Novice

Nazaj na rubriko Novice
Spletna revija Pazi nase Zavarovalnice Triglav

Pazi nase med najboljšimi spletnimi revijami na svetu

Datum: sreda, 3. november, 2010

Spletna revija Pazi nase Zavarovalnice Triglav je prejela drugo nagrado za najboljši uredniški koncept/urednika med spletnimi revijami na svetu.

Interaktivna multimedijska spletna revija Pazi nase Zavarovalnice Triglav in njen glavni urednik Primož Inkret sta na tekmovanju Digital Magazine Awards 2010 v Londonu osvojila drugo mesto v kategoriji najboljši uredniški koncept/urednik. Zgodnja prisotnost na trgu in ambicija biti med najboljšimi sta sicer reviji, Zavarovalnici Triglav in partnerju, ki je revijo zasnoval ter vodi njeno produkcijo, podjetju PM, poslovni mediji, zagotovila finale v kar petih kategorijah.

Najvplivnejši strokovnjaki za spletne medije so med drugim revijo, ki izhaja od maja 2010, uvrstili tudi v finalni izbor najboljših novih spletnih revij leta na svetu. S temi rezultati se lahko v Sloveniji tudi na področju naprednih tehnologij in razvoja sodobnih medijev postavimo ob bok svetovni eliti, saj je Pazi nase prepričal zahtevno mednarodno strokovno žirijo. Spletna korporativna revija Pazi nase ( www.pazinase.si ) je mesečnik o preventivni varnosti, ki ga izdaja Zavarovalnica Triglav.

Revija vključuje inovativne multimedijske rešitve, saj zgodbe pripoveduje v obliki tekstov, animacij, video in avdio posnetkov, fotografij ter iger. Poglobljena izkušnja komunikacije varnih vsebin in močna interakcija z blagovno znamko Zavarovalnice Triglav se kaže v stalni rasti povprečnega časa. Bralci namreč za raziskovanje revije namenijo v povprečju okoli 15 minut. Digital Magazine Awards 2010 so nagrade, namenjene najboljšim spletnim revijam na svetu.

Na letošnjem prvem tovrstnem tekmovanju so v široki mednarodni konkurenci sodelovale revije iz 26 držav. Ocenjevalno komisijo med drugim sestavljajo David Rowan, urednik britanske verzije revije WIRED in kolumnist revije GQ, Peter Bale, izvršni producent Microsoft UK, odgovoren za največji britanski komercialni spletni portal MSN UK, Robert Elding, direktor marketinga pri YUDU Media, poznanih po iPad aplikaciji, ki se uporablja v 70 državah po vsem svetu, in Russell Clark, ki je zasnoval enega izmed najbolj branih spletnih revij na svetu iGizmo in prenovil iMotor.

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

V letu 2019 2,75 milijard evrov iz naslova izvoza potovanj

diagram rasti
petek, 21. februar 2020

Banka Slovenije je objavila vrednost izvoza potovanj za leto 2019, ta znaša 2,75 milijard evrov, kar je za 1,8 odstotka več kot v letu 2018.

Čelada Atomic Savor GT: trojna zaščita za trojno samozavest

Savor GT
petek, 21. februar 2020

S čelado Savor GT je Atomic dosegel tisto, k čemur stremi vsak proizvajalec zaščitne opreme. S sistemom Atomic Live Fit, ki poskrbi za možnost 360 stopinjskega prilagajanja velikosti, boste zaradi popolnega ujemanja preprosto pozabili, da jo nosite.

Nagrajenci akcije Naj wellness

Logo_naj_wellness
petek, 21. februar 2020

Za tiste, ki glasujejo v akciji Naj wellness smo pripravili lepe nagrade. Žrebamo vsak teden!

Nova letalska povezava Tel Aviv - Ljubljana

letalo.jpg
četrtek, 20. februar 2020

Slovenski turizem se je v tem tednu uspešno predstavil poslovni in splošni izraelski javnosti na sejmu IMTM v Tel Avivu. Slovenija je na tem trgu prepoznavna in vse bolj zaželena turistična destinacija, kar se v letošnjem letu pozitivno odraža z vzpostavitvijo nove letalske povezave Tel Aviv - Ljubljana prevoznika Israir Airlines.

Časnik Forbes znova izpostavil Ano Roš

ana_roš
četrtek, 20. februar 2020

V ugledni ameriški reviji Forbes so ponovno izpostavili odličnost Hiše Franko in Ane Roš ter jo opisali kot eno najboljših kuharskih mojstric na svetu, katere edinstvene jedi združujejo ljudi z vsega sveta. V članku je izpostavljena tudi lokalna pridelava sestavin, ki jih Roševa uporablja za pripravo gastronomskih mojstrovin.

Salomon smučarski testi - preizkusi zimske novosti

Salomon 2019 smuči
sreda, 19. februar 2020

Salomon je inovativna blagovna znamka, ki uvaja revolucionarne pristope k oblikovanju smuči in tudi letos je pripravljenih obilico novosti. Zavedajo se, da je težko slediti vsem novim trendom na trgu, še težje pa se je odločiti za primeren nakup, med poplavo najrazličnejših modelov ter proizvajalcev smuči.

Pustovanje na Viru pri Domžalah

Pustovanje Vir
sreda, 19. februar 2020

Tudi letos bo v Pustni deželi Vir veljalo pravilo, da kdor ni za pusta, naj se odseli vse do avgusta.

Tartinijev karneval v Piranu

piran_tartini.jpg
sreda, 19. februar 2020

Tartini in njegova glasba bosta letos zaznamovala tudi pustne dogodke. Tartinijev karneval bo ponudil bogat otroški program, glasbeni nastop v baročno beneškem slogu, revijo beneških mask, sladke pustne dobrote in atraktiven svetlobni show. Poskrbljeno bo tudi za brezplačen avtobusni prevoz.

Smuči Salomon S/Force Bold: Popolna izbira za napredne smučarje

Salomon
torek, 18. februar 2020

Samozavestno se podajte na vsak teren in odpeljite "carving" zavoj v vseh snežnih pogojih.

Najboljši pustni krofi

Pustni krofi
torek, 18. februar 2020

Pomembno je, da upoštevate potrebne količine!

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije