Novice

Nazaj na rubriko Novice
naziv-naj-wellness-2-_1.png

Naziv "Naj wellness 2010" za Orhidelio, Vitarium in Atlantis

Datum: sobota, 22. maj, 2010

Z razglasitvijo rezultatov in podelitvijo priznanj najboljšim velneškim centrom pri nas se je končala akcija »Naj wellness 2010«, ki je letos potekala že tretje leto zapored. Zmagovalni velneški centri v treh kategorijah so, po mnenju obiskovalcev in strokovne komisije, postali: Wellness Orhidelia v Termah Olimia, Vitarium Spa & Clinique v Šmarjeških toplicah in Vodno mesto Atlantis iz Ljubljane.

Pod okriljem podjetja Alpe Adria Media Marketing je izbor »Naj wellness« letos potekal tretje leto zapored. »V treh mesecih je ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« predstavila 19. sodelujočih slovenskih velneških centrov. Zanje je bilo prejetih več kot 8.000 glasov, svoje ocene pa je dodala strokovna komisija,« je ob zaključku akcije »Naj wellness 2010« povedala Barbara Boh, direktorica podjetja Alpe Adria Media Marketing. Končna uvrstitev sodelujočih velneških centrov je tako ponderirana ocena javnosti in strokovne komisije.

»Tudi v letošnjem letu strokovna komisija obiskovala in ocenjevala sodelujoče velneške centre. Elementi, ki smo jih upoštevali pri ocenjevanju, so vključevali vse od ocene storitev, komunikacije, do čistoče in infrasturkture samega velneškega centra.  Zanimivo je predvsem to, da so se ocene  letošnjega leta razlikovale od tistih izpred leta poprej, kar pomeni, da so nekateri velneški centri izboljšali svojo ponudbo. Tako je tiste najboljše odlikovala strokovno in korektno opravljena storitev ter celostna ponudba, ki je premišljeno in ciljno izdelana. Akcija »Naj wellness« se bo nadaljevala tudi prihodnje leto in upamo, da bo še več velneških centrov pristopilo k akciji, saj je velika medijska odzivnost pokazala pravilno usmeritev akcije, ki naj vodi v še večjo kakovost velneških centrov« nam je povedala Katja Blažič, urednica revije Wellness, ki je bila skupaj z mag. Slavko Gojčič članica strokovne komisije.

Priznanja »Naj wellness 2010« so bila podeljena v treh kategorijah. V kategoriji turizem veliki je zmagal Wellness Orhidelia v Termah Olimia, ki je prejel tudi največ glasov obiskovalcev. Na drugo mesto so se povzpeli v Thermani Laško, na tretje pa v Wellness centru Balnea v Dolenjskih toplicah. V kategoriji turizem mali so se zmage veselili v velneškem centru Vitarium Spa & Clinique v Šmarjeških toplicah, drugo mesto je osvojil Wellness Živa v hotelu Golf na Bledu, tretje mesto pa je pripadlo Energijskemu wellness centru Arena v hotelu Arena v Mariboru. V kategoriji rezidenti je prvo mesto osvojilo Vodno mesto Atlantis iz Ljubljane, drugo mesto Sunny Studio iz Ljubljane in tretje Wellness Harmonija iz Mengeša.

Izbor »Naj wellness« iz leta v leto dokazuje, da je pomemben kažipot slehernemu posamezniku pri izbiri obiskov velneških centrov, v katerih naj se počuti prijetno in zaželeno, kar lahko vpliva tudi na spremembo njegovega življenjskega sloga. Strokovna ocena je dodana vrednost, ki naj pomaga ponudnikom pri dilemah, ki se nanašajo na opredeljevanje in oblikovanje velneške ponudbe.

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

Že 200.000 sledilcev na družbenem omrežju Instagram @feelslovenia

feel_309835.jpg
petek, 29. maj 2020

Instagram profil @feelslovenia, ki je bil kreiran v letu 2012je v maju 2020 presegel zavidljivo mejo: sledi nam že več kot 200.000 uporabnikov. 

Pričetek obratovanja poletne sezone v Kranjski Gori

Kranjska Gora poleti
petek, 29. maj 2020

Danes v Kranjski Gori odpirajo poletno sezono, naslednji petek pa bo z obratovanjem pričel tudi bike park.

Danes se odpira Avto kino Domžale

film
četrtek, 28. maj 2020

Mestni kino Domžale bo danes ob 21. uri zagnal projekt Avto kino Domžale. Filme bodo predvajali na dvorišču nekdanje Metalke med občinsko stavbo in kulturnim domom.

Ameriški organizatorji potovanj pričakujejo vrnitev potovanj v Evropo v jesenskih mesecih

odgovorni_turizem-1.jpg
sreda, 27. maj 2020

Združenje ameriških organizatorjev potovanj (USTOA) je med aktivnimi člani izvedlo raziskavo  o načrtih za okrevanje in nadaljevanje poslovanja po COVID-19. 

Teden restavracij bo v juniju

kulinarika.jpeg
torek, 26. maj 2020

Pomladni teden restavracij se je zaradi pandemije z marca prestavil na junij. Med 12. in 21. junijem bo v restavracijah po vsej Sloveniji ponovno potekal pomladni Teden restavracij, eden najbolj množično obiskanih gurmanskih dogodkov v Sloveniji. Slovenska turistična organizacija (STO) k temu pomembnemu gastronomskemu dogodku pristopa na področju promocijskih aktivnosti.

Sejem na zraku

Knjige
ponedeljek, 25. maj 2020

Pridi, kupi knjigo, podpri slovenske založnike – V ŽIVO! Knjižni sejem s kavča se seli na prosto.

Air France bo junija ponovno letel iz Ljubljane

letalo.jpg
petek, 22. maj 2020

Letalska družba Air France z zadnjim tednom junija načrtuje ponovno vzpostavitev letov z ljubljanskega letališča. V Pariz bo z Letališča Jožeta Pučnika dvakrat na teden letelo letalo Embraer 190. Pri Air France varnost potnikov in letalskega osebja postavljajo na prvo mesto, zato bodo zanjo poskrbeli s sprejetimi strogimi zaščitnimi ukrepi.

WTTC – kako bo izgledala nova realnost potovanj?

letalski_potniki.jpg
četrtek, 21. maj 2020

Po napovedih WTTC bodo med prvimi, ki bodo začeli potovati, mlajši popotniki med 18 in 35 let. Novi standardi in protokoli pa bodo del nove realnosti potovanj vse dokler ne bo dostopno cepivo.

Trio kraških znamenitosti z novimi ugodnostmi za obiskovalce

skocjanske_jame.jpg
sreda, 20. maj 2020

Turistični ponudniki s kraškega območja; Kobilarna Lipica, Park Škocjanske jame in Park vojaške zgodovine bodo svoje sodelovanje pod blagovno znamko Trio kraških znamenitosti v kriznem obdobju še nadgradili.

Fotografski natečaj 2020 v Kozjanskem parku

Gozd
torek, 19. maj 2020

V kozjanskem parku tudi letos vabijo vse fotografske navdušence k sodelovanju na fotografskem natečaju, ki so ga letos poimenovali »Biodiverziteta – umetnost življenja« 2020.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije