Novice

Nazaj na rubriko Novice
naziv-naj-wellness-2-_1.png

Naziv "Naj wellness 2010" za Orhidelio, Vitarium in Atlantis

Datum: sobota, 22. maj, 2010

Z razglasitvijo rezultatov in podelitvijo priznanj najboljšim velneškim centrom pri nas se je končala akcija »Naj wellness 2010«, ki je letos potekala že tretje leto zapored. Zmagovalni velneški centri v treh kategorijah so, po mnenju obiskovalcev in strokovne komisije, postali: Wellness Orhidelia v Termah Olimia, Vitarium Spa & Clinique v Šmarjeških toplicah in Vodno mesto Atlantis iz Ljubljane.

Pod okriljem podjetja Alpe Adria Media Marketing je izbor »Naj wellness« letos potekal tretje leto zapored. »V treh mesecih je ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« predstavila 19. sodelujočih slovenskih velneških centrov. Zanje je bilo prejetih več kot 8.000 glasov, svoje ocene pa je dodala strokovna komisija,« je ob zaključku akcije »Naj wellness 2010« povedala Barbara Boh, direktorica podjetja Alpe Adria Media Marketing. Končna uvrstitev sodelujočih velneških centrov je tako ponderirana ocena javnosti in strokovne komisije.

»Tudi v letošnjem letu strokovna komisija obiskovala in ocenjevala sodelujoče velneške centre. Elementi, ki smo jih upoštevali pri ocenjevanju, so vključevali vse od ocene storitev, komunikacije, do čistoče in infrasturkture samega velneškega centra.  Zanimivo je predvsem to, da so se ocene  letošnjega leta razlikovale od tistih izpred leta poprej, kar pomeni, da so nekateri velneški centri izboljšali svojo ponudbo. Tako je tiste najboljše odlikovala strokovno in korektno opravljena storitev ter celostna ponudba, ki je premišljeno in ciljno izdelana. Akcija »Naj wellness« se bo nadaljevala tudi prihodnje leto in upamo, da bo še več velneških centrov pristopilo k akciji, saj je velika medijska odzivnost pokazala pravilno usmeritev akcije, ki naj vodi v še večjo kakovost velneških centrov« nam je povedala Katja Blažič, urednica revije Wellness, ki je bila skupaj z mag. Slavko Gojčič članica strokovne komisije.

Priznanja »Naj wellness 2010« so bila podeljena v treh kategorijah. V kategoriji turizem veliki je zmagal Wellness Orhidelia v Termah Olimia, ki je prejel tudi največ glasov obiskovalcev. Na drugo mesto so se povzpeli v Thermani Laško, na tretje pa v Wellness centru Balnea v Dolenjskih toplicah. V kategoriji turizem mali so se zmage veselili v velneškem centru Vitarium Spa & Clinique v Šmarjeških toplicah, drugo mesto je osvojil Wellness Živa v hotelu Golf na Bledu, tretje mesto pa je pripadlo Energijskemu wellness centru Arena v hotelu Arena v Mariboru. V kategoriji rezidenti je prvo mesto osvojilo Vodno mesto Atlantis iz Ljubljane, drugo mesto Sunny Studio iz Ljubljane in tretje Wellness Harmonija iz Mengeša.

Izbor »Naj wellness« iz leta v leto dokazuje, da je pomemben kažipot slehernemu posamezniku pri izbiri obiskov velneških centrov, v katerih naj se počuti prijetno in zaželeno, kar lahko vpliva tudi na spremembo njegovega življenjskega sloga. Strokovna ocena je dodana vrednost, ki naj pomaga ponudnikom pri dilemah, ki se nanašajo na opredeljevanje in oblikovanje velneške ponudbe.

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

Salomon smučarski testi - preizkusi zimske novosti

Salomon 2019 smuči
sreda, 29. januar 2020

Salomon je inovativna blagovna znamka, ki uvaja revolucionarne pristope k oblikovanju smuči in tudi letos je pripravljenih obilico novosti. Zavedajo se, da je težko slediti vsem novim trendom na trgu, še težje pa se je odločiti za primeren nakup, med poplavo najrazličnejših modelov ter proizvajalcev smuči.

23. Tradicionalni pohod in turni smuk na Galetovec

Galetovec_pohod
sreda, 29. januar 2020

02.02.2020  /  08:30h  /  Zborno mesto: Dom krajanov Bohinjska Bela

Atomic Redster X: tehnologija svetovnega pokala na smučišču

RedsterX 2019
sreda, 29. januar 2020

Novost letošnje sezone so smuči Redster X, ki bodo s povečano širino lahko prenesle vse vrste smučarskih pogojev. S svojim igrivim karakterjem so prepričale tudi Benjamina Reicha, ki bo v letošnji sezoni ambasador tega modela.

Sejmi okusov

festival_kulinarike1.jpg
torek, 28. januar 2020

Kot vsa leta doslej vas bodo tudi letos na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani domači in tuji razstavljalci pričakali z bogatim razstavnim programom, tehnološkimi in drugimi novostmi ter raznovrstnimi degustacijami in drugimi oblikami promocij oz. prezentacij.

Posvet Kako varneje in bolje pripravljeni v gore

na_lepse_gore.jpg
torek, 28. januar 2020

Planinska zveza Slovenije (PZS) 30. januarja ob 11. uri na sejmu Alpe-Adria organizira posvet "Kako varneje in bolje pripravljeni v gore", v popoldanskem času pa slovesno podelitev priznanj najuspešnejšim v alpinizmu, športnem in lednem plezanju ter turnem smučanju v letu 2019.

Nagrajenci akcije Naj wellness

Logo_naj_wellness
torek, 28. januar 2020

Za tiste, ki glasujejo v akciji Naj wellness smo pripravili lepe nagrade. Žrebamo vsak teden!

31. Sejem turizma Alpe-Adria

aktivnosti-pohodnistvo.jpg
ponedeljek, 27. januar 2020

Od 29. januarja do 1. februarja se bo na GR odvila osrednja turistična sejemska prireditev v Sloveniji Sejem Alpe-Adria, v ospredju katere je zeleni, aktivni turizem.

Prelomna 18. obletnica delovanja Term Snovik

snovik_kolaz.jpg
ponedeljek, 27. januar 2020

V soboto dopoldan je v Termah Snovik potekala 18. obletnica delovanja družbe. Najvišje ležeče slovenske terme so leta 2002 uradno odprla svoja vrata. Prijazne okolju, energetsko varčne in učinkovite terme je v tem obdobju obiskalo 2.511.000 gostov. Lansko leto so samo v mesecu avgustu imeli 9.130 nočitev, v oktobru 2019 pa zabeležili pol milijonto nočitev.

STO dobila novo vodjo predstavništva v Avstriji

Zana Marijan
ponedeljek, 27. januar 2020

Na mesto vodje predstavništva Slovenske turistične organizacije (STO) v Avstriji je bila imenovana Žana Marijan, ki s 1. februarjem začenja svoj štiriletni mandat na Dunaju. Jan Ciglenečki, ki je predstavništvo STO vodil od leta 1998, slovenski turizem pa na Dunaju predstavljal že od leta 1994, s koncem letošnjega januarja odhaja v pokoj.

Potovalni trendi v 2020, pisani na kožo Sloveniji

kulinarika.JPG
petek, 24. januar 2020

Člani mednarodnega združenja AIRTH - Alianse inovatorjev in raziskovalcev v turizmu in hotelirstvu, ki sodeluje tudi pri izvedbi pozivov Sejalec in Snovalec, so sestavili izbor petih najbolj pomembnih potovalnih trendov v letu 2020.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije