Novice

Nazaj na rubriko Novice
Porsche

Poslovni poligon Porsche Slovenija

Datum: sreda, 29. september, 2010

Poligon AMZS centra varne vožnje na Vranskem, se je konec preteklega tedna spremenil v Poslovni poligon Porsche Slovenija, stičišče koristnih informacij, novosti in vrhunskih mobilnih rešitev avtomobilskih znamk, ki jih zastopa podjetje Porsche Slovenija: Volkswagen, Škoda, Audi, Seat, Volkswagen gospodarska vozila in Porsche.

 

Poslovni poligon Porsche Slovenija, kot so poimenovali dogodek, ki se je odvijal na poligonu AMZS centra varne vožnje na Vranskem, je poleg razstave skoraj stotih ekskluzivnih modelov vozil, tudi starodobnih, ponujal številne koristne informacije in praktične preizkuse.

Glavna tema dogodka sta bila varnost in eko vožnja. Praktični preizkusi, na čelu z izurjenimi inštruktorji varne vožnje so poskrbeli, da so gostje svoje znanje nadgradili ne le teoretično, temveč tudi praktično. Da imamo Slovenci skrb za ekološko vožnjo, da nam je mar do varnosti na cesti in da se radi vozimo v sodobnih in atraktivnih vozilih, priča podatek o skoraj 800-tih opravljenih preizkusih.

Za vse tiste, ki raje prisedejo kot vozijo, so pri Porsche Slovenija poskrbeli tudi za eksibicijske vožnje z najboljšimi slovenskimi vozniki, ki so se za spremembo preizkusili ne v hitrostni temveč v spretnostni vožnji. Darko Peljhan, Tomaž Kaučič, Rok Turk, Alex Humar, Uroš Petrič in Vojko Podobnik so se odrezali več kot odlično.

Atraktivno pa ni bilo ne na asfaltu, temveč tudi v zraku. Peter Podlunšek, akrobatski pilot, je s svojim letalskim nastopom poskrbel za navdušenje. Le-to je prevzelo tudi napovedovalca Saša Pappa, ki je sončen dan, poln aktivnosti in prijetnega druženja, dopolnil s smehom in veseljem.

Blagovne znamke, ki jih zastopa podjetja Porsche Slovenija so poleg predstavitev svojih avtomobilov in dodatne opreme, predstavile tudi možnosti financiranja in učinkovitega upravljanja voznih parkov.

»Zanimanje za ponujeno vsebino, ki je našim gostom ponudila možnost urjenja v vožnji in jim hkrati ponudila številne koristne informacije je pokazatelj, da tovrstne izkušnje potrebujejo, si jih želijo, zato bomo pri Porsche Slovenija tudi v prihodnje poskrbeli za prispevek k varnosti in varčnosti na cesti«, je povedal Frenk Tavčar, direktor Group Sales pri Porsche Slovenija.


Vir: Porsche Slovenija

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

Mednarodni festival alpskega cvetja v Bohinju

alpsko_cvetje_3s.jpg
ponedeljek, 20. maj 2019

Venček popolnih doživetij za vse ljubitelje narave.

Posebno vrtinčenje v Atlantisu

Wellness Atlantis
ponedeljek, 20. maj 2019

V nedeljo, 26. maj 2019 prihaja v Deželo savn Stefano Gec z ekipo mojstrov Aufguss Trs.

Pravljična dežela pr' Fartku

pr fartku
petek, 17. maj 2019

To nedeljo 19. 5. 2019 Pr˙Fartku nad Mengšem v sklopu gostinskega lokala Pr`Fartku oz. Lokal na Gobavici, prirejajo v sodelovanju z gospodom pisateljem Ivanom Sivcem, Občino Mengeš in Turističnim društvom Mengeš celodnevno prireditev za otroke in družine.

Najlepša doživetja v »pristanišču rož«

portoroz.jpg
petek, 17. maj 2019

Konec meseca se obeta pestro dogajanje, ki vas bo zagotovo premamilo, da obiščete slovensko obalo in si privoščite obilico kulinaričnih poslastic tik ob morju. Odkrijte seznam najlepših doživetij v Portorožu & Piranu, za katera verjetno še niste slišali.

Otvoritev poletja na Bledu 2019

bled.jpg
četrtek, 16. maj 2019

Vabljeni na otvoritev sezone poletnih prireditev. Jezerska promenada bo ponovno gostila Okuse Bleda in bogat glasbeni program. Vabljeni v petek in soboto od 12.00 do 22.00 ter v nedeljo od 10.00 do 20.00. V nedeljo bo potekalo tradicionalno, že 7. srečanje harmonikaric in harmonikarjev ob Blejskem jezeru.

V Tivoli prihaja Brina, ljubljanski festival džina

brina
sreda, 15. maj 2019

To pomlad se v Ljubljani začenja nova zgodba za vse ljubitelje žlahtnih pijač in vrhunskih okusov, saj v prestolnico 1. junija prihaja ljubljanski festival džina. Celodnevni dogodek, ki bo od 12. do 24. ure potekal v ljubljanskih Križankah,, bo na enem mestu združil slovenske destilarje džina, vrhunske kuharske mojstre, strokovnjake s področja destiliranja in mešanja pijač, kulinarike in steklarstva ter seveda vse ljubitelje in poznavalce, ki vedo, da se pravi užitek skriva v majhni količini res dobrih stvari.

Ljubljana v lovu na dva nova rekorda

maturantska_parada.jpeg
sreda, 15. maj 2019

Slovenski maturanti bodo tudi letos na zadnji šolski dan (17.5.2019) poskušali ujeti „velike sanje“ in priti do častnega naziva največje četvorke na eni lokaciji in najbolj množičnega sočasnega plesa. Prireditev, ki je sicer že zapisana v Guinnessovi knjigi, bo letos potekala samo v Ljubljani, zaradi česar organizatorji pričakujejo tudi rekordno udeležbo, več kot 25.000 obiskovalcev.

Guardian: Najboljša turistična kmetija v Evropi je Pri Plajerju v Trenti

plajer kmetija
torek, 14. maj 2019

Bralci britanskega medija The Guardian so na prvo mesto najboljših 20 priporočenih turističnih kmetij v Evropi postavili izbrali Ekološko kmetijo pri Plajerju v Trenti.

Otvoritev pohodniške sezone Alpe Adria Trail 2019 – povabilo na pohod

alpe_adria_trail.jpg
torek, 14. maj 2019

Pohodniška sezona na poti Alpe Adria Trail se vsako leto uradno otvori z organiziranim pohodom in ta bo letos 18. maja na Avstrijskem Koroškem v Milštatskih Alpah od Sommeregger Hütte do Lammersdorfer Hütte.

Čarobni dan v Tivoliju-prestavljen na 2. junij!

carobni_dan.jpg
ponedeljek, 13. maj 2019

Čarobni dan v Tivoliju Prestolnico bosta v nedeljo, ¨2. junija 2019, zopet preplavila otroški smeh in razigranost, ki ju boste našli v parku Tivoli. Tam bo namreč potekal 33. Čarobni dan (3. zapored v Tivoliju), največja enodnevna družinska prireditev v Sloveniji, na kateri bo poskrbljeno tako za najmlajše kot tiste mlade po srcu.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije