Novice

Nazaj na rubriko Novice
Porsche

Poslovni poligon Porsche Slovenija

Datum: sreda, 29. september, 2010

Poligon AMZS centra varne vožnje na Vranskem, se je konec preteklega tedna spremenil v Poslovni poligon Porsche Slovenija, stičišče koristnih informacij, novosti in vrhunskih mobilnih rešitev avtomobilskih znamk, ki jih zastopa podjetje Porsche Slovenija: Volkswagen, Škoda, Audi, Seat, Volkswagen gospodarska vozila in Porsche.

 

Poslovni poligon Porsche Slovenija, kot so poimenovali dogodek, ki se je odvijal na poligonu AMZS centra varne vožnje na Vranskem, je poleg razstave skoraj stotih ekskluzivnih modelov vozil, tudi starodobnih, ponujal številne koristne informacije in praktične preizkuse.

Glavna tema dogodka sta bila varnost in eko vožnja. Praktični preizkusi, na čelu z izurjenimi inštruktorji varne vožnje so poskrbeli, da so gostje svoje znanje nadgradili ne le teoretično, temveč tudi praktično. Da imamo Slovenci skrb za ekološko vožnjo, da nam je mar do varnosti na cesti in da se radi vozimo v sodobnih in atraktivnih vozilih, priča podatek o skoraj 800-tih opravljenih preizkusih.

Za vse tiste, ki raje prisedejo kot vozijo, so pri Porsche Slovenija poskrbeli tudi za eksibicijske vožnje z najboljšimi slovenskimi vozniki, ki so se za spremembo preizkusili ne v hitrostni temveč v spretnostni vožnji. Darko Peljhan, Tomaž Kaučič, Rok Turk, Alex Humar, Uroš Petrič in Vojko Podobnik so se odrezali več kot odlično.

Atraktivno pa ni bilo ne na asfaltu, temveč tudi v zraku. Peter Podlunšek, akrobatski pilot, je s svojim letalskim nastopom poskrbel za navdušenje. Le-to je prevzelo tudi napovedovalca Saša Pappa, ki je sončen dan, poln aktivnosti in prijetnega druženja, dopolnil s smehom in veseljem.

Blagovne znamke, ki jih zastopa podjetja Porsche Slovenija so poleg predstavitev svojih avtomobilov in dodatne opreme, predstavile tudi možnosti financiranja in učinkovitega upravljanja voznih parkov.

»Zanimanje za ponujeno vsebino, ki je našim gostom ponudila možnost urjenja v vožnji in jim hkrati ponudila številne koristne informacije je pokazatelj, da tovrstne izkušnje potrebujejo, si jih želijo, zato bomo pri Porsche Slovenija tudi v prihodnje poskrbeli za prispevek k varnosti in varčnosti na cesti«, je povedal Frenk Tavčar, direktor Group Sales pri Porsche Slovenija.


Vir: Porsche Slovenija

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

Jadralna regata na najvišje ležečem akumulacijskem jezeru v Sloveniji

regata krvavec
torek, 23. julij 2019

Zadnji vikend v juliju, v soboto, 27. in v nedeljo, 28. julija 2019 bo na Krvavcu, natančneje na jezeru Zvoh, potekala regata jadrnic Mini 12.

Festival Okarina Bled

okarina_03.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Okarina etno festival, mednarodni glasbeni festival, ki že 29 let poteka na Bledu je eden najstarejših glasbenih festivalov v evropskem prostoru. Etno v vseh odtenkih in z vseh koncev sveta, odet v sodobne glasbene ritme obiskovalce privablja s kakovostno glasbo, odličnimi izvajalci in jasnim sporočilom o pomembnosti multikulturnosti in sožitja.

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

British Airways povezal Heathrow in ljubljansko letališče

letalski_potniki.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Pretekli teden je na Brniku pristalo prvo letalo poletne linije letalskega prevoznika British Airways iz Heathrowa. Vzpostavitev povezave je velikega pomena za nadaljevanje pozitivnega trenda števila britanskih gostov in za povečanje dostopnosti Slovenije potnikom z oddaljenih trgov.

Metaldays

metaldays
petek, 19. julij 2019

Vsako leto v juliju se Tolmin spremeni v raj za ljubitelje metal glasbe. Festival je pridobil status pravih metalskih počitnic, saj traja cel teden - od 21.-27. julija2019.

Blejski dnevi

bled_otok.jpg
četrtek, 18. julij 2019

Blejski dnevi so tisti dnevi, ko se Bled zašibi od turistov. Ti si v treh dneh, kolikor trajajo, pridejo ogledat, kako nastajajo izdelki domače in umetnostne obrti, ter prisluhnejo promenadnim koncertom. Največ pa se jih seveda zbere na tradicionalno blejsko noč, ko »zažari« jezero.

Varneje v gore poleti

na_lepse_gore.jpg
četrtek, 18. julij 2019

Slovenski alpski svet je zahteven in zahteva odlično pripravljenega posameznika z izkušnjami in znanjem uporabe opreme. Zato je Planinska zveza Slovenije v sodelovanju z Gorsko reševalno zvezo Slovenije pripravila dvojezično zgibanko z napotki za varnejši obisk gora poleti.

Četrtkovi večeri na trgu v Radovljici

Radovljica
torek, 16. julij 2019

Četrkovi večeri v mesecu juliju in dva v mesecu avgustu, bodo tudi letos v Radovljici rezervirani za glasbo in kulinariko. Šest koncertov na Linhartovem trgu, s kuliso srednjeveškega mestnega jedra in Okusi Radol'ce s street food ponudbo hrane, poskrbijo za prijetno vzdušje in druženje ob glasbi, hrani in pijači. Poletni večeri tako zaživijo v vsej svoji lepoti.

Med turistično sezono bodo hrvaškim kolegom pri postopkih s slovenskimi turisti tudi letos pomagali slovenski policisti

Na morje z vlakom
torek, 16. julij 2019

Slovenska policija bo tudi letos na Hrvaško poslala tri slovenske policiste, ki bodo na vrhuncu turistične sezone, od 17. julija do 18. avgusta 2019, hrvaškim policistom pomagali pri postopkih s slovenskimi državljani. Srečate jih lahko v Pulju ter na otokih Krk in Pag.

Kranfest in Kranjska noč

kranfest.jpg
ponedeljek, 15. julij 2019

Največji gorenjski poletni festival Kranfest s Kranjsko nočjo, ki pritegne okoli 35.000 obiskovalcev, je mozaik glasbenega, športnega, gledališkega, kulinaričnega in zabavnega programa.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije