Novice

Nazaj na rubriko Novice
foto-utrinki-z-zaklj-_1.png

Foto utrinki z zaključne prireditve Naj wellness 2010

Datum: ponedeljek, 24. maj, 2010

Minuli petek smo bili v klubu Žafran v Termah Olimia priča sklepnemu dejanju akcije "Naj wellness 2010", ki je potekala pod okriljem radijske oddaje Dobro jutro, Slovenija že tretje leto zapored. Kako je prireditev potekala in kakšni so končni rezultati akcije, si oglejte v nadaljevanju.

   foto-utrinki-z-zaklj-_2.png  Župan Podčetrtka Peter Misja in Vasja Čretnik, vodja marketinga v termah Olimia sta preizkušala Wellness koktaile znanega barmana Aleša Ogrina. foto-utrinki-z-zaklj-_3.png Foto desno: Sabina Stipčič, vodja wellnessa in bazenov v Termah Olimia (levo) in Sonja Poljanšek Škrabec, lastnica Sunny Studia (v sredini), s prijateljico, so hitro našle skupne točke za pogovor.

foto-utrinki-z-zaklj-_5.png foto-utrinki-z-zaklj-_4.png 

Barbara Boh, direktorica Alpe Adria Media Marketinga, je zabavala Tineta Brodnjaka, prokurista Sava hotelov Bled (foto levo), Franci Potočnik, urednik oddaje "Dobro jutro, Slovenija" pa ekipo Energijskega wellness centra Arena (foto desno). foto-utrinki-z-zaklj-_6.png Ko je na oder stopila Alenka Vodušek, voditeljica oddaje Dobro jutro, Slovenija je šlo zares...

foto-utrinki-z-zaklj-_7.png foto-utrinki-z-zaklj-_8.png

Uradni del se je pričel s pozdravni govori, najprej je zbrane pozdravil župan Podčetrtka Peter Misja, nato Zdravko Počivalšek, direktor Term Olima, nato pa še Barbara Boh, direktorica Alpe Adria Media Marketinga. foto-utrinki-z-zaklj-_9.png Po pevskem nastopu Tine Gačnik - Tiane so bile na vrsti podelitve priznanj najboljšim v posameznih kategorijah.

cms_object_id_476 cms_object_id_477

V kategoriji "Rezidenti"  je priznanja podelil Franci Potočnik. Na sliki levo s Sonjo Poljanšek Škrabec, lastnico Sunny Studia, ki se je uvrstil na drugo mesto. Tretje mesto je zasedel wellness Harmonija, prvo pa Atlantis. Priznanje je prevzel Miha Rakar, direktor Vodnega mesta Atlantis. foto-utrinki-z-zaklj-_12.png V kategoriji "Turizem - mali" se je najvišje uvrstil Viatrium iz Šmarjeških toplic. Priznanje je iz rok Katje Blažič, urednice revije Wellness prevzela Vesna Janković, vodja sprostitvenega centra Vitarium. Na drugo mesto se je uvrstil Wellness Živa, na tretje pa Energijski welless center Arena.

foto-utrinki-z-zaklj-_13.png foto-utrinki-z-zaklj-_14.png

V kategoriji "Turizem - veliki" so se najbolje odrezali naši gostitelji, Terme Olimia. Priznanje je v njihovem imenu prevzela Sabina Stipčič, vodja wellnessa in bazenov, na drugo mesto se je uvrstil Wellness Park Laško (na sliki desno Janja Urankar, vodja wellnessa), na tretje pa Balnea iz Dolenjskih toplic. Priznanja je podelila ga. Slavka Gojčič, direktorica podjetja GoSpas in članica strokovne komisije. foto-utrinki-z-zaklj-_15.png

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

Aktivne jesenske počitnice v Atlantisu

aktivne-zimske-pocitnice-v-atlantisu-s-sportnim-pridihom-olimpijskih-iger.jpg
ponedeljek, 21. oktober 2019
 

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin. Vsem, ki boste prijavili otroke za vse tri dni varstva, priznajo 5% popust.

Jubilejni 50. Narava-zdravje

Košara jabolk
ponedeljek, 21. oktober 2019

Sejem za zdrav življenjski slog bo predstavljal svojo ponudbo prek vsebinskih sklopov Prehrana – Zdravje – Gibanje – Naravna kozmetika in wellness – Zeleno sobivanje od 23. do 26. oktobra.

Novosti v zimskem voznem redu letov z Brnika

letalo.jpg
petek, 18. oktober 2019

Prihod na ljubljansko letališče so za zimski vozni red že napovedali prevozniki Lufthansa, SWISS in Brussels Airlines z leti v Frankfurt, München, Zürich in Bruselj, obstoječi prevozniki pa bodo obseg letenja občutno povečali.

Hotel Cerkno bo dobil novo podobo

cerkno-3.jpg
petek, 18. oktober 2019

V Hotelu in smučišču Cerkno, družbi, ki jo je pred dvema letoma prevzel Marjan Batagelj, se že v prihodnjem letu obetajo korenite spremembe. Obnova naj bi trajala tri leta, za investicijo pa bodo odšteli sedem milijonov evrov.

Terme Snovik zabeležile pol milijona nočitev

snovik_poletje1.jpg
četrtek, 17. oktober 2019

V Termah Snovik so včeraj praznovali pomembno prelomnico, saj so zabeležili pol milijona nočitev. Spodbudna novica in hkrati tudi obveza, da bodo tudi v prihodnje skrbeli za kakovost svojih storitev in zadovoljstvo gostov. Nad pozornostjo presenečeni gostji iz okolice Maribora, ki je v Termah Snovik bivala prvič, so podarili prav posebno darilo.

Praznovanje izolske legende

izola_panorama.jpg
četrtek, 17. oktober 2019

Letošnji Praznik izolskega čudeža, s katerim domačini obujajo tradicionalni krajevni praznik, bo vključeval veslaška tekmovanja, obujanje starodavne legende in kulturni program. Na stojnicah pa ne bo manjkalo domačih dobrot.

Čokoljana - tržnica čokolade

cokoljana.png
sreda, 16. oktober 2019

Na sejmu čokolade, ki bo 19. oktobra potekal na osrednji ljubljanski tržnici, bodo svoje izdelke prodajali priznani izdelovalci čokolade, pa tudi manjše butične čokoladnice in slaščičarne.

Podelili smo priznanja zmagovalcem akcije »Naj kopališče 2019«

Naj kopališče 2019
sreda, 16. oktober 2019

Že 29. let zapored kopalke in kopalci slovenskih kopališč čez vse poletje izbirajo najboljša in jih tako nagradijo za izboljšanje ponudbe in skrbnost. Na gradu Rače so danes na slavnostni prireditvi podelili priznanja najboljšim v šestih kategorijah, te nazive so pridobili Aqualuna Term Olimia, Terme Vivat in Terme Paradiso, Velenjska plaža, Letno kopališče Celje in Vodno mesto Atlantis. Akcija »Naj kopališče 2019« poteka v organizaciji RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom »Dobro jutro, Slovenija« na več radijskih postajah po vsej Sloveniji.

Z Nomago InterCity do Salzburga, Gradca, Zagreba in Beljaka že za 1 evro

mladi.jpg
torek, 15. oktober 2019

Nomago začenja z akcijo »Potuj po Evropi za samo 1 €«, v okviru katere bo potnikom na mednarodnih linijah Nomago InterCity na razpolago 1000 vozovnic po 1 evro. Potniki iz okolice Ljubljane, Maribora in Bleda bodo lahko z Nomago InterCity po posebni ceni med drugim potovali v Zagreb, Beljak, Gradec in Salzburg.

Festival Borštnikovo srečanje

orientalski_ples.jpg
ponedeljek, 14. oktober 2019

Festival Borštnikovo srečanje je osrednji slovenski gledališki festival, ki že več kot pol stoletja bogati slovenski gledališki in kulturni prostor. V letošnjem letu poteka med 14. in 27. oktobrom, ko si lahko najrazličnejše uprizoritve, predstave, performanse in druge dogodke ogledate na različnih lokacijah. V zadnjih letih organizatorji namreč oživljajo pozabljene zgradbe, dvorišča pa spreminjajo v odre in tako ustvarjajo urbani mestni vrvež.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije