Novice

Nazaj na rubriko Novice
Kopanje

Poletno dogajanje na slovenskih kopališčih

Datum: sreda, 14. julij, 2010

Vroči poletni dnevni so kot naročeni za obisk katerega izmed 15-ih slovenskih naravnih zdravilišč. Ponudba je pestra, dogajanje razburljivo, vzdušje pa poletno sproščeno. Izlet na katero izmed termalnih kopališč je nedvomno darilo, ki se ga bodo razveselili prav vsi uspešni učenci.

Zunanji bazeni so tudi letos dopolnili svojo ponudbo. Tobogani, vodne reke in deskanje na valovih so samo nekatere izmed neskončnih možnosti in priložnosti. Starejši pa si lahko privoščite pravo poletno razvajanje – od lenobnega poležavanja v senci in sproščujočega plavanja do obiska katerega izmed izredno bogato opremljenih wellness centrov.

V poletni ponudbi slovenskih zdravilišč bodo torej vsakdo našel nekaj zase. Tudi v poletnih mesecih ponujajo tradicionalne možnosti zdravljenja, sprostitve in razvajanja, pa tudi eksotične masaže, ki uporabljajo preizkušene vzhodnjaške tehnike, v kombinaciji s pestro zabavo, potepi v naravo in številnimi možnostmi preživljanja aktivnega počitnikovanja.

Slovenska naravna zdravilišča in terme imajo preko celega leta na voljo vrhunske medicinske storitve s strokovnjaki za različna področja medicine, pa tudi klasične zdraviliške programe za zdravje. Temu ob bok so v zadnjih letih zrasli zares odlični wellness centri z neverjetno ponudbo savn in različnih masaž, solarijev, negovalnih, sprostitvenih ter terapevtskih programov ter fitnesov in lepotnih centrov.

Slovenska naravna zdravilišča in terme razpolagajo z več kot 43.000 m² privlačnih notranjih ter zunanjih vodnih površin. Hkrati imajo na voljo široko paleto sodobnih nastanitvenih možnosti, od hotelov vseh kategorij, apartmajev, bungalovov do odlično urejenih kampov. V letošnjem letu so se klasični namestitveni ponudbi pridružile še plavajoče hišice. Omeniti je treba še različne možnosti rekreacije, druženja in izletov v okolico zdravilišč ter term, pa tudi družabne in vedno nove zabavne programe za starejše, pare, družine, mladino ter otroke. Od panonskih ravnic, do morja, blizu urbanih središč, v objemu hribov in gora, s pogledom na vinske gorice, ob rekah, v slovenskih termah in zdraviliščih boste našli pravi oddih za vse! 

Slovenska naravna zdravilišča in terme ponujajo tudi enkratno priložnost, da z njihovimi storitvami razveselite svoje najbližje, uspešne šolarje, tiste, ki jih imate radi. V ta namen je na voljo darilni bon 15 slovenskih naravnih zdravilišč in term, s katerim boste obdarovance ne le razveselili, ampak jim tudi podarili možnost, da si sami izberejo, kje, kdaj in kako ga bodo unovčili ter z njim preživeli nepozabne počitnice ali si privoščili blagodejno sprostitev.

Darilne bone lahko naročite na telefonski številki 03 544 21 11 ali na spletni strani www.slovenska-zdravilisca.si ,
kjer lahko dobite tudi natančnejše informacije o izbrani poletni ponudbi.

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

Znani so finalisti akcije Moja dežela – lepa in gostoljubna

avtor_Turizem_Bohinj.jpg
torek, 22. september 2020

Izbor akcije Moja dežela - lepa in gostoljubna se približuje zaključku. Državna ocenjevalna komisija je po dolgem in počez prečesala Slovenijo in izbrala finaliste natečaja.

Med najboljšimi evropskimi kulinaričnimi spominki kar trije slovenski izdelki

čebela
torek, 22. september 2020

V Kuopiu na Finskem so bili v sredini septembra pod okriljem Evropske gastronomske regije razglašeni zmagovalci 1. evropskega izziva za kulinarična darila oz. darila povezana s hrano. Vsi so prejeli uradni IGCAT certifikat in bodo posebej predstavljeni na IGCAT spletni strani.

3 ure zabave v Atlantisu za vso družino le 15,00 EUR

atlantis_poletje.jpg
ponedeljek, 21. september 2020

Poletje se nadaljuje v Atlantisu! 3 ure zabave za vso družino le 15,00 EUR Izkoristite izjemno ponudbo za 3-urno družinsko kopanje v Atlantisu - le do konca septembra!

Ptuj je najvarnejše slovensko mesto

ptuj.jpg
ponedeljek, 21. september 2020

Najstarejše slovensko mesto je letošnji dobitnik nagrade Slovenian Grand Security Award 2020 za najbolj varno mesto v kategoriji mestnih občin v Sloveniji.

Dnevi Slovenskega Turizma (DST) 2020

dst_fijet.jpg
petek, 18. september 2020

12. in 13. oktobra bodo potekali deveti Dnevi slovenskega turizma. Prilagojeno situaciji bodo načrt turizma v času Covid-19 in po njem gradili tako v živo, kot preko spleta.

Nov hotel Soča v Bovcu

bovec_maraton.jpg
četrtek, 17. september 2020

Te dni najstarejša bovška športna agencija Soča rafting v centru Bovca odpira nov hotel Soča.

Evropski turistični sektor poziva vlade EU naj uskladijo potovalna pravila

letalski_potniki.jpg
četrtek, 17. september 2020

Zavezništvo Evropski turistični manifest, ki predstavlja glas evropskega potovalnega in turističnega sektorja, poziva države članice, naj se nujno dogovorijo o usklajenih omejitvah potovanj in zagotovijo hitro izvajanje, ki bo sektorju pomagalo preživeti krizo brez primere.

Vodna aerobika v Atlantisu

Atlantis, 29.7_2.JPG
sreda, 16. september 2020

Namesto na suhem lahko svoje telo razgibate, oblikujete in sprostite v vodi ob vodni aerobiki. Izvajanje gimnastičnih vaj je prilagojeno zakonitostim vode in gibanja v njej, učinki ter cilji pa so hitreje dosegljivi kot pri identični vadbi na suhem.

Conde Nast Traveller Slovenijo postavil na prvo mesto med najbolj zaželenimi destinacijami prihodnjega leta

Kranjska Gora
sreda, 16. september 2020

Eden najprestižnejših in vplivnih medijev na področju turizma, Conde Nast Traveller, je objavil lestvico najbolj zaželenih destinacij za leto 2021 in na prvo mesto seznama postavil Slovenijo.

Penzion Kobala prejel okoljski certifikat EU Ecolabel

kobala
sreda, 16. september 2020

Penzion Kobala se je s pridobitvijo okoljskega certifikata EU Ecolabel za sonaravni eko turizem pridružil zelenim namestitvam v Dolini Soče.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije