Novice

Nazaj na rubriko Novice
Atlantis

Sodelujte v nagradni igri "Z Vzajemno v Atlantis"

Datum: sreda, 17. november, 2010

Vzajemna d.v.z. PE Ljubljana vas v času od 15. 11. 2010 do 24. 12. 2010 vabi k sodelovanju v nagradni igri "Z Vzajemno v Atlantis".

Pravila in pogoje nagradne igre in možnosti sodelovanja si lahko ogledate na www.vzajemna.si.

Hitreje do postavitve diagnoze

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste zaradi zdravstvenih težav obiskali svojega zdravnika, ta pa vas je napotil na pregled k specialistu? Kljub napotnici ste si morali obisk organizirati sami, ob tem pa ste verjetno doživeli tudi neprijetno presenečenje. Ugotovili ste, da boste na pregled morali čakati nekaj mesecev, morda celo več.

S sklenjenim zavarovanjem Vzajemna Diagnoza se lahko izognete dolgi čakalni dobi v javnem zdravstvenem sistemu. Že z enim klicem v asistenčni center Vzajemne, na brezplačno telefonsko številko 080 20 60, lahko hitro pridete do specialista v mreži Vzajemna Net in do ustrezne diagnoze. Tako lahko hitro pričnete z ustreznim zdravljenjem.

Zavarovanje vam krije stroške pregledov, diagnostičnih in terapevtskih postopkov ter protibolečinskih terapij v višini 80 % celotne vrednosti posamezne storitve in sicer do višine letne zavarovalne vsote 2.000 EUR. Specialistični zdravstveni pregled lahko opravite tudi pri izvajalcih samoplačniških zdravstvenih storitev, ki niso vključeni v mrežo Vzajemna Net. V tem primeru je zavarovalnina omejena na največ 30 EUR za posamezno storitev, obisk pa si organizirate sami.

Pomembno je vedeti

  • Čakalne dobe za posamezne specialistične in terapevtske storitve so lahko zelo dolge in se samo še podaljšujejo.
  • Za pregled pri specialistu ortopedu in kardiologu ali pri pregledu z magnetno resonanco lahko ponekod čakate tudi več mesecev.
  • V primeru, da se odločite za samoplačniški pregled, bo ta sicer občutno skrajšal čakalno dobo, toda občutno olajšal tudi vaš proračun.
  • Iskanje primernega specialista in organizacija pregleda vam lahko vzameta veliko časa in energije.

Zavarovalne premije in vsote

Letna zavarovalna vsota: 2.000 EUR. Višina premije je odvisna od starosti zavarovanca ob sklenitvi, od uvrstitve v bonusni razred ter popustov.


Popusti

Vzajemna ob letnem plačilu premije nudi 3-odstotni popust. Popust na zvestobo v višini 5 % v prvem zavarovalnem letu pripada zavarovancem, ki imajo pri Vzajemni urejeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje, oziroma katero koli zavarovanje s trajanjem več kot 12 mesecev. Vzajemna vas z dodatnim popustom na premijo nagradi za vsako leto, v katerem ne koristite zavarovanja. Najvišji popust iz tega naslova lahko znaša do 50 %.

Si želite specialističnih pregledov brez čakalnih dob?

Zavarovanje Vzajemna Diagnoza vam omogoča pot do hitre diagnoze, specialistične obravnave in hitrejšega zdravljenja. Z zavarovanjem Vzajemna Diagnoza ste neodvisno od zdravstvenega sistema pregledani v najkrajšem času in lahko pričnete z zdravljenjem.

Pogrešate nasvet, pomoč in asistenco pri iskanju pravega specialista?

Asistenčni center vam predlaga vam najbližje specialiste, uredi termin pregleda po vaši želji in vam nudi celovito informacijo. Naročanje je hitro in enostavno, pokličete 080 20 60 in poskrbijo za vas.


Darilo ob sklenitvi!

Vsi, ki se boste v času od 15.11.2010 24.12.2010 odločili za sklenitev zavarovanja Vzajemna Diagnoza prejmete kupon za 20% popust na 2-urno, 4-urno in dnevno vstopnico za vse tri tematske sklope v ponudbi Atlantisa.

Oglasno sporočilo
Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

Air France bo junija ponovno letel iz Ljubljane

letalo.jpg
petek, 22. maj 2020

Letalska družba Air France z zadnjim tednom junija načrtuje ponovno vzpostavitev letov z ljubljanskega letališča. V Pariz bo z Letališča Jožeta Pučnika dvakrat na teden letelo letalo Embraer 190. Pri Air France varnost potnikov in letalskega osebja postavljajo na prvo mesto, zato bodo zanjo poskrbeli s sprejetimi strogimi zaščitnimi ukrepi.

WTTC – kako bo izgledala nova realnost potovanj?

letalski_potniki.jpg
četrtek, 21. maj 2020

Po napovedih WTTC bodo med prvimi, ki bodo začeli potovati, mlajši popotniki med 18 in 35 let. Novi standardi in protokoli pa bodo del nove realnosti potovanj vse dokler ne bo dostopno cepivo.

Trio kraških znamenitosti z novimi ugodnostmi za obiskovalce

skocjanske_jame.jpg
sreda, 20. maj 2020

Turistični ponudniki s kraškega območja; Kobilarna Lipica, Park Škocjanske jame in Park vojaške zgodovine bodo svoje sodelovanje pod blagovno znamko Trio kraških znamenitosti v kriznem obdobju še nadgradili.

Fotografski natečaj 2020 v Kozjanskem parku

Gozd
torek, 19. maj 2020

V kozjanskem parku tudi letos vabijo vse fotografske navdušence k sodelovanju na fotografskem natečaju, ki so ga letos poimenovali »Biodiverziteta – umetnost življenja« 2020.

Dan z lipicanci

Lipicanci
torek, 19. maj 2020

Na zeleno posestvo Lipice s prostranimi pašniki, sprehajalnimi potmi, slikovitimi drevoredi in več kot 300 lipicanci je prišla pomlad. Topli sončni žarki že razvajajo žrebičke, medtem ko prelepi beli žrebci ponosno vadijo svoje elegantne korake na hipodromu.

Županova jama se vrača! Od 16. maja ponovno vabijo na vodene oglede.

zupanova_j.JPG
ponedeljek, 18. maj 2020

S sproščanjem ukrepov ob epidemiji Sars-CoV-2 je Županova jama s 16. 5. 2020 ponovno odprta za turistične oglede z vodnikom.

Začetek kampanje ZDAJ JE ČAS. Moja Slovenija

piran_punta_alpe_2832_orig_330529.jpg
petek, 15. maj 2020

Slovenska turistična organizacija (STO) je začela z vseslovensko motivacijsko kampanjo ZDAJ JE ČAS. Moja Slovenija, v sklopu katere prebivalce naše dežele vabi h krajšemu ali daljšemu oddihu v Sloveniji, odkrivanju doživetij in delitev le-teh s ključnikom #mojaslovenija.

Nihalka na Veliko planino začne obratovati danes

velika_planina.jpg
petek, 15. maj 2020

15. maja bo ponovno začela obratovati nihalka na Veliko planino. Tega dne bodo obiskovalci deležni posebne ugodnosti.

Destinacija Brda bogatejša še za dva ponudnika z znakom Zeleni ključ

Brda3
četrtek, 14. maj 2020

Ponudnika Kmečki turizem Breg in Vila Vita Vipolže sta pridobila okoljski znak Zeleni ključ, s čimer soustvarjata zeleno zgodbo trajnostnega turizma v občini Brda.

Atlantis ponovno vabi na razvajanje

Wellness Atlantis
sreda, 13. maj 2020

Od ponedeljka, 4. maja, dalje si v Vodnem mestu Atlantis ponovno lahko privoščite sprostitev v Centru azijskim masaž, osveženo ali povsem novo pričesko v Frizerskem salonu Billy ter pijačo v zunanjem baru Atlantisa.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije