Novice

Nazaj na rubriko Novice
Spletna revija Pazi nase Zavarovalnice Triglav

Pazi nase med najboljšimi spletnimi revijami na svetu

Datum: sreda, 3. november, 2010

Spletna revija Pazi nase Zavarovalnice Triglav je prejela drugo nagrado za najboljši uredniški koncept/urednika med spletnimi revijami na svetu.

Interaktivna multimedijska spletna revija Pazi nase Zavarovalnice Triglav in njen glavni urednik Primož Inkret sta na tekmovanju Digital Magazine Awards 2010 v Londonu osvojila drugo mesto v kategoriji najboljši uredniški koncept/urednik. Zgodnja prisotnost na trgu in ambicija biti med najboljšimi sta sicer reviji, Zavarovalnici Triglav in partnerju, ki je revijo zasnoval ter vodi njeno produkcijo, podjetju PM, poslovni mediji, zagotovila finale v kar petih kategorijah.

Najvplivnejši strokovnjaki za spletne medije so med drugim revijo, ki izhaja od maja 2010, uvrstili tudi v finalni izbor najboljših novih spletnih revij leta na svetu. S temi rezultati se lahko v Sloveniji tudi na področju naprednih tehnologij in razvoja sodobnih medijev postavimo ob bok svetovni eliti, saj je Pazi nase prepričal zahtevno mednarodno strokovno žirijo. Spletna korporativna revija Pazi nase ( www.pazinase.si ) je mesečnik o preventivni varnosti, ki ga izdaja Zavarovalnica Triglav.

Revija vključuje inovativne multimedijske rešitve, saj zgodbe pripoveduje v obliki tekstov, animacij, video in avdio posnetkov, fotografij ter iger. Poglobljena izkušnja komunikacije varnih vsebin in močna interakcija z blagovno znamko Zavarovalnice Triglav se kaže v stalni rasti povprečnega časa. Bralci namreč za raziskovanje revije namenijo v povprečju okoli 15 minut. Digital Magazine Awards 2010 so nagrade, namenjene najboljšim spletnim revijam na svetu.

Na letošnjem prvem tovrstnem tekmovanju so v široki mednarodni konkurenci sodelovale revije iz 26 držav. Ocenjevalno komisijo med drugim sestavljajo David Rowan, urednik britanske verzije revije WIRED in kolumnist revije GQ, Peter Bale, izvršni producent Microsoft UK, odgovoren za največji britanski komercialni spletni portal MSN UK, Robert Elding, direktor marketinga pri YUDU Media, poznanih po iPad aplikaciji, ki se uporablja v 70 državah po vsem svetu, in Russell Clark, ki je zasnoval enega izmed najbolj branih spletnih revij na svetu iGizmo in prenovil iMotor.

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

Noč parkeljnov v Goričanah

parkeljni.jpg
četrtek, 14. november 2019

Vsako leto, približno mesec dni pred božičem, se ob Gradu Goričane v Medvodah zberejo parkeljni. Pristno peklensko vzdušje bo letos 23. novembra ob 18ih, v mimohodu pričaralo več kot 500 teh grozljivih bitij.

BTC City Ljubljana je prejemnik priznanja Kristalni Triglav 2019

Kristalni Triglav 2013.jpg
četrtek, 14. november 2019

BTC City Ljubljana je letošnji prejemnik najvišjega priznanja v slovenskem turizmu – Kristalni Triglav 2019. Priznanje za izjemen prispevek k razvoju slovenskega turizma podeljuje Društvo turističnih novinarjev Slovenije. Nagrado je na svečani podelitvi priznanj, ki je potekala v torek, 12. novembra 2019, v okviru Dnevov slovenskega turizma, prevzel Jože Mermal, predsednik upravnega odbora družbe BTC.

Osrednji Turistično informacijski center v Kočevju

hostel bearlog
sreda, 13. november 2019

Hostel Bearlog v mestu Kočevje zastopa vlogo osrednjega turistično informacijskega centra destinacije Kočevsko, kjer vam izobraženi turistični informatorji nudijo kopico informacij o lokalni turistični ponudbi in nasvetih za izlete.

Prihod Parkeljnov treh dežel

parkelj.jpg
sreda, 13. november 2019

Toliko parkljnov z vseh vetrov še niste videli. Vse bolj popularna prireditev, ki so jo organizatorji poimenovali Prihod parkeljnov treh dežel/Ognjeni spektakel v Podkorenu, je na tem, da preraste v pravi festival.

LIFFe - ljubljanski mednarodni filmski festival

film
torek, 12. november 2019

Največji slovenski mednarodni filmski festival, primerljiv z večjimi tovrstnimi v Evropi, ki v Ljubljano pripelje izbrane dosežke svetovne kinematografije in nagrajence najvidnejših festivalov (Cannes, Rotterdam, Berlin, Amsterdam, Dunaj idr.). V Cankarjevem domu v Ljubljani si ga lahko ogledate od 13. 11. do 24. 11. 2019.

Praznovanje jeseni in Martinovanje v Beli krajini

vinograd.png
torek, 12. november 2019

Bela krajina razkriva svojo lepoto tudi v mesecu novembru. Delček tega predstavljajo v sklopu prireditvi Praznovanje jeseni, ki bo 15. in 16. novembra posvečena naravi, njenim dobrotam in pridelkom. Obogatena je z različnimi predavanji, seminarji, natečaji, točenjem mladega vina – martinovanju.

Okusi Radol'ce

okusi_radolce.png
ponedeljek, 11. november 2019

Kulinarična ponudba Radovljice in njene okolice od nekdaj velja za kakovostno in pristno. V zelenem okolju dobrav in dežele nastajajo zdravi proizvodi, ki jih spretni kuharji povežejo v izjemne jedi, ki jih navdihuje lokalna tradicija.Okusi Radol'ce v svojih lokalih ponujajo lokalno pridelane surovine in iz njih ustvarjajo jedi, značilne za radolško okolje.

Slovenski festival vin

vino
ponedeljek, 11. november 2019

Slovenska vina niso splošno znana povsod po svetu, vendar so zaradi pestrosti in kakovosti okusov deležna velike pozornosti povsod kjer se predstavljajo. Festival predstavlja vrhunska vina tako običajnim obiskovalcem kot tudi poznavalcem vin, strokovnjakom in poslovnežem.

Martinovanje v Izoli

izola_utrinek_s_prireditve.jpg
petek, 8. november 2019

November je slovensko Istro odel v jesenske barve, ki napovedujejo pestro dogajanje pred letošnjim zadnjim prazničnim mesecem. Prihaja Martinovo, praznik vina, ki s seboj prinese obilico zabave.

Ponedeljek ostaja dan za Atlantis

vma_otroski_svet.jpg
četrtek, 7. november 2019

Ponedeljek ostaja dan za Atlantis. Še naprej si lahko namreč ponedeljkovo celodnevno razvajanje v Vodnem mestu Atlantis privoščite po posebno ugodni ceni.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije