Novice

Nazaj na rubriko Novice
foto-utrinki-z-zaklj-_1.png

Foto utrinki z zaključne prireditve Naj wellness 2010

Datum: ponedeljek, 24. maj, 2010

Minuli petek smo bili v klubu Žafran v Termah Olimia priča sklepnemu dejanju akcije "Naj wellness 2010", ki je potekala pod okriljem radijske oddaje Dobro jutro, Slovenija že tretje leto zapored. Kako je prireditev potekala in kakšni so končni rezultati akcije, si oglejte v nadaljevanju.

   foto-utrinki-z-zaklj-_2.png  Župan Podčetrtka Peter Misja in Vasja Čretnik, vodja marketinga v termah Olimia sta preizkušala Wellness koktaile znanega barmana Aleša Ogrina. foto-utrinki-z-zaklj-_3.png Foto desno: Sabina Stipčič, vodja wellnessa in bazenov v Termah Olimia (levo) in Sonja Poljanšek Škrabec, lastnica Sunny Studia (v sredini), s prijateljico, so hitro našle skupne točke za pogovor.

foto-utrinki-z-zaklj-_5.png foto-utrinki-z-zaklj-_4.png 

Barbara Boh, direktorica Alpe Adria Media Marketinga, je zabavala Tineta Brodnjaka, prokurista Sava hotelov Bled (foto levo), Franci Potočnik, urednik oddaje "Dobro jutro, Slovenija" pa ekipo Energijskega wellness centra Arena (foto desno). foto-utrinki-z-zaklj-_6.png Ko je na oder stopila Alenka Vodušek, voditeljica oddaje Dobro jutro, Slovenija je šlo zares...

foto-utrinki-z-zaklj-_7.png foto-utrinki-z-zaklj-_8.png

Uradni del se je pričel s pozdravni govori, najprej je zbrane pozdravil župan Podčetrtka Peter Misja, nato Zdravko Počivalšek, direktor Term Olima, nato pa še Barbara Boh, direktorica Alpe Adria Media Marketinga. foto-utrinki-z-zaklj-_9.png Po pevskem nastopu Tine Gačnik - Tiane so bile na vrsti podelitve priznanj najboljšim v posameznih kategorijah.

cms_object_id_476 cms_object_id_477

V kategoriji "Rezidenti"  je priznanja podelil Franci Potočnik. Na sliki levo s Sonjo Poljanšek Škrabec, lastnico Sunny Studia, ki se je uvrstil na drugo mesto. Tretje mesto je zasedel wellness Harmonija, prvo pa Atlantis. Priznanje je prevzel Miha Rakar, direktor Vodnega mesta Atlantis. foto-utrinki-z-zaklj-_12.png V kategoriji "Turizem - mali" se je najvišje uvrstil Viatrium iz Šmarjeških toplic. Priznanje je iz rok Katje Blažič, urednice revije Wellness prevzela Vesna Janković, vodja sprostitvenega centra Vitarium. Na drugo mesto se je uvrstil Wellness Živa, na tretje pa Energijski welless center Arena.

foto-utrinki-z-zaklj-_13.png foto-utrinki-z-zaklj-_14.png

V kategoriji "Turizem - veliki" so se najbolje odrezali naši gostitelji, Terme Olimia. Priznanje je v njihovem imenu prevzela Sabina Stipčič, vodja wellnessa in bazenov, na drugo mesto se je uvrstil Wellness Park Laško (na sliki desno Janja Urankar, vodja wellnessa), na tretje pa Balnea iz Dolenjskih toplic. Priznanja je podelila ga. Slavka Gojčič, direktorica podjetja GoSpas in članica strokovne komisije. foto-utrinki-z-zaklj-_15.png

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

31. Sejem turizma Alpe-Adria

aktivnosti-pohodnistvo.jpg
ponedeljek, 27. januar 2020

Od 29. januarja do 1. februarja se bo na GR odvila osrednja turistična sejemska prireditev v Sloveniji Natour Alpe-Adria, v ospredju katere je zeleni, aktivni turizem.

Prelomna 18. obletnica delovanja Term Snovik

snovik_kolaz.jpg
ponedeljek, 27. januar 2020

V soboto dopoldan je v Termah Snovik potekala 18. obletnica delovanja družbe. Najvišje ležeče slovenske terme so leta 2002 uradno odprla svoja vrata. Prijazne okolju, energetsko varčne in učinkovite terme je v tem obdobju obiskalo 2.511.000 gostov. Lansko leto so samo v mesecu avgustu imeli 9.130 nočitev, v oktobru 2019 pa zabeležili pol milijonto nočitev.

STO dobila novo vodjo predstavništva v Avstriji

Zana Marijan
ponedeljek, 27. januar 2020

Na mesto vodje predstavništva Slovenske turistične organizacije (STO) v Avstriji je bila imenovana Žana Marijan, ki s 1. februarjem začenja svoj štiriletni mandat na Dunaju. Jan Ciglenečki, ki je predstavništvo STO vodil od leta 1998, slovenski turizem pa na Dunaju predstavljal že od leta 1994, s koncem letošnjega januarja odhaja v pokoj.

Potovalni trendi v 2020, pisani na kožo Sloveniji

kulinarika.JPG
petek, 24. januar 2020

Člani mednarodnega združenja AIRTH - Alianse inovatorjev in raziskovalcev v turizmu in hotelirstvu, ki sodeluje tudi pri izvedbi pozivov Sejalec in Snovalec, so sestavili izbor petih najbolj pomembnih potovalnih trendov v letu 2020.

New York Times uvrstil pohodniško pot Julijana na seznam 52 krajev za leto 2020

Kranjska Gora
četrtek, 23. januar 2020

Medijski gigant The New York Times je objavil seznam 52 krajev za leto 2020, na katerem je tudi slovenska pohodniška daljinska pot Juliana. Glavna tema letošnjega izbora je bila trajnost in o Sloveniji so zapisali, da so Slovenci "verjetno najbolj ekološko ozaveščen narod na svetu".

Dobrodelno 24-urno kolesarjenje z Markom Balohom

baloh.jpg
četrtek, 23. januar 2020

V Športnem centru Millenium v BTC Cityju Ljubljana se bo ponovno kolesarilo za dober namen. Marko Baloh, slovenski ultra-maratonski kolesar, bo že petnajstič sedel na kolo za polnih 24 ur.

Smučarski čevlji Salomon S/PRO

Salomon SPRO
četrtek, 23. januar 2020

Visoka zmogljivost, nizka teža in vrhunski oprijem. To so značilnosti, po katerih je bila v zadnjem desetletju poznana linija SALOMON smučarskih čevljev, ki je za sezono 2019 dobila novo ime.

Tečaj prostega potapljanja za najmlajše v Atlantisu

Atlantis potapljanje
sreda, 22. januar 2020

Tečaj bo vodil Samo Jeranko, ki je aktualni svetovni podprvak v prostem potapljanju, mednarodno priznan inštruktor in velik ljubitelj morja.

Fraport leto 2019 zaključil z 1,72 milijoni potnikov in posodobljeno infrastrukturo

Letalo
sreda, 22. januar 2020

Leto 2019 so na ljubljanskem letališču zaznamovale velike spremembe v strukturi prometa in zajetne naložbe v letališko infrastrukturo, med katerimi izstopa začetek gradnje novega terminala. Leto 2019 so zaključili z 1.721.355 potniki, kar je pet odstotkov manj kot v letu 2018.

Cene pavšalov na Hrvaškem za kamping sezono 2020

Kamp banovci
sreda, 22. januar 2020

Na portalu Avtokampi.si so preverili cene pavšalov v hrvaških kampih ob morju za sezono 2020. Nekateri kampi so cene nekoliko bolj podražili npr. kampi Valkanela, Polari, Selce, Park Soline ... številni kampi pa so pavšalne cene pustili enake kot lani.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije