Novice

Nazaj na rubriko Novice
Atlantis

Sodelujte v nagradni igri "Z Vzajemno v Atlantis"

Datum: sreda, 17. november, 2010

Vzajemna d.v.z. PE Ljubljana vas v času od 15. 11. 2010 do 24. 12. 2010 vabi k sodelovanju v nagradni igri "Z Vzajemno v Atlantis".

Pravila in pogoje nagradne igre in možnosti sodelovanja si lahko ogledate na www.vzajemna.si.

Hitreje do postavitve diagnoze

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste zaradi zdravstvenih težav obiskali svojega zdravnika, ta pa vas je napotil na pregled k specialistu? Kljub napotnici ste si morali obisk organizirati sami, ob tem pa ste verjetno doživeli tudi neprijetno presenečenje. Ugotovili ste, da boste na pregled morali čakati nekaj mesecev, morda celo več.

S sklenjenim zavarovanjem Vzajemna Diagnoza se lahko izognete dolgi čakalni dobi v javnem zdravstvenem sistemu. Že z enim klicem v asistenčni center Vzajemne, na brezplačno telefonsko številko 080 20 60, lahko hitro pridete do specialista v mreži Vzajemna Net in do ustrezne diagnoze. Tako lahko hitro pričnete z ustreznim zdravljenjem.

Zavarovanje vam krije stroške pregledov, diagnostičnih in terapevtskih postopkov ter protibolečinskih terapij v višini 80 % celotne vrednosti posamezne storitve in sicer do višine letne zavarovalne vsote 2.000 EUR. Specialistični zdravstveni pregled lahko opravite tudi pri izvajalcih samoplačniških zdravstvenih storitev, ki niso vključeni v mrežo Vzajemna Net. V tem primeru je zavarovalnina omejena na največ 30 EUR za posamezno storitev, obisk pa si organizirate sami.

Pomembno je vedeti

  • Čakalne dobe za posamezne specialistične in terapevtske storitve so lahko zelo dolge in se samo še podaljšujejo.
  • Za pregled pri specialistu ortopedu in kardiologu ali pri pregledu z magnetno resonanco lahko ponekod čakate tudi več mesecev.
  • V primeru, da se odločite za samoplačniški pregled, bo ta sicer občutno skrajšal čakalno dobo, toda občutno olajšal tudi vaš proračun.
  • Iskanje primernega specialista in organizacija pregleda vam lahko vzameta veliko časa in energije.

Zavarovalne premije in vsote

Letna zavarovalna vsota: 2.000 EUR. Višina premije je odvisna od starosti zavarovanca ob sklenitvi, od uvrstitve v bonusni razred ter popustov.


Popusti

Vzajemna ob letnem plačilu premije nudi 3-odstotni popust. Popust na zvestobo v višini 5 % v prvem zavarovalnem letu pripada zavarovancem, ki imajo pri Vzajemni urejeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje, oziroma katero koli zavarovanje s trajanjem več kot 12 mesecev. Vzajemna vas z dodatnim popustom na premijo nagradi za vsako leto, v katerem ne koristite zavarovanja. Najvišji popust iz tega naslova lahko znaša do 50 %.

Si želite specialističnih pregledov brez čakalnih dob?

Zavarovanje Vzajemna Diagnoza vam omogoča pot do hitre diagnoze, specialistične obravnave in hitrejšega zdravljenja. Z zavarovanjem Vzajemna Diagnoza ste neodvisno od zdravstvenega sistema pregledani v najkrajšem času in lahko pričnete z zdravljenjem.

Pogrešate nasvet, pomoč in asistenco pri iskanju pravega specialista?

Asistenčni center vam predlaga vam najbližje specialiste, uredi termin pregleda po vaši želji in vam nudi celovito informacijo. Naročanje je hitro in enostavno, pokličete 080 20 60 in poskrbijo za vas.


Darilo ob sklenitvi!

Vsi, ki se boste v času od 15.11.2010 24.12.2010 odločili za sklenitev zavarovanja Vzajemna Diagnoza prejmete kupon za 20% popust na 2-urno, 4-urno in dnevno vstopnico za vse tri tematske sklope v ponudbi Atlantisa.

Oglasno sporočilo
Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

Nov delovni čas v Termah Snovik

snovik_kolaz.jpg
petek, 14. avgust 2020

Iz Term Snovik vse ljubitelje termalnih doživetij obveščajo, da od vključno petka, 14. 8. 2020 velja nov delovni čas notranjih termalnih bazenov. Obiskovalcem bodo tako na voljo dodatne ure sproščanja in plavanja v termalni vodi. Zjutraj odpirajo uro prej, vsak dan ob 8. uri, zvečer podaljšujejo za dodatno uro do 21. ure. Nespremenjeno ob sredah, petkih in sobotah poteka nočno kopanje do 22. ure.

Konferenca Conventa Crossover konec avgusta v Ljubljani

conventa_318643.jpg
petek, 14. avgust 2020

Conventa Crossover, prvi regijski festival dogodkov in izkustvenega marketinga, bo med 27. in 28. avgustom potekal v Ljubljani. Tokrat bo v skladu s trenutnim epidemiološkim stanjem dogodek potekal v hibridni obliki - tako v živo kot po spletu.

30 let Kobariškega muzeja in 20 let Fundacije Poti miru

kobarid
četrtek, 13. avgust 2020

Kobariški muzej in Fundacija Poti miru, ki obeležujeta okrogli obletnici delovanja, s skupno komunikacijsko podobo pripravljata pester program dogodkov in aktivnosti za obiskovalce.

Dobra obiskanost Centra Noordung v Vitanju

center nordung
četrtek, 13. avgust 2020

V Centru vesoljskih tehnologij Hermana Potočnika Noordung v Vitanju v mesecu juliju beležijo kar za 270 % večji obisk kot v preteklem koledarskem letu. Poleg rednih razstav in vsebin ponujajo tudi dogodke, predavanja, opazovanja neba in delavnice.

STO nominirana za prestižno nagrado World Travel Awards 2020

feel_309835.jpg
sreda, 12. avgust 2020

Slovenska turistična organizacija je bila nominirana za prestižno nagrado World Travel Awards v kategoriji Europe's Leading Tourist Board, med nominiranci pa se je znašla v družbi drugih uspešnih organizacij, med njimi avstrijske, nemške in italijanske nacionalne turistične organizacije.

Maribor objavil nov promocijski video in izdal knjižico doživetij

Maribor_logo
sreda, 12. avgust 2020

Zavod za turizem Maribor - Pohorje je izdal knjižico najboljših doživetij v Mariboru in objavil nov promocijski video Visit Maribor – outdoor doživetja.

Za naziv Sejalec 2020 se poteguje 7 polfinalistov

Sejalec
torek, 11. avgust 2020

Znanih je 7 polfinalistov, ki se potegujejo za naziv Sejalec 2020 za najbolj ustvarjalne in inovativne dosežke v slovenskem turizmu.

TrNOVfest

trnfest.jpg
torek, 11. avgust 2020

Eden največjih in najstarejših ljubljanskih festivalov Trnovfest, bo letos praznoval že devetindvajseto obletnico na stalni lokaciji v Trnovem, na dvorišču Centra slovanskih kultur France Prešeren.

Hotel Grad Otočec postal član mreže za butični in luksuzni turizem Virtuoso

Grad Otočec
ponedeljek, 10. avgust 2020

Petzvezdični hotel Grad Otočec je bil julija sprejet v ugledno združenje Virtuoso Travel, vodilno mednarodno mrežo, specializirano za področje butične in luksuzne potovalne in turistične ponudbe.

Kamfest

kamfest
ponedeljek, 10. avgust 2020

V soboto se je s prvimi festivalskimi dogodki začel Kamfest 2020. Vse do sobote, 15. avgusta, bo mesto migalo v ritmih enega večjih letošnjih slovenskih festivalov. Kamnik bo zavzelo prek 50 dogodkov, ki bodo polnili festivalska prizorišča.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije