Novice

Nazaj na rubriko Novice
Spletna revija Pazi nase Zavarovalnice Triglav

Pazi nase med najboljšimi spletnimi revijami na svetu

Datum: sreda, 3. november, 2010

Spletna revija Pazi nase Zavarovalnice Triglav je prejela drugo nagrado za najboljši uredniški koncept/urednika med spletnimi revijami na svetu.

Interaktivna multimedijska spletna revija Pazi nase Zavarovalnice Triglav in njen glavni urednik Primož Inkret sta na tekmovanju Digital Magazine Awards 2010 v Londonu osvojila drugo mesto v kategoriji najboljši uredniški koncept/urednik. Zgodnja prisotnost na trgu in ambicija biti med najboljšimi sta sicer reviji, Zavarovalnici Triglav in partnerju, ki je revijo zasnoval ter vodi njeno produkcijo, podjetju PM, poslovni mediji, zagotovila finale v kar petih kategorijah.

Najvplivnejši strokovnjaki za spletne medije so med drugim revijo, ki izhaja od maja 2010, uvrstili tudi v finalni izbor najboljših novih spletnih revij leta na svetu. S temi rezultati se lahko v Sloveniji tudi na področju naprednih tehnologij in razvoja sodobnih medijev postavimo ob bok svetovni eliti, saj je Pazi nase prepričal zahtevno mednarodno strokovno žirijo. Spletna korporativna revija Pazi nase ( www.pazinase.si ) je mesečnik o preventivni varnosti, ki ga izdaja Zavarovalnica Triglav.

Revija vključuje inovativne multimedijske rešitve, saj zgodbe pripoveduje v obliki tekstov, animacij, video in avdio posnetkov, fotografij ter iger. Poglobljena izkušnja komunikacije varnih vsebin in močna interakcija z blagovno znamko Zavarovalnice Triglav se kaže v stalni rasti povprečnega časa. Bralci namreč za raziskovanje revije namenijo v povprečju okoli 15 minut. Digital Magazine Awards 2010 so nagrade, namenjene najboljšim spletnim revijam na svetu.

Na letošnjem prvem tovrstnem tekmovanju so v široki mednarodni konkurenci sodelovale revije iz 26 držav. Ocenjevalno komisijo med drugim sestavljajo David Rowan, urednik britanske verzije revije WIRED in kolumnist revije GQ, Peter Bale, izvršni producent Microsoft UK, odgovoren za največji britanski komercialni spletni portal MSN UK, Robert Elding, direktor marketinga pri YUDU Media, poznanih po iPad aplikaciji, ki se uporablja v 70 državah po vsem svetu, in Russell Clark, ki je zasnoval enega izmed najbolj branih spletnih revij na svetu iGizmo in prenovil iMotor.

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

Nov promocijski katalog Ptuja

kurent_ptuj.JPG
četrtek, 4. marec 2021

Z namenom celovite predstavitve turistične destinacije je Zavod za turizem Ptuj izdal nov turistično promocijski katalog Ptuja.

Novi virtualni poslovni dogodki Feel Sloveni@ Business Date v aprilu in maju Novinarsko središče

feel_309835.jpg
petek, 26. februar 2021

Slovenska turistična organizacija bo aprila in maja izvedla nove virtualne dogodke sejemskega formata za komunikacijo s poslovno turistično javnostjo, s katerimi je pričela septembra lani. Dogodki predstavjlajo pomembno komunikacijsko orodje, s katerimi v slovenskem turizmu s poslovnimi javnostmi ostajamo v stiku tudi v časih, ko dogodki v živo niso možni. 

I feel Slovenia virtualna kolesarska dirka po Sloveniji v 5ih etapah vabi k odkrivanju Slovenije

Kolesar
četrtek, 25. februar 2021

Kolesarski klub Adria Mobil v sodelovanju z agencijo Sport Media Focus ter Slovensko turistično organizacijo pripravlja prvo virtualno kolesarsko dirko Po Sloveniji, namenjeno rekreativnim kolesarjem, katerim bodo družbo delali nekateri najboljši slovenski profesionalni kolesarji. I feel Slovenia virtualna kolesarska dirka Po Sloveniji bo potekala na kolesarski platformi Rouvy, katere izjemna prednost je v tem, da kolesar ves čas vožnje opazuje okolico trase s pomočjo realnega videoposnetka.

UNILAD Slovenijo uvršča med 5 destinacij, ki jih je vredno obiskati v 2021

bled_otok.jpg
sreda, 24. februar 2021

UNILAD, ena vodilnih spletnih platform, je objavila serijo videov o petih svetovnih destinacijah, ki jih je vredno obiskati v 2021. Med njimi se Slovenija uvršča na drugo mesto.

Sejem Alpe-Adria letos junija

Alpe-Adria (14).jpg
sreda, 24. februar 2021

32. sejem Alpe-Adria – sejem za zeleni, aktivni turizem ter kamping in karavaning bo izveden na Gospodarskem razstavišču v terminu od 3. do 6. junija 2021. 

Teta Frida in Chocolate village zvezdi oddaje na angleški televiziji

teta frida
torek, 23. februar 2021

Na priljubljenem televizijskem kanalu Channel 5 se je odvila nova oddaja serije Čudoviti svet čokolade, ki se je tokrat v celoti dogajala v manufakturi Tete Fride in glampingu Chocolate village by the river.

Penina Capris rose iz kleti Vinakoper najboljša penina Hong Konga

Šampanjec
torek, 23. februar 2021

Na prestižnem mednarodnem ocenjevanju vin Wine Luxe International Awards Hong Kong je penina Capris rose iz vinske kleti Vinakoper navdušila ocenjevalce in osvojila najvišje priznanje ocenjevanja, platinasto medaljo. Zmaga je še toliko bolj bleščeča, saj je Capris rose pridelan iz sorte refošk, zato je zmaga tudi potrditev izjemnosti naše avtohtone istrske sorte. Kitajski trg se je s tem znova potrdil za strateškega, lep odziv omenjenega uspeha pa se že kaže v novih naročilih. 

Ski bus Bohinj

ski bus
ponedeljek, 22. februar 2021

Brezplačen z Zimsko BASIC in PREMIUM kartico Julijske Alpe: Bohinj. Brezplačno tudi za občane Bohinja.

Otvoritvena ponudba v Atlantisu!

Wellness Atlantis
ponedeljek, 22. februar 2021

Ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov, so v Atlantisu ob ponovnem odprtju pripravili posebno, vročo ponudbo:
Vse 50-minutne masaže po promocijski ceni 36,00 EUR!

WiFree Ljubljana

ljubljana_kolesarja.jpeg
petek, 19. februar 2021

Brezžično internetno omrežje WiFree Ljubljana vam omogoča 60 minut brezplačnega dostopa do interneta na dan v ožjem središču mesta. S Turistično kartico Ljubljane lahko prek omrežja WiFree Ljubljana dostopate do interneta za 24 ur.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije