Novice

Nazaj na rubriko Novice
Spletna revija Pazi nase Zavarovalnice Triglav

Pazi nase med najboljšimi spletnimi revijami na svetu

Datum: sreda, 3. november, 2010

Spletna revija Pazi nase Zavarovalnice Triglav je prejela drugo nagrado za najboljši uredniški koncept/urednika med spletnimi revijami na svetu.

Interaktivna multimedijska spletna revija Pazi nase Zavarovalnice Triglav in njen glavni urednik Primož Inkret sta na tekmovanju Digital Magazine Awards 2010 v Londonu osvojila drugo mesto v kategoriji najboljši uredniški koncept/urednik. Zgodnja prisotnost na trgu in ambicija biti med najboljšimi sta sicer reviji, Zavarovalnici Triglav in partnerju, ki je revijo zasnoval ter vodi njeno produkcijo, podjetju PM, poslovni mediji, zagotovila finale v kar petih kategorijah.

Najvplivnejši strokovnjaki za spletne medije so med drugim revijo, ki izhaja od maja 2010, uvrstili tudi v finalni izbor najboljših novih spletnih revij leta na svetu. S temi rezultati se lahko v Sloveniji tudi na področju naprednih tehnologij in razvoja sodobnih medijev postavimo ob bok svetovni eliti, saj je Pazi nase prepričal zahtevno mednarodno strokovno žirijo. Spletna korporativna revija Pazi nase ( www.pazinase.si ) je mesečnik o preventivni varnosti, ki ga izdaja Zavarovalnica Triglav.

Revija vključuje inovativne multimedijske rešitve, saj zgodbe pripoveduje v obliki tekstov, animacij, video in avdio posnetkov, fotografij ter iger. Poglobljena izkušnja komunikacije varnih vsebin in močna interakcija z blagovno znamko Zavarovalnice Triglav se kaže v stalni rasti povprečnega časa. Bralci namreč za raziskovanje revije namenijo v povprečju okoli 15 minut. Digital Magazine Awards 2010 so nagrade, namenjene najboljšim spletnim revijam na svetu.

Na letošnjem prvem tovrstnem tekmovanju so v široki mednarodni konkurenci sodelovale revije iz 26 držav. Ocenjevalno komisijo med drugim sestavljajo David Rowan, urednik britanske verzije revije WIRED in kolumnist revije GQ, Peter Bale, izvršni producent Microsoft UK, odgovoren za največji britanski komercialni spletni portal MSN UK, Robert Elding, direktor marketinga pri YUDU Media, poznanih po iPad aplikaciji, ki se uporablja v 70 državah po vsem svetu, in Russell Clark, ki je zasnoval enega izmed najbolj branih spletnih revij na svetu iGizmo in prenovil iMotor.

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

Razvajajte svoje telo na nudistični plaži Vodnega mesta Atlantis

Wellness Atlantis
sreda, 8. julij 2020

Če radi odvržete vsa oblačila in se soncu predajate popolnoma goli, je nudistična plaža v Atlantisu kot nalašč za vas.

Novo "Bondovsko doživetje" v Parku Postojnska jama

postojnska_jama.jpg
sreda, 8. julij 2020

V legendarnem Hotelu Jama so pripravili novo doživetje, ki so ga poimenovali »Bondovsko razavanje«, vključuje pa oglede in doživetja številnih znamenitosti Parka Postojnska jama.

Kreme za sončenje: cena ne odraža kakovosti

kreme_za_soncenje.jpg
sreda, 8. julij 2020

Test sredstev za zaščito pred soncem za otroke: zaščita dobra, vodoodpornost vprašljiva

Nagradni kviz STO: Zdaj je čas, da preverite svoje poznavanje Slovenije

bled.jpg
torek, 7. julij 2020

Kampanja Zdaj je čas. Moja Slovenija od začetka beleži odlične rezultate: 125.002 objav s ključnikoma #ifeelsLOVEnia in #mojaslovenija, na pristajalnih straneh kampanje na portalu Slovenia.info je za rezervacijo na voljo preko 290 paketov, v kampanjo se dnevno vključujejo ambasadorji in slovenski mediji. STO vabi k sodelovanju v kvizu Moja Slovenija, kjer odkrivate skrite kotičke Slovenije in se potegujete za privlačne nagrade.

Ponovno vzpostavljena letalska povezava Turkish Airlines med Ljubljano in Istanbulom

letalo.jpg
torek, 7. julij 2020

Turkish Airlines je s 1. julijem, po več kot treh mesecih, ponovno začel z operacijami letenja na Letališče Jožeta Pučnika v Ljubljani. Na začetku, predvidoma v juliju in avgustu, bo Ljubljano in Slovenijo povezoval s štirimi leti tedensko.

Knjižnica pod krošnjami

knjiznica_pod_krosnjami.jpeg
ponedeljek, 6. julij 2020

Knjižnica pod krošnjami je projekt za popestritev prostega časa, ki obiskovalcem na prostem ponuja v branje knjige, stripe, revije in časopise v različnih jezikih. Izposoja v knjižnici je brezplačna.

Drugi Evropski simpozij hrane se vrača novembra

pečena jagnjetina z domačimi njoki
ponedeljek, 6. julij 2020

Evropski simpozij hrane, eden najpomembnejših evropskih kulinaričnih dogodkov, se novembra vrača v Ljubljano. Prihajajo največja svetovna kuharska imena in izjemni posamezniki s področja kulinarike, umetnosti in medijskega sveta. Dogodek, ki ga podpira tudi STO, bo potekal med 7. in 9. novembrom.

ARTish

ARTish
petek, 3. julij 2020

Festival ARTish, na katerem slovenski ustvarjalci na stojnicah razstavljajo in prodajajo svoja dela, poteka ob sobotah na Gornjem trgu, pri Herkulovem vodnjaku.

STO se je pridružila pobudi za drugačno prihodnost turizma

feel_309835.jpg
petek, 3. julij 2020

The Future of Tourism Coalition (Koalicija za prihodnost turizma) je skupna pobuda več mednarodnih organizacij, ki delujejo na področju trajnostnega turizma, za premik k novemu, bolj odgovornemu turizmu. Zasleduje globalni cilj, da bi turistična dejavnost v prihodnosti v središče postavila skrb za potrebe destinacij in njihovih prebivalcev.

Škalska pravljica

škalska pravljica
četrtek, 2. julij 2020

Tradicionalna prireditev Škalska pravljica bo posvečena zgodbam izgubljenih krajev in ohranjanju spomina nanje. Javnosti bo predstavljena maketa Škalskega hriba in razstava Izgubljeni kraji v novi luči, v katero so zajete zgodbe sedmih rudarskih krajev iz petih evropskih držav.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije