Novice

Nazaj na rubriko Novice
Kopanje

Poletno dogajanje na slovenskih kopališčih

Datum: sreda, 14. julij, 2010

Vroči poletni dnevni so kot naročeni za obisk katerega izmed 15-ih slovenskih naravnih zdravilišč. Ponudba je pestra, dogajanje razburljivo, vzdušje pa poletno sproščeno. Izlet na katero izmed termalnih kopališč je nedvomno darilo, ki se ga bodo razveselili prav vsi uspešni učenci.

Zunanji bazeni so tudi letos dopolnili svojo ponudbo. Tobogani, vodne reke in deskanje na valovih so samo nekatere izmed neskončnih možnosti in priložnosti. Starejši pa si lahko privoščite pravo poletno razvajanje – od lenobnega poležavanja v senci in sproščujočega plavanja do obiska katerega izmed izredno bogato opremljenih wellness centrov.

V poletni ponudbi slovenskih zdravilišč bodo torej vsakdo našel nekaj zase. Tudi v poletnih mesecih ponujajo tradicionalne možnosti zdravljenja, sprostitve in razvajanja, pa tudi eksotične masaže, ki uporabljajo preizkušene vzhodnjaške tehnike, v kombinaciji s pestro zabavo, potepi v naravo in številnimi možnostmi preživljanja aktivnega počitnikovanja.

Slovenska naravna zdravilišča in terme imajo preko celega leta na voljo vrhunske medicinske storitve s strokovnjaki za različna področja medicine, pa tudi klasične zdraviliške programe za zdravje. Temu ob bok so v zadnjih letih zrasli zares odlični wellness centri z neverjetno ponudbo savn in različnih masaž, solarijev, negovalnih, sprostitvenih ter terapevtskih programov ter fitnesov in lepotnih centrov.

Slovenska naravna zdravilišča in terme razpolagajo z več kot 43.000 m² privlačnih notranjih ter zunanjih vodnih površin. Hkrati imajo na voljo široko paleto sodobnih nastanitvenih možnosti, od hotelov vseh kategorij, apartmajev, bungalovov do odlično urejenih kampov. V letošnjem letu so se klasični namestitveni ponudbi pridružile še plavajoče hišice. Omeniti je treba še različne možnosti rekreacije, druženja in izletov v okolico zdravilišč ter term, pa tudi družabne in vedno nove zabavne programe za starejše, pare, družine, mladino ter otroke. Od panonskih ravnic, do morja, blizu urbanih središč, v objemu hribov in gora, s pogledom na vinske gorice, ob rekah, v slovenskih termah in zdraviliščih boste našli pravi oddih za vse! 

Slovenska naravna zdravilišča in terme ponujajo tudi enkratno priložnost, da z njihovimi storitvami razveselite svoje najbližje, uspešne šolarje, tiste, ki jih imate radi. V ta namen je na voljo darilni bon 15 slovenskih naravnih zdravilišč in term, s katerim boste obdarovance ne le razveselili, ampak jim tudi podarili možnost, da si sami izberejo, kje, kdaj in kako ga bodo unovčili ter z njim preživeli nepozabne počitnice ali si privoščili blagodejno sprostitev.

Darilne bone lahko naročite na telefonski številki 03 544 21 11 ali na spletni strani www.slovenska-zdravilisca.si ,
kjer lahko dobite tudi natančnejše informacije o izbrani poletni ponudbi.

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

Salomon smučarski testi - preizkusi zimske novosti

Salomon 2019 smuči
sreda, 19. februar 2020

Salomon je inovativna blagovna znamka, ki uvaja revolucionarne pristope k oblikovanju smuči in tudi letos je pripravljenih obilico novosti. Zavedajo se, da je težko slediti vsem novim trendom na trgu, še težje pa se je odločiti za primeren nakup, med poplavo najrazličnejših modelov ter proizvajalcev smuči.

Pustovanje na Viru pri Domžalah

Pustovanje Vir
sreda, 19. februar 2020

Tudi letos bo v Pustni deželi Vir veljalo pravilo, da kdor ni za pusta, naj se odseli vse do avgusta.

Tartinijev karneval v Piranu

piran_tartini.jpg
sreda, 19. februar 2020

Tartini in njegova glasba bosta letos zaznamovala tudi pustne dogodke. Tartinijev karneval bo ponudil bogat otroški program, glasbeni nastop v baročno beneškem slogu, revijo beneških mask, sladke pustne dobrote in atraktiven svetlobni show. Poskrbljeno bo tudi za brezplačen avtobusni prevoz.

Smuči Salomon S/Force Bold: Popolna izbira za napredne smučarje

Salomon
torek, 18. februar 2020

Samozavestno se podajte na vsak teren in odpeljite "carving" zavoj v vseh snežnih pogojih.

Najboljši pustni krofi

Pustni krofi
torek, 18. februar 2020

Pomembno je, da upoštevate potrebne količine!

Posodobitev in nadgradnja mobilne različice slovenskega turističnega portala Slovenia.info

feel_309835.jpg
torek, 18. februar 2020

V začetku februarja je bila izvedena posodobitev in nadgradnja mobilne različice slovenskega turističnega portala Slovenia.info. Rezultati posodobitve se bodo pokazali kot povečan obisk na posameznih straneh in povečana dolžina obiska mobilnih uporabnikov.

1001 cvet AKTIVNOST za pravo dozo energije

3838700292602 1001CVET_funkcionalni_cajevi_Aktivnost_40g front.png
ponedeljek, 17. februar 2020

Pravijo, da je v zdravem telesu zdrav duh, pogoj za zdravo telo pa je redna aktivnost. Dobrodošlo je, da si vsak dan vzamete nekaj časa za gibanje in raznovrstno vadbo, predvsem priporočljiva je ta na prostem. So pa dnevi, ko nam zmanjka energije ali volje.

Deset brezplačnih vodenj po najlepših kotičkih Istre

secovlje.jpg
ponedeljek, 17. februar 2020

Ob mednarodnem dnevu turističnih vodnikov bo organiziranih deset brezplačnih vodenj po Piranu, Strunjanu, Izoli, Kopru in Krajinskem parku Sečoveljske soline. Strokovni tečaj za lokalne turistične vodnike bo potekal od 12. do 15. marca.

Veliki pustni karneval v Cerknici

cerknica.jpg
ponedeljek, 17. februar 2020

Cerkniški pustni karneval slovi po svojih velikih figurah, ki so delo akademskih umetnikov in temeljijo na biološkem in mitološkem bogastvu Notranjske.

Zimske počitnice v Medgeneracijskem centru Bled

otroci.jpg
petek, 14. februar 2020

V času zimskih počitnic pripravljajo v Medgeneracijskem centru na Bledu pester počitniški program.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije