Novice

Nazaj na rubriko Novice
Porsche

Poslovni poligon Porsche Slovenija

Datum: sreda, 29. september, 2010

Poligon AMZS centra varne vožnje na Vranskem, se je konec preteklega tedna spremenil v Poslovni poligon Porsche Slovenija, stičišče koristnih informacij, novosti in vrhunskih mobilnih rešitev avtomobilskih znamk, ki jih zastopa podjetje Porsche Slovenija: Volkswagen, Škoda, Audi, Seat, Volkswagen gospodarska vozila in Porsche.

 

Poslovni poligon Porsche Slovenija, kot so poimenovali dogodek, ki se je odvijal na poligonu AMZS centra varne vožnje na Vranskem, je poleg razstave skoraj stotih ekskluzivnih modelov vozil, tudi starodobnih, ponujal številne koristne informacije in praktične preizkuse.

Glavna tema dogodka sta bila varnost in eko vožnja. Praktični preizkusi, na čelu z izurjenimi inštruktorji varne vožnje so poskrbeli, da so gostje svoje znanje nadgradili ne le teoretično, temveč tudi praktično. Da imamo Slovenci skrb za ekološko vožnjo, da nam je mar do varnosti na cesti in da se radi vozimo v sodobnih in atraktivnih vozilih, priča podatek o skoraj 800-tih opravljenih preizkusih.

Za vse tiste, ki raje prisedejo kot vozijo, so pri Porsche Slovenija poskrbeli tudi za eksibicijske vožnje z najboljšimi slovenskimi vozniki, ki so se za spremembo preizkusili ne v hitrostni temveč v spretnostni vožnji. Darko Peljhan, Tomaž Kaučič, Rok Turk, Alex Humar, Uroš Petrič in Vojko Podobnik so se odrezali več kot odlično.

Atraktivno pa ni bilo ne na asfaltu, temveč tudi v zraku. Peter Podlunšek, akrobatski pilot, je s svojim letalskim nastopom poskrbel za navdušenje. Le-to je prevzelo tudi napovedovalca Saša Pappa, ki je sončen dan, poln aktivnosti in prijetnega druženja, dopolnil s smehom in veseljem.

Blagovne znamke, ki jih zastopa podjetja Porsche Slovenija so poleg predstavitev svojih avtomobilov in dodatne opreme, predstavile tudi možnosti financiranja in učinkovitega upravljanja voznih parkov.

»Zanimanje za ponujeno vsebino, ki je našim gostom ponudila možnost urjenja v vožnji in jim hkrati ponudila številne koristne informacije je pokazatelj, da tovrstne izkušnje potrebujejo, si jih želijo, zato bomo pri Porsche Slovenija tudi v prihodnje poskrbeli za prispevek k varnosti in varčnosti na cesti«, je povedal Frenk Tavčar, direktor Group Sales pri Porsche Slovenija.


Vir: Porsche Slovenija

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

Terme Snovik se odpirajo ta petek, 5. 6. 2020

snovik_kolaz.jpg
torek, 2. junij 2020

Ob sproščanju ukrepov preprečevanja širjenja okužb se Terme Snovik ponovno odpirajo v petek, 5. 6. 2020. Goste bo pričakalo osveženo, urejeno, prenovljeno termalno in apartmajsko naselje. Čas zaprtja je bil namreč dobro izkoriščen za nujna investicijsko-vzdrževalna dela (delna razširitev kuhinje, ureditev zunanjih in notranjih bazenov, zunanja ureditev območja in apartmajskih objektov), v zadnjih dneh pred odprtjem se ureja ventilacija in dezinfekcija celotnega sistema.

Krmilo portoroške Turistice prevzela dr. Marijana Sikošek

Turistica
torek, 2. junij 2020

Fakulteta za turistične študije - Turistica, Univerze na Primorskem, ima od prvega junija dalje novo dekanjo, doc. dr. Marijano Sikošek. Dekanske časti in dolžnosti bo zaradi aktualnih razmer, povezanih z epidemijo, od dosedanjega dekana, izr. prof. dr. Janeza Mekinca, prevzela v ožjem krogu vodstva univerze.

Ponovno odprtje Postojnske jame in Predjamskega gradu

postojnska.jpg
ponedeljek, 1. junij 2020

S 1. junijem se za obiskovalce ponovno odpira Predjamski grad, s 3. junijem Postojnska jama, v Parku Postojnska jama pa bodo v naslednjem tednu predstavili tudi zadnje investicije v prenovitev Promenade slavnih in B dela kultnega Hotela Jama.

Rezervirajte si svojo mizo

Kulinarika.jpg
ponedeljek, 1. junij 2020

Danes bodo najboljše slovenske gostilne in restavracije začele sprejemati rezervacije za spomladanski Teden restavracij 2020, ki bo potekal med 12. in 21. junijem.

Že 200.000 sledilcev na družbenem omrežju Instagram @feelslovenia

feel_309835.jpg
petek, 29. maj 2020

Instagram profil @feelslovenia, ki je bil kreiran v letu 2012je v maju 2020 presegel zavidljivo mejo: sledi nam že več kot 200.000 uporabnikov. 

Pričetek obratovanja poletne sezone v Kranjski Gori

Kranjska Gora poleti
petek, 29. maj 2020

Danes v Kranjski Gori odpirajo poletno sezono, naslednji petek pa bo z obratovanjem pričel tudi bike park.

Danes se odpira Avto kino Domžale

film
četrtek, 28. maj 2020

Mestni kino Domžale bo danes ob 21. uri zagnal projekt Avto kino Domžale. Filme bodo predvajali na dvorišču nekdanje Metalke med občinsko stavbo in kulturnim domom.

Ameriški organizatorji potovanj pričakujejo vrnitev potovanj v Evropo v jesenskih mesecih

odgovorni_turizem-1.jpg
sreda, 27. maj 2020

Združenje ameriških organizatorjev potovanj (USTOA) je med aktivnimi člani izvedlo raziskavo  o načrtih za okrevanje in nadaljevanje poslovanja po COVID-19. 

Teden restavracij bo v juniju

kulinarika.jpeg
torek, 26. maj 2020

Pomladni teden restavracij se je zaradi pandemije z marca prestavil na junij. Med 12. in 21. junijem bo v restavracijah po vsej Sloveniji ponovno potekal pomladni Teden restavracij, eden najbolj množično obiskanih gurmanskih dogodkov v Sloveniji. Slovenska turistična organizacija (STO) k temu pomembnemu gastronomskemu dogodku pristopa na področju promocijskih aktivnosti.

Sejem na zraku

Knjige
ponedeljek, 25. maj 2020

Pridi, kupi knjigo, podpri slovenske založnike – V ŽIVO! Knjižni sejem s kavča se seli na prosto.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije