Novice

Nazaj na rubriko Novice
Atlantis

Sodelujte v nagradni igri "Z Vzajemno v Atlantis"

Datum: sreda, 17. november, 2010

Vzajemna d.v.z. PE Ljubljana vas v času od 15. 11. 2010 do 24. 12. 2010 vabi k sodelovanju v nagradni igri "Z Vzajemno v Atlantis".

Pravila in pogoje nagradne igre in možnosti sodelovanja si lahko ogledate na www.vzajemna.si.

Hitreje do postavitve diagnoze

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste zaradi zdravstvenih težav obiskali svojega zdravnika, ta pa vas je napotil na pregled k specialistu? Kljub napotnici ste si morali obisk organizirati sami, ob tem pa ste verjetno doživeli tudi neprijetno presenečenje. Ugotovili ste, da boste na pregled morali čakati nekaj mesecev, morda celo več.

S sklenjenim zavarovanjem Vzajemna Diagnoza se lahko izognete dolgi čakalni dobi v javnem zdravstvenem sistemu. Že z enim klicem v asistenčni center Vzajemne, na brezplačno telefonsko številko 080 20 60, lahko hitro pridete do specialista v mreži Vzajemna Net in do ustrezne diagnoze. Tako lahko hitro pričnete z ustreznim zdravljenjem.

Zavarovanje vam krije stroške pregledov, diagnostičnih in terapevtskih postopkov ter protibolečinskih terapij v višini 80 % celotne vrednosti posamezne storitve in sicer do višine letne zavarovalne vsote 2.000 EUR. Specialistični zdravstveni pregled lahko opravite tudi pri izvajalcih samoplačniških zdravstvenih storitev, ki niso vključeni v mrežo Vzajemna Net. V tem primeru je zavarovalnina omejena na največ 30 EUR za posamezno storitev, obisk pa si organizirate sami.

Pomembno je vedeti

  • Čakalne dobe za posamezne specialistične in terapevtske storitve so lahko zelo dolge in se samo še podaljšujejo.
  • Za pregled pri specialistu ortopedu in kardiologu ali pri pregledu z magnetno resonanco lahko ponekod čakate tudi več mesecev.
  • V primeru, da se odločite za samoplačniški pregled, bo ta sicer občutno skrajšal čakalno dobo, toda občutno olajšal tudi vaš proračun.
  • Iskanje primernega specialista in organizacija pregleda vam lahko vzameta veliko časa in energije.

Zavarovalne premije in vsote

Letna zavarovalna vsota: 2.000 EUR. Višina premije je odvisna od starosti zavarovanca ob sklenitvi, od uvrstitve v bonusni razred ter popustov.


Popusti

Vzajemna ob letnem plačilu premije nudi 3-odstotni popust. Popust na zvestobo v višini 5 % v prvem zavarovalnem letu pripada zavarovancem, ki imajo pri Vzajemni urejeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje, oziroma katero koli zavarovanje s trajanjem več kot 12 mesecev. Vzajemna vas z dodatnim popustom na premijo nagradi za vsako leto, v katerem ne koristite zavarovanja. Najvišji popust iz tega naslova lahko znaša do 50 %.

Si želite specialističnih pregledov brez čakalnih dob?

Zavarovanje Vzajemna Diagnoza vam omogoča pot do hitre diagnoze, specialistične obravnave in hitrejšega zdravljenja. Z zavarovanjem Vzajemna Diagnoza ste neodvisno od zdravstvenega sistema pregledani v najkrajšem času in lahko pričnete z zdravljenjem.

Pogrešate nasvet, pomoč in asistenco pri iskanju pravega specialista?

Asistenčni center vam predlaga vam najbližje specialiste, uredi termin pregleda po vaši želji in vam nudi celovito informacijo. Naročanje je hitro in enostavno, pokličete 080 20 60 in poskrbijo za vas.


Darilo ob sklenitvi!

Vsi, ki se boste v času od 15.11.2010 24.12.2010 odločili za sklenitev zavarovanja Vzajemna Diagnoza prejmete kupon za 20% popust na 2-urno, 4-urno in dnevno vstopnico za vse tri tematske sklope v ponudbi Atlantisa.

Oglasno sporočilo
Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

Okusi Radol'ce

okusi_radolce.png
torek, 22. oktober 2019

Kulinarična ponudba Radovljice in njene okolice od nekdaj velja za kakovostno in pristno. V zelenem okolju dobrav in dežele nastajajo zdravi proizvodi, ki jih spretni kuharji povežejo v izjemne jedi, ki jih navdihuje lokalna tradicija.Okusi Radol'ce v svojih lokalih ponujajo lokalno pridelane surovine in iz njih ustvarjajo jedi, značilne za radolško okolje.

Noč čarovnic v Kranju

Halloween
torek, 22. oktober 2019

Zadnje oktobrske dni lahko otroci in odrasli v Rovih pod starim Kranjem preizkusijo svoj pogum! Otrokom se bo med 25. in 30. oktobrom odprl pravljični svet, ki je viden samo njim.

Aktivne jesenske počitnice v Atlantisu

aktivne-zimske-pocitnice-v-atlantisu-s-sportnim-pridihom-olimpijskih-iger.jpg
ponedeljek, 21. oktober 2019
 

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin. Vsem, ki boste prijavili otroke za vse tri dni varstva, priznajo 5% popust.

Jubilejni 50. Narava-zdravje

Košara jabolk
ponedeljek, 21. oktober 2019

Sejem za zdrav življenjski slog bo predstavljal svojo ponudbo prek vsebinskih sklopov Prehrana – Zdravje – Gibanje – Naravna kozmetika in wellness – Zeleno sobivanje od 23. do 26. oktobra.

Novosti v zimskem voznem redu letov z Brnika

letalo.jpg
petek, 18. oktober 2019

Prihod na ljubljansko letališče so za zimski vozni red že napovedali prevozniki Lufthansa, SWISS in Brussels Airlines z leti v Frankfurt, München, Zürich in Bruselj, obstoječi prevozniki pa bodo obseg letenja občutno povečali.

Hotel Cerkno bo dobil novo podobo

cerkno-3.jpg
petek, 18. oktober 2019

V Hotelu in smučišču Cerkno, družbi, ki jo je pred dvema letoma prevzel Marjan Batagelj, se že v prihodnjem letu obetajo korenite spremembe. Obnova naj bi trajala tri leta, za investicijo pa bodo odšteli sedem milijonov evrov.

Terme Snovik zabeležile pol milijona nočitev

snovik_poletje1.jpg
četrtek, 17. oktober 2019

V Termah Snovik so včeraj praznovali pomembno prelomnico, saj so zabeležili pol milijona nočitev. Spodbudna novica in hkrati tudi obveza, da bodo tudi v prihodnje skrbeli za kakovost svojih storitev in zadovoljstvo gostov. Nad pozornostjo presenečeni gostji iz okolice Maribora, ki je v Termah Snovik bivala prvič, so podarili prav posebno darilo.

Praznovanje izolske legende

izola_panorama.jpg
četrtek, 17. oktober 2019

Letošnji Praznik izolskega čudeža, s katerim domačini obujajo tradicionalni krajevni praznik, bo vključeval veslaška tekmovanja, obujanje starodavne legende in kulturni program. Na stojnicah pa ne bo manjkalo domačih dobrot.

Čokoljana - tržnica čokolade

cokoljana.png
sreda, 16. oktober 2019

Na sejmu čokolade, ki bo 19. oktobra potekal na osrednji ljubljanski tržnici, bodo svoje izdelke prodajali priznani izdelovalci čokolade, pa tudi manjše butične čokoladnice in slaščičarne.

Podelili smo priznanja zmagovalcem akcije »Naj kopališče 2019«

Naj kopališče 2019
sreda, 16. oktober 2019

Že 29. let zapored kopalke in kopalci slovenskih kopališč čez vse poletje izbirajo najboljša in jih tako nagradijo za izboljšanje ponudbe in skrbnost. Na gradu Rače so danes na slavnostni prireditvi podelili priznanja najboljšim v šestih kategorijah, te nazive so pridobili Aqualuna Term Olimia, Terme Vivat in Terme Paradiso, Velenjska plaža, Letno kopališče Celje in Vodno mesto Atlantis. Akcija »Naj kopališče 2019« poteka v organizaciji RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom »Dobro jutro, Slovenija« na več radijskih postajah po vsej Sloveniji.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije