Novice

Nazaj na rubriko Novice
foto-organizatorji-640x480.jpg

Na 2. dobrodelni prireditvi Naše veliko srce zbrali 2.850 evrov

Datum: ponedeljek, 14. februar, 2011
Vključenost v lokalno okolje v družbi Terme 3000 izražajo na različne načine, tudi z dobrodelnostjo. Tako tudi v letošnjem letu nadaljujejo z družbeno odgovornimi aktivnostmi. K organizaciji druge dobrodelne prireditve Naše veliko srce sta ob Rotary klubu Martjanci in Lions klubu Murska Sobota letos pristopila tudi Lions kluba iz Ljutomera in Lendave.

V sozvočju praznika ljubezni je prijetno druženje z dobrodelno noto potekalo 11. februarja v restavraciji hotela Termal. Ob spremljavi izbrane kulinarike so za prijeten večer, ki se ga je udeležilo okoli 150 udeležencev, poskrbeli številni nastopajoči. Dobrodelno noto so izrazili z nastopom brez honorarja, k dobrodelnemu skladu pa so prispevala tudi okoliška podjetja s prispevki za dobrodelni srečelov. S prodajo vstopnic in srečelova so organizatorji  uspeli zbrati 2.850 evrov. Namenili jih bodo nakupu prilagojenega kolesa, ki bo najstniku Timiju iz Murske Sobote pomagal doživeti lepote in radosti otroškega kolesarjenja.

»V Termah 3000 se zavedamo odgovornosti do okolja, v katerem delujemo, in da brez sodelovanja ne moremo biti dolgoročno uspešni. Ustvarjamo doživetja v tesni povezavi z lokalnim okoljem, kjer podpiramo številne organizacije in projekte na področju športa, kulture, izobraževanja in dobrodelnosti. Vnovič smo potrdili, da ima tvorno sodelovanje turizma, humanitarnih organizacij, lokalnega gospodarstva in drugih organizacij, medijev in udeležencev prireditve, NAJVEČJE SRCE. Samo s  povezovanjem lahko soustvarjamo edinstvene in srčne prekmurske zgodbe,« je na prireditvi v uvodnem nagovoru izpostavila Vesna Maučec, direktorica hotela Termal in Ajda.

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

UNWTO: usklajevanje je ključno za okrevanje

UNWTO
sreda, 28. oktober 2020

Dosledni in usklajeni potovalni protokoli, okrepljeni varnostni ukrepi ter zaščita delovnih mest so ključni elementi, ki so potrebni za ponovni zagon turizma. Svetovna turistična organizacija je na srečanju globalnega kriznega odbora za turizem ponovno opozorila, da je za trajnostno okrevanje sektorja potrebno sodelovanje.

Novo doživetje: Lov na zaklad na gradu Podsreda

podsreda.jpg
sreda, 28. oktober 2020

Poleg ogleda srednjeveškega gradu, ki na ogled postavlja številne zanimive razstave in zgodovinske prostore, je od sedaj na gradu Podsreda mogoče tudi sodelovanje v zabavni grajski pustolovščini – Lov na zaklad na gradu Podsreda.

Osrednja turistična borza WTM letos na spletu

wtm_nagrade.jpg
torek, 27. oktober 2020

Ena največjih globalnih turističnih borz World Travel Market London bo v letošnjem letu potekala v virtualni obliki. Na voljo je še nekaj prostih mest za prijavo slovenskih turističnih ponudnikov.

V osmih mesecih 845 milijonov evrov iz naslova izvoza potovanj

denar
torek, 27. oktober 2020

Banka Slovenije je objavila vrednost izvoza potovanj za obdobje od januarja do avgusta letos, ki znaša 845,62 milijonov evrov, kar je za 55,4 odstotkov manj kot v enakem obdobju leta 2019.

Kolesarska aplikacija Rouvy pripravila virtualni kolesarski I FEEL SLOVENIA izziv

Kolesar
ponedeljek, 26. oktober 2020

Medtem ko naši kolesarji zopet premikajo mejnike na letošnji Vuelti, je virtualna kolesarska aplikacija Rouvy pripravila virtualni kolesarski izziv I FEEL SLOVENIA.

Spremljajte pravljične pripovedi o Sloveniji

gozd_pokl214134.bmp
ponedeljek, 26. oktober 2020

Kreativne in atraktivne vsebine zgodb oz. Stories krovnega turističnega Instagram profila Feel Slovenia so od leta 2018 dosegle že več kot 24 milijonov uporabnikov širom celega sveta. S priznanjem "Golden City Gate" nagrajeni profil spremlja že več kot 218 tisoč sledilcev.

Letos malce drugačna razglasitev nagrajencev akcije Naj wellness 2019/20

Priznanja wellness
sobota, 24. oktober 2020

Laskavi nazivi za Naj wellness 2019/2020, ki so bili podeljeni na podlagi skupno več kot 15.500 prejetih glasov, so tokrat šli v Wellness Orhidelia Term Olimia, Wellness Paradiso iz Dobove, mariborsko Oazo miru, Wellness Vodnega mesta Atlantis in Wellness Lara z Jelenovega grebena.

Jutri razglasitev najbolj priljubljenih centrov dobrega počutja

Logo_naj_wellness
petek, 23. oktober 2020

V jutrišnji oddaji Dobro jutro, Slovenija, ki jo lahko poslušate ob 9.25 na Radio SI bodo premierno objavljeni prejemniki nazivov Naj wellness sezone 2019/2020.

Puklavec Family Wines že četrtič postal Vinar leta

Vino
petek, 23. oktober 2020

Na 46. ocenjevanju Vino Slovenija Gornja Radgona je vinska klet Puklavec Family Wines že četrtič osvojila laskavi naslov Vinar leta.

TZ Izola vzpodbuja razvoj enogastronomske ponudbe destinacije

izola_soncno_nabrezje.jpg
četrtek, 22. oktober 2020

Turistično združenje Izola za turistično gospodarstvo v mesecu oktobru pripravja prvo kulinarično akademijo ter izvaja zanimiva predavanja strokovnjakov s področja eno-gastronomije in predavanja iz različnih razvojnih področij.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije