Novice

Nazaj na rubriko Novice
sankanje.png

Nočno sankanje na Krvavcu

Datum: sreda, 22. december, 2010
Novost v letošnji sezoni – Nočno sankanje bo potekalo po delno osvetljeni progi, ki bo posebej za nočno sankanje pripravljena ob petkih in sobotah zvečer, prvič v soboto, 25. 12. 2010.

Za ta namen bo 4-sedežnica Tiha dolina obratovala od 16.30 do 18.30 ure, kabinska žičnica za povratek v dolino do 19. ure. Veselo vzdšuje v času večernega sankanja obljubljajo tudi pri vseh gostinskih objektih na smučišču. Program izvajajo v sodelovanju s podjetjem Koren sports.

Cenik:

-          Nočno sankanje, odrasli: 20 eur

-          Nočno sankanje, otroci: 14 eur

-          Nočno sankanje, mladi, seniorji: 18 eur

V ceni je vključen dostop in sestop s kabinsko žičnico in neomejeno število voženj s 4-sedežnico Tiha dolina. Z nakupom vozovnice za nočno sankanje je izposoja sani pri Koren sports na Krvavcu brezplačna.

Vozovnice si lahko priskrbite na blagajni na spodnji postaji kabinske žičnice ali v izposojevalnici sani Koren sports pri spodnji postaji 4-sedežnice Tiha dolina. Izposoja sani je v izposojevalnici sani Koren sports pri spodnji postaji 4-sedežnice Tiha dolina.

 

UGODNOST ZA IMETNIKE SEZONSKIH SMUČARSKIH VOZOVNIC KRVAVEC-ROGLA 2010/11

Imetniki letošnjih sezonskih smučarskih vozovnic Krvavec-Rogla 2010/11 v času nočnega sankanja uporabljajo kabinsko žičnico in 4-sedežnico Tiha dolina brezplačno.

V primeru slabih vremenskih razmer (megla, veter, sneženje, dež) se progam »Nočno sankanje na Krvavcu« ne izvaja, naprave obratujejo po veljavnem urniku obratovanja.

 

RTC Krvavec

 

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

Za naziv Sejalec 2020 se poteguje 7 polfinalistov

Sejalec
torek, 11. avgust 2020

Znanih je 7 polfinalistov, ki se potegujejo za naziv Sejalec 2020 za najbolj ustvarjalne in inovativne dosežke v slovenskem turizmu.

TrNOVfest

trnfest.jpg
torek, 11. avgust 2020

Eden največjih in najstarejših ljubljanskih festivalov Trnovfest, bo letos praznoval že devetindvajseto obletnico na stalni lokaciji v Trnovem, na dvorišču Centra slovanskih kultur France Prešeren.

Hotel Grad Otočec postal član mreže za butični in luksuzni turizem Virtuoso

Grad Otočec
ponedeljek, 10. avgust 2020

Petzvezdični hotel Grad Otočec je bil julija sprejet v ugledno združenje Virtuoso Travel, vodilno mednarodno mrežo, specializirano za področje butične in luksuzne potovalne in turistične ponudbe.

Kamfest

kamfest
ponedeljek, 10. avgust 2020

V soboto se je s prvimi festivalskimi dogodki začel Kamfest 2020. Vse do sobote, 15. avgusta, bo mesto migalo v ritmih enega večjih letošnjih slovenskih festivalov. Kamnik bo zavzelo prek 50 dogodkov, ki bodo polnili festivalska prizorišča.

STO pričela s pošiljanjem posebnega gastronomskega novičnika

kulinarika-2.jpg
petek, 7. avgust 2020

Pretekli teden je bil naročnikom poslan prvi tematski novičnik, poln okusnih vsebin. Z novičnikom, ki je bil poslan v slovenskem in angleškem jeziku, STO segmentirano nagovarja ciljne skupine, katerih primarni motiv za obisk destinacije je gastronomija.

Poletni lutkovni pristan

Lutke
petek, 7. avgust 2020

Festival z zanimivim programom, ki ponuja najboljše tuje in domače lutkovne predstave za otroke in odrasle.

Kreme za sončenje: cena ne odraža kakovosti

sonce.jpg
petek, 7. avgust 2020

Test sredstev za zaščito pred soncem za otroke: zaščita dobra, vodoodpornost vprašljiva

Nagradna igra Na lepše - Povej mi skrivnost

Soča
četrtek, 6. avgust 2020

V turistični oddaji Na lepše ter na njihovih spletnih omrežjih Instagram in Facebook se je v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo pričela nagradna igra v kateri se lahko potegujete za privlačne nagrade.

Dnevi odprtih vrat slovenskih kmetij in podeželskih projektov

naj_kmetija.jpg
četrtek, 6. avgust 2020

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano vabi k sodelovanju kmetije in nosilce podeželskih projektov, da se prijavijo k skupnemu nastopu na Dnevih odprtih vrat slovenskih kmetij, ki bodo potekali med 22. in 30. avgustom 2020.

WTTC – kako bo izgledala nova realnost potovanj?

letalski_potniki.jpg
sreda, 5. avgust 2020

Po napovedih WTTC bodo med prvimi, ki bodo začeli potovati, mlajši popotniki med 18 in 35 let. Novi standardi in protokoli pa bodo del nove realnosti potovanj vse dokler ne bo dostopno cepivo.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije