Novice

Nazaj na rubriko Novice
aqualuna3.jpg

Terme Olimia za vse v vseh vremenskih razmerah

Datum: petek, 6. avgust, 2010

Izbor slovenskega naj kopališča je že 20. leto del poletnega dogajanja, ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« pa že 20. leto na poti po slovenskih kopališčih. V kraju, kjer so bili pred dnevi, so se nazadnje ustavili maja letos, ko so razglasili naj wellness in ko je to v svoji kategoriji postal Wellness Orhidelia. Gre seveda za Terme Olimia v občini Podčetrtek.

Slovenci na prvem mestu

V Termah Olimia, kjer sredi poletja le tu in tam še lahko ponudijo prosto posteljo, gostijo predvsem slovenske goste. Po besedah Mojce Korpar iz marketinga Term Olimia skoraj 65 odstotkov vseh nočitev ustvarijo domači gostje, ostalo pa Italijani, Nemci, Avstrijci, Hrvati in v zadnjih mesecih tudi Srbi. Vsi lahko izbirajo med različnimi vrstami namestitve, od hotelske v hotelih Breza in Sotelia, do apartmajske v vasi Lipa in aparthotelu Rosa. Avgusta še stavijo na vroče poletne dni in na odličen obisk bazenov, september pa bo znova čas za razvajanja v wellness centru Orhidelia.

Čof v bazen

Center poletne zabave je seveda Aqualuna z najhitrejšimi in najbolj zavitimi tobogani, visokimi valovi v valovalnem bazenu in aqua džunglo za najmlajše. »Pri nas resnično polno uživajo prav vsi družinski člani. Tudi zavoljo posebno ugodnega družinskega počitniškega dne v Aqualuni. Ta vključuje kopanje, kosilo, 0,5 l pijače, zabavo ter animacijo od 43 evrov dalje za družino,« je povedal Mitja Zajc, pomočnik vodje wellnessa in bazenov v Termah Olimia. Andrej Maček, zadolžen za animacijo, pa je dodal, da so obiskovalci deležni tudi zvrhanega koša zabave za vse generacije.

Več na www.terme-olimia.com !


Poletje v Podčetrtku

Polne namestitvene kapacitete povečajo utrip v kraju in zato so v občini Podčetrtek, ki velja za izrazito turistično občino ter se lahko med drugim pohvali z najlepšo vasjo v Evropi leta 2009, pripravili poletne prireditve . V novi večnamenski športni dvorani bo 6. avgusta koncert Od hita do hita 2010, 7. avgusta pa rock koncert. V nedeljo 8. avgusta bo v Virštajnu potekala postavitev klopotcev, dva dni kasneje, na dan sv. Lovrenca, pa bo mogoče obiskati Lovrenčev sejem. »Seveda pa v občini kljub poletju nadaljujemo z našimi naložbami. Te nam omogočajo pridobljena evropska sredstva. Trenutno največji projekt je izgradnja novega vrtca in prizidka k šoli. Zaključujemo tudi del vodovoda, enega cestnega odseka ter izgradnjo kolesarske steze,« je povedal Peter Misja, župan občine Podčetrtek .


Pripravila:
Tina HUREMOVIČ


Kako do Term Olimia?
Zemljevid

Oglejte si tudi TV reportažo!

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

Salomon smučarski testi - preizkusi zimske novosti

Salomon 2019 smuči
sreda, 19. februar 2020

Salomon je inovativna blagovna znamka, ki uvaja revolucionarne pristope k oblikovanju smuči in tudi letos je pripravljenih obilico novosti. Zavedajo se, da je težko slediti vsem novim trendom na trgu, še težje pa se je odločiti za primeren nakup, med poplavo najrazličnejših modelov ter proizvajalcev smuči.

Pustovanje na Viru pri Domžalah

Pustovanje Vir
sreda, 19. februar 2020

Tudi letos bo v Pustni deželi Vir veljalo pravilo, da kdor ni za pusta, naj se odseli vse do avgusta.

Tartinijev karneval v Piranu

piran_tartini.jpg
sreda, 19. februar 2020

Tartini in njegova glasba bosta letos zaznamovala tudi pustne dogodke. Tartinijev karneval bo ponudil bogat otroški program, glasbeni nastop v baročno beneškem slogu, revijo beneških mask, sladke pustne dobrote in atraktiven svetlobni show. Poskrbljeno bo tudi za brezplačen avtobusni prevoz.

Smuči Salomon S/Force Bold: Popolna izbira za napredne smučarje

Salomon
torek, 18. februar 2020

Samozavestno se podajte na vsak teren in odpeljite "carving" zavoj v vseh snežnih pogojih.

Najboljši pustni krofi

Pustni krofi
torek, 18. februar 2020

Pomembno je, da upoštevate potrebne količine!

Posodobitev in nadgradnja mobilne različice slovenskega turističnega portala Slovenia.info

feel_309835.jpg
torek, 18. februar 2020

V začetku februarja je bila izvedena posodobitev in nadgradnja mobilne različice slovenskega turističnega portala Slovenia.info. Rezultati posodobitve se bodo pokazali kot povečan obisk na posameznih straneh in povečana dolžina obiska mobilnih uporabnikov.

1001 cvet AKTIVNOST za pravo dozo energije

3838700292602 1001CVET_funkcionalni_cajevi_Aktivnost_40g front.png
ponedeljek, 17. februar 2020

Pravijo, da je v zdravem telesu zdrav duh, pogoj za zdravo telo pa je redna aktivnost. Dobrodošlo je, da si vsak dan vzamete nekaj časa za gibanje in raznovrstno vadbo, predvsem priporočljiva je ta na prostem. So pa dnevi, ko nam zmanjka energije ali volje.

Deset brezplačnih vodenj po najlepših kotičkih Istre

secovlje.jpg
ponedeljek, 17. februar 2020

Ob mednarodnem dnevu turističnih vodnikov bo organiziranih deset brezplačnih vodenj po Piranu, Strunjanu, Izoli, Kopru in Krajinskem parku Sečoveljske soline. Strokovni tečaj za lokalne turistične vodnike bo potekal od 12. do 15. marca.

Veliki pustni karneval v Cerknici

cerknica.jpg
ponedeljek, 17. februar 2020

Cerkniški pustni karneval slovi po svojih velikih figurah, ki so delo akademskih umetnikov in temeljijo na biološkem in mitološkem bogastvu Notranjske.

Zimske počitnice v Medgeneracijskem centru Bled

otroci.jpg
petek, 14. februar 2020

V času zimskih počitnic pripravljajo v Medgeneracijskem centru na Bledu pester počitniški program.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije