ki se je uvrstil na drugo mesto. Tretje mesto je zasedel wellness Harmonija, prvo pa Atlantis. Priznanje je prevzel Miha Rakar, direktor Vodnega mesta Atlantis. foto-utrinki-z-zaklj-_12.png V kategoriji "Turizem - mali" se je najvišje uvrstil Viatrium iz Šmarjeških toplic. Priznanje je iz rok Katje Blažič, urednice revije Wellness prevzela Vesna Janković, vodja sprostitvenega centra Vitarium. Na drugo mesto se je uvrstil Wellness Živa, na tretje pa Energijski welless center Arena.

foto-utrinki-z-zaklj-_13.png foto-utrinki-z-zaklj-_14.png

V kategoriji "Turizem - veliki" so se najbolje odrezali naši gostitelji, Terme Olimia. Priznanje je v njihovem imenu prevzela Sabina Stipčič, vodja wellnessa in bazenov, na drugo mesto se je uvrstil Wellness Park Laško (na sliki desno Janja Urankar, vodja wellnessa), na tretje pa Balnea iz Dolenjskih toplic. Priznanja je podelila ga. Slavka Gojčič, direktorica podjetja GoSpas in članica strokovne komisije. foto-utrinki-z-zaklj-_15.png

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

Že 200.000 sledilcev na družbenem omrežju Instagram @feelslovenia

feel_309835.jpg
petek, 29. maj 2020

Instagram profil @feelslovenia, ki je bil kreiran v letu 2012je v maju 2020 presegel zavidljivo mejo: sledi nam že več kot 200.000 uporabnikov. 

Pričetek obratovanja poletne sezone v Kranjski Gori

Kranjska Gora poleti
petek, 29. maj 2020

Danes v Kranjski Gori odpirajo poletno sezono, naslednji petek pa bo z obratovanjem pričel tudi bike park.

Danes se odpira Avto kino Domžale

film
četrtek, 28. maj 2020

Mestni kino Domžale bo danes ob 21. uri zagnal projekt Avto kino Domžale. Filme bodo predvajali na dvorišču nekdanje Metalke med občinsko stavbo in kulturnim domom.

Ameriški organizatorji potovanj pričakujejo vrnitev potovanj v Evropo v jesenskih mesecih

odgovorni_turizem-1.jpg
sreda, 27. maj 2020

Združenje ameriških organizatorjev potovanj (USTOA) je med aktivnimi člani izvedlo raziskavo  o načrtih za okrevanje in nadaljevanje poslovanja po COVID-19. 

Teden restavracij bo v juniju

kulinarika.jpeg
torek, 26. maj 2020

Pomladni teden restavracij se je zaradi pandemije z marca prestavil na junij. Med 12. in 21. junijem bo v restavracijah po vsej Sloveniji ponovno potekal pomladni Teden restavracij, eden najbolj množično obiskanih gurmanskih dogodkov v Sloveniji. Slovenska turistična organizacija (STO) k temu pomembnemu gastronomskemu dogodku pristopa na področju promocijskih aktivnosti.

Sejem na zraku

Knjige
ponedeljek, 25. maj 2020

Pridi, kupi knjigo, podpri slovenske založnike – V ŽIVO! Knjižni sejem s kavča se seli na prosto.

Air France bo junija ponovno letel iz Ljubljane

letalo.jpg
petek, 22. maj 2020

Letalska družba Air France z zadnjim tednom junija načrtuje ponovno vzpostavitev letov z ljubljanskega letališča. V Pariz bo z Letališča Jožeta Pučnika dvakrat na teden letelo letalo Embraer 190. Pri Air France varnost potnikov in letalskega osebja postavljajo na prvo mesto, zato bodo zanjo poskrbeli s sprejetimi strogimi zaščitnimi ukrepi.

WTTC – kako bo izgledala nova realnost potovanj?

letalski_potniki.jpg
četrtek, 21. maj 2020

Po napovedih WTTC bodo med prvimi, ki bodo začeli potovati, mlajši popotniki med 18 in 35 let. Novi standardi in protokoli pa bodo del nove realnosti potovanj vse dokler ne bo dostopno cepivo.

Trio kraških znamenitosti z novimi ugodnostmi za obiskovalce

skocjanske_jame.jpg
sreda, 20. maj 2020

Turistični ponudniki s kraškega območja; Kobilarna Lipica, Park Škocjanske jame in Park vojaške zgodovine bodo svoje sodelovanje pod blagovno znamko Trio kraških znamenitosti v kriznem obdobju še nadgradili.

Fotografski natečaj 2020 v Kozjanskem parku

Gozd
torek, 19. maj 2020

V kozjanskem parku tudi letos vabijo vse fotografske navdušence k sodelovanju na fotografskem natečaju, ki so ga letos poimenovali »Biodiverziteta – umetnost življenja« 2020.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije