Novice

Nazaj na rubriko Novice
Spletna revija Pazi nase Zavarovalnice Triglav

Pazi nase med najboljšimi spletnimi revijami na svetu

Datum: sreda, 3. november, 2010

Spletna revija Pazi nase Zavarovalnice Triglav je prejela drugo nagrado za najboljši uredniški koncept/urednika med spletnimi revijami na svetu.

Interaktivna multimedijska spletna revija Pazi nase Zavarovalnice Triglav in njen glavni urednik Primož Inkret sta na tekmovanju Digital Magazine Awards 2010 v Londonu osvojila drugo mesto v kategoriji najboljši uredniški koncept/urednik. Zgodnja prisotnost na trgu in ambicija biti med najboljšimi sta sicer reviji, Zavarovalnici Triglav in partnerju, ki je revijo zasnoval ter vodi njeno produkcijo, podjetju PM, poslovni mediji, zagotovila finale v kar petih kategorijah.

Najvplivnejši strokovnjaki za spletne medije so med drugim revijo, ki izhaja od maja 2010, uvrstili tudi v finalni izbor najboljših novih spletnih revij leta na svetu. S temi rezultati se lahko v Sloveniji tudi na področju naprednih tehnologij in razvoja sodobnih medijev postavimo ob bok svetovni eliti, saj je Pazi nase prepričal zahtevno mednarodno strokovno žirijo. Spletna korporativna revija Pazi nase ( www.pazinase.si ) je mesečnik o preventivni varnosti, ki ga izdaja Zavarovalnica Triglav.

Revija vključuje inovativne multimedijske rešitve, saj zgodbe pripoveduje v obliki tekstov, animacij, video in avdio posnetkov, fotografij ter iger. Poglobljena izkušnja komunikacije varnih vsebin in močna interakcija z blagovno znamko Zavarovalnice Triglav se kaže v stalni rasti povprečnega časa. Bralci namreč za raziskovanje revije namenijo v povprečju okoli 15 minut. Digital Magazine Awards 2010 so nagrade, namenjene najboljšim spletnim revijam na svetu.

Na letošnjem prvem tovrstnem tekmovanju so v široki mednarodni konkurenci sodelovale revije iz 26 držav. Ocenjevalno komisijo med drugim sestavljajo David Rowan, urednik britanske verzije revije WIRED in kolumnist revije GQ, Peter Bale, izvršni producent Microsoft UK, odgovoren za največji britanski komercialni spletni portal MSN UK, Robert Elding, direktor marketinga pri YUDU Media, poznanih po iPad aplikaciji, ki se uporablja v 70 državah po vsem svetu, in Russell Clark, ki je zasnoval enega izmed najbolj branih spletnih revij na svetu iGizmo in prenovil iMotor.

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

9 polfinalistov za nagrado Snovalec 2020

Snovalec
torek, 7. april 2020

Za naziv Snovalec 2020 Slovenske turistične organizacije se je letos potegovalo 44 prijavljenih idej. Strokovna komisija je izbrala 9 polfinalistov, ki so svoje ideje 1. in 3. aprila podrobneje predstavili na spletnih zagovorih.

Z enim klikom si prisluži paket funkcionalnih čajev 1001 CVET

3838700292596 1001CVET_funkcionalni_cajevi_Odpornost_40g front.png
ponedeljek, 6. april 2020

Odgovori na preprosto nagradno vprašanje in se poteguj za praktične nagrade. Konec aprila bomo 10 srečnim izžrebancem podelili paket vseh štirih okusov funkcionalnih čajev 1001 CVET.

Odpoved Slovenske turistične borze 2020

siw_kg.jpg
ponedeljek, 6. april 2020

Glede na trenutno situacijo v svetu in v Evropi je izvedba letošnje Slovenske turistične borze – SIW 2020, ki je bila načrtovana v terminu od 14. do 16. maj 2020, odpovedana.

Nov promocijski film Za zeleno Velenje

velenje
četrtek, 2. april 2020

Velenje kot ponosni član družine Slovenia Green izpolnjuje obljubo in deluje po trajnostnih načelih. Z novim promocijskim filmom Za zeleno Velenje želijo občanke in občane ter obiskovalce mesta spodbuditi k okolju in naravi prijaznemu obnašanju.

V ZOO Ljubljana so na svet pokukali prvi letošnji mladiči

črna čopičarka
sreda, 1. april 2020

Ob koncu precej tople zime se je v živalskem vrtu povečalo število družinskih članov pri črnih čopičarkah, divjih svinjah in dvogrbih kamelah.

Poskrbimo za uravnoteženo življenje s čajem 1001 cvet RAVNOVESJE

1001_ravnovesje
torek, 31. marec 2020

Dandanes smo vsi izpostavljeni stresu, ki pa se ga da uspešno premagovati z uravnoteženim življenjem. Vzemite si vsak dan trenutek za sebe, potopite se v svet brezskrbnosti ali pa preprosto izrazite hvaležnost.

UNWTO poziva inovatorje in podjetnike naj pospešijo obnovo turizma

zemlja.jpg
torek, 31. marec 2020

Svetovna turistična organizacija (UNWTO) ob podpori Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) poziva inovatorje in podjetnike, naj predlagajo nove rešitve za pomoč turističnemu sektorju, da si opomore od izbruha novega koronavirusa. Rok za prijavo je 10. april.

Oddaja večnacionalne nominacije nesnovne dediščine "Tradicije rej lipicancev" za vpis na Reprezentativni seznam nesnovne kulturne dediščine človeštva

Lipicanci
ponedeljek, 30. marec 2020

Slovenija je danes v imenu osmih sodelujočih držav sekretariatu UNESCO v Parizu oddala večnacionalno nominacijo nesnovne dediščine "Tradicije rej lipicancev" za vpis na Reprezentativni seznam nesnovne kulturne dediščine človeštva. Nominacijo je v imenu Slovenije podpisala Nj. Eks. veleposlanica v Parizu in stalna predstavnica Slovenije pri UNESCO Metka Ipavic, stalno predstavništvo Slovenije pri UNESCO pa je tudi koordiniralo uradne podpise nominacije s strani sodelujočih držav.

V predprodaji cenejše vozovnice za nihalko na Veliko planino

velika_planina.jpg
ponedeljek, 30. marec 2020

Še nekaj mesecev nas loči do poletne sezone, ko bo planina ponovno zaživela. V družbi Velika planina, d. o. o. so se odločili, da vsem obiskovalcem Velike planine ponudijo možnost nakupa povratnih vozovnic po ugodnejši ceni. Cena vozovnice v preprodaji je le 10 EUR.

V Triglavskem narodnem parku napovedali vojno plastiki

triglav1.jpg
petek, 27. marec 2020

V javnem zavodu Triglavski narodni park letos začenjajo organiziran boj proti plastiki tako v samem parku kot na širšem biosfernem območju Julijskih Alp. Pri tem bo potrebno sodelovanje vseh deležnikov, od lokalnih skupnosti in šol do turizma in občanov. Najprej pa se bodo osredotočili na izkoreninjanje plastike za enkratno uporabo.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije